Forum » Strojna oprema » Hi8 kasete na dvd ali disk ?
Hi8 kasete na dvd ali disk ?
#000000 ::
Ima kdo na posodo ali adapter iz VHS na Hi8 kaseto, ali vsaj firewire 2 hdmi kabel ?
Al pa vsaj kak link da to sploh obstaja ?
Imam nekaj teh kaset za digitalizirat, kolega ima kamero ki mi jo posodi, ampak ker ta kamera ni delala vsaj 5+ let ne vem če je OKAY, in mi ne nazadnje ne potegne traku ali uniči kaseto ipd. da pač ne izgubim tega arhiva.
Al pa vsaj kak link da to sploh obstaja ?
Imam nekaj teh kaset za digitalizirat, kolega ima kamero ki mi jo posodi, ampak ker ta kamera ni delala vsaj 5+ let ne vem če je OKAY, in mi ne nazadnje ne potegne traku ali uniči kaseto ipd. da pač ne izgubim tega arhiva.
msjr ::
Ne gre to, VHS na Hi8 definitivno ne. Se sploh ne splača ukvarjat s tem. Cena presnemavanja je tam okoli 5 EUR na kaseto, ponudnikov je malo morje: https://www.google.si/search?q=presnema...
#000000 ::
Ja mal sem se nerodno izrazil, ker imam še nekje VHS video rekorder, bi rabil kaseto v katero vstaviš Hi8 kaseto.
Sem najdu neko firmo na fužinah, ampak presnemava samo iz VHS na DVD ne pa iz Hi8.
Uglavnem kamero sem malo sprobal, dela ajde naj bi delala BP.
Edino kabla ne morem najt, zdej pa vidm da sem v riti, na kompu imam samo HDMI In, kako naj spojim tole skropucalo ?
Sem najdu neko firmo na fužinah, ampak presnemava samo iz VHS na DVD ne pa iz Hi8.
Uglavnem kamero sem malo sprobal, dela ajde naj bi delala BP.
Edino kabla ne morem najt, zdej pa vidm da sem v riti, na kompu imam samo HDMI In, kako naj spojim tole skropucalo ?
Dr_M ::
The reason why most of society hates conservatives and
loves liberals is because conservatives hurt you with
the truth and liberals comfort you with lies.
loves liberals is because conservatives hurt you with
the truth and liberals comfort you with lies.
Vanadium ::
Imaš na dunajski firmo pri križišču kjer je tuš (zraven fast food) kjer presnemavajo.
Edit: ker je dunajska velika pač območje ruskega carja.
Edit: ker je dunajska velika pač območje ruskega carja.
Zgodovina sprememb…
- spremenilo: Vanadium ()
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Kako stare kasete digitalizirati? (strani: 1 2 )Oddelek: Zvok in slika | 16750 (10918) | BorutK-73 |
» | Posnetek iz 8mm kamere na PCOddelek: Zvok in slika | 1747 (1378) | FX6300B |
» | presnemavanje vhs-cdOddelek: Zvok in slika | 5389 (3979) | sergejevic |
» | Izbira pretvornika iz composite video v FW ali po drugi poti v PCOddelek: Zvok in slika | 1553 (1383) | Scotch3M |
» | Kopiranje "kodiranih" videokaset VHSOddelek: Zvok in slika | 2134 (1741) | ALS |