» »

Word Art pomoč

Word Art pomoč

har2re ::

Če v Word ali Excel vnesem besedilo iz Wordarta mi ga noče pobarvati. Tudi če besedilo v Wordartu naredim v PowerPointu in ga potem C/P v Word ali Excel mi ga pokaže črnobelo.
Mi lahko prosim kdo pomaga. Hvala

ziciko ::

Lahko težavo opišeš malo bolj natančno?. Imaš označeno besedilo ki ga hočeš pobarvati? Ali so možnosti za barvanje nedosegljive (sive)?

Ziciko , sorry med vikendom sem bil odsoten.
Torej težava je taka:
Izberem WordArt galerijo/ izberem stil/ vpišem besedilo/ izberem Oblikuj besedilo/barve črte/ izberem barvo in zgodi se nič. Črke ostanejo sive. Tudi če besedilo označim in še enkrat izberem barvo je rezultat isti.Tudi z drsnikom prosojnosti ni nobenega efekta.

Pa še nekaj,
Kot sem že omenil mi WordArt v Power Pointu normalno dela in če potem že oblikovano in urejeno besedilo kopiram v Word ali Excel dobim spet isti sivo beli rezultat. Predvidevam da je treba popraviti kakšno nastavitev v teh programih. Samo kje ?? LP

ziciko ::

Hm, če sem te prav zastopil: možnost izbire barv (polnila in črte) JE na volju v oknu "oblikuj Wordart"? Ko potem stisnes na "OK" se ne zgodi nič.?
Mislim da je nekaj narobe z označevanjem besedila.
Poskusi narisati eno samooblik in je zapolniti z barvo iz orodne vrstice "risanje" ko je le-ta še označena.

Tudi to ne dela.
P.S. Razumel si me prav.

Vredno ogleda ...

TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
»

pomoč - Word 07

Oddelek: Šola
121639 (1374) borut_p
»

Prvi resni Office