Forum » Programska oprema » Word Art pomoč
Word Art pomoč
har2re ::
Če v Word ali Excel vnesem besedilo iz Wordarta mi ga noče pobarvati. Tudi če besedilo v Wordartu naredim v PowerPointu in ga potem C/P v Word ali Excel mi ga pokaže črnobelo.
Mi lahko prosim kdo pomaga. Hvala
Mi lahko prosim kdo pomaga. Hvala
ziciko ::
Lahko težavo opišeš malo bolj natančno?. Imaš označeno besedilo ki ga hočeš pobarvati? Ali so možnosti za barvanje nedosegljive (sive)?
Ziciko , sorry med vikendom sem bil odsoten.
Torej težava je taka:
Izberem WordArt galerijo/ izberem stil/ vpišem besedilo/ izberem Oblikuj besedilo/barve črte/ izberem barvo in zgodi se nič. Črke ostanejo sive. Tudi če besedilo označim in še enkrat izberem barvo je rezultat isti.Tudi z drsnikom prosojnosti ni nobenega efekta.
Torej težava je taka:
Izberem WordArt galerijo/ izberem stil/ vpišem besedilo/ izberem Oblikuj besedilo/barve črte/ izberem barvo in zgodi se nič. Črke ostanejo sive. Tudi če besedilo označim in še enkrat izberem barvo je rezultat isti.Tudi z drsnikom prosojnosti ni nobenega efekta.
Pa še nekaj,
Kot sem že omenil mi WordArt v Power Pointu normalno dela in če potem že oblikovano in urejeno besedilo kopiram v Word ali Excel dobim spet isti sivo beli rezultat. Predvidevam da je treba popraviti kakšno nastavitev v teh programih. Samo kje ?? LP
Kot sem že omenil mi WordArt v Power Pointu normalno dela in če potem že oblikovano in urejeno besedilo kopiram v Word ali Excel dobim spet isti sivo beli rezultat. Predvidevam da je treba popraviti kakšno nastavitev v teh programih. Samo kje ?? LP
ziciko ::
Hm, če sem te prav zastopil: možnost izbire barv (polnila in črte) JE na volju v oknu "oblikuj Wordart"? Ko potem stisnes na "OK" se ne zgodi nič.?
Mislim da je nekaj narobe z označevanjem besedila.
Poskusi narisati eno samooblik in je zapolniti z barvo iz orodne vrstice "risanje" ko je le-ta še označena.
Mislim da je nekaj narobe z označevanjem besedila.
Poskusi narisati eno samooblik in je zapolniti z barvo iz orodne vrstice "risanje" ko je le-ta še označena.
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | pomoč - Word 07Oddelek: Šola | 1639 (1374) | borut_p |
» | Prvi resni OfficeOddelek: Pomoč in nasveti | 2121 (1298) | smetko |
» | Urejanje videaOddelek: Zvok in slika | 1489 (1385) | TOP |
» | Namizne mape imajo okoli imena moder okvirček, kot da bi bile označeneOddelek: Operacijski sistemi | 1939 (1781) | MiranRxx |
» | napis okoli slikeOddelek: Programska oprema | 1511 (1366) | Matev |