Forum » Loža » Mimovrste neprevzem pošiljke
Mimovrste neprevzem pošiljke
jijetelu ::
meni niso nič posebnega, ene parkrat se še opomnejo, da te paket čaka, potem pa zaprejo/stornirajo naročilo
verjetno ti znajo deaktivirat račun, če bi se zadeva ponavljala, sicer pa lahko brez problema v roku odstopiš od naročila, tako da ne vem zakaj jim enostavno tega ne poveš.
verjetno ti znajo deaktivirat račun, če bi se zadeva ponavljala, sicer pa lahko brez problema v roku odstopiš od naročila, tako da ne vem zakaj jim enostavno tega ne poveš.
koyotee ::
Kaj naredi Mimovrste, če ne prevzamem paketa? Ali izbrišejo moj račun?
A si tok butl da nemorš prevzet in poslat nazaj?
Rear DVD collector!
JTD power!
Coming soon: bigger E-penis & new internet friendzzz!
JTD power!
Coming soon: bigger E-penis & new internet friendzzz!
shintaro ::
ginekk ::
njyngs ::
TOP ::
drekodovce ::
Tudi jaz sem se norčeval iz njih. Imel sem vip in sem naročal vsako malenkost posebej. Tudi namenoma.. cca 50 naročil v enem letu, zapravil pa sem 130€. Enkrat so me počakali za vogalom hiše, privezali za drevo in me s pasom po nagi riti. Ni pametno češenj zobat z njimi.
Mare2 ::
drekodovce je izjavil:
Enkrat so me počakali za vogalom hiše, privezali za drevo in me s pasom po nagi riti.
Nisem vedel, da so taki. :)
http://bit.ly/Navodilo123 Podpora za N26 Mastercard za Slovenijo
Redorange ::
Highlag ::
Saj ti piše na obvestilu, ki ga dobiš da je roba pripravljena, kaj se zgodi. Preberi celo sporočilo.
Never trust a computer you can't throw out a window
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Partnerko dobil radar (z mojim avtomobilom)Oddelek: Na cesti | 6186 (4856) | solatko |
» | Neprevzem pošiljke z odkupnino (strani: 1 2 )Oddelek: Loža | 12221 (7798) | c3p0 |
» | enaA vs. Mimovrste (strani: 1 2 )Oddelek: Kaj kupiti | 30921 (22247) | technolog |
» | Prodaja po pošti in ne-prevzemOddelek: Loža | 12491 (8757) | GTX970 |
» | bolha prevaraOddelek: Loža | 14088 (11508) | Blinder |