» »

Gospodar prstanov: nova serija

Gospodar prstanov: nova serija

Temo vidijo: vsi
««
15 / 29
»»

Mato989 ::

cias je izjavil:

:'(

The Lord of the Rings: Amazon Suspends User Reviews for Rings of Power

Epic res epic... Kaki fail bo tole
Če sem pomagal, se priporočam za uporabo linka!
KUCOIN EXCHANGE link: https://www.kucoin.com/#/?r=E3I9Ij
BINANCE EXCHANGE link: https://www.binance.com/?ref=10161115

nirburu ::

Kayzon je izjavil:

Imdb ki je v lasti Amazona,je zbrisal vse opise ki si imeli oceno od 1 pa do 5.

Lahko sami preverite ce ne verjamete.

Seveda vrjamem. Dokler gre za brezvezne filme še spregledam, ampak zadnje 3 leta so marsikaj "pobrisali".
Mediji in establišment je postal naš sovražnik. Žal. Tako je.

svecka ::

To je pa zato, ker smo dovolili, da so velika podjetja postala mega korporacije, ki imajo globalni vpliv in moč po celem svetu. Če si nanenkrat lastnik polovice "sveta", boš seveda utišal vse nasprotnike.

cias ::

MSM že najavlja rekordno gledanost, ocena pa je strmo poskočila ko so pobrisali vse trol reviewe (vsak ki je dal manj kot 5).

Zgodovina sprememb…

• predlagalo izbris: Kayzon ()

nejclp ::

Terminathor je izjavil:

da se o tej ne menim...

resno?

Meni se je ravno tale zdela odlična.

nejclp je izjavil:

Terminathor je izjavil:

da se o tej ne menim...

resno?

Meni se je ravno tale zdela odlična.

Nekaj je odlična kot igralka drugič pa odlično predstavljena kot v knjigah in opisih literarnih del.

Mah, nehajte se sprenevedat, zgolj rasisti ste in naciji.

nejclp je izjavil:

Aha zato ker pričakuješ da bo škratinja imela brado kot jo opiše kreator tega Sveta kjer se dogaja zgodba si rasist in naci... pa naj bo tako, ne spremeni dejstva ki ga opisujemo.

Terminathor ::

nejclp je izjavil:

... spet en ki se spreneveda in omenja rasizem.

nejclp je izjavil:

Jup, sovražijo barvo pikslov na ekranu.

Zgodovina sprememb…

Terminathor je izjavil:

nejclp je izjavil:

Kaj točno pa te moti pri škratinji?

nejclp je izjavil:

Terminathor je izjavil:

nejclp je izjavil:

Da nima brade ki bi jo naj imele škratinje... Je to rasizem?

Mato989 je izjavil:

nejclp je izjavil:

Aha zato ker pričakuješ da bo škratinja imela brado kot jo opiše kreator tega Sveta kjer se dogaja zgodba si rasist in naci... pa naj bo tako, ne spremeni dejstva ki ga opisujemo.

A, kar naenkrat si želite žensk z bradami? Very woke. Brado se lahko tudi obrije, anede sprenevedavček?

buttcrack ::

Miki N je izjavil:

Terminathor je izjavil:

Brata Grimm sta med veliko pravljicami napisala tudi Rdečo kapico.
Kako bi folk to sprejel, če naredijo film/risako in jo igra temnopolta igralka z modro kapico.

Plot twist: volk je barvno in tudi po obnašanju precej "ghetto", Kapica je bela... to da jo "poje na silo" dajte no, dobro vemo kaj ji je v resnici delal - v bistvu me čudi, da niso Grimmov skenslali zaradi rasizma.

po amzonovo bi bil volk vegan

nejclp je izjavil:

Mato989 je izjavil:

nejclp je izjavil:

A, kar naenkrat si želite žensk z bradami? Very woke. Brado se lahko tudi obrije, anede sprenevedavček?

Ne, jaz si želim Svet čimbolj podoben temu kar je opisal Tolkien... Še v LOTR lepo Gimli obrazloži da zunanji ljudje in vilinci skorajda ne razlikujejo med Škrati in Škratinjami in je prišlo zaradi prepričanja da škratinj ni in da Škratje pridejo iz kamna... in nato Aragorn lepo pokaže "Zaradi brade"

To ali je meni to všeč ali ne, pustimo, jaz govorim o temu kar je opisano.

Ja brado si lahko pobriješ, ampak si je škratinje kot kaže ne... Tudi belec se lahko namoči v rjavi jupol in je črnec pa to ni odgovor da je pač vilin namesto pale skinned, temnopolt... in ne zato nisi rasist...

Ker če si zato rasist si isto potem posiljevalec ker je v GOT Martin zapisal da si Drogo vzame Daenerys ki je stara kolko že 12 let mi pa to želimo tudi videt na zaslonih?

nejclp je izjavil:

Terminathor je izjavil:

nejclp je izjavil:

Poišči mi jo v knjigi.. kje je omenjena?

Pa dark elf? Kje je bil?
Kot je nekdo omenil, ni to SKYRIM. TO JE LORD OF THE RINGS!

Mato989 je izjavil:

Ker če si zato rasist si isto potem posiljevalec ker je v GOT Martin zapisal da si Drogo vzame Daenerys ki je stara kolko že 12 let mi pa to želimo tudi videt na zaslonih?

Uf, ta "argument" se je razpasel kot požar po Kaliforniji. Vsi samo še to čivkate.
Ne hodite pa protestirat na GBTQPZ+ parade.

Aramis ::

Kako bi ljudje sprejeli film Harrya Potterja, če bi ga igral temnopolti igralec?
V knjigah so rase/ ljudje točno opisani.

Zakaj Holiwud ne naredi serij, filmov... po Afriških zgodbah? Razen Black partnerja ni nič.

Mato989 je izjavil:

nejclp je izjavil:

Mato989 je izjavil:

nejclp je izjavil:

Ne, jaz si želim Svet čimbolj podoben temu kar je opisal Tolkien... Še v LOTR lepo Gimli obrazloži da zunanji ljudje in vilinci skorajda ne razlikujejo med Škrati in Škratinjami in je prišlo zaradi prepričanja da škratinj ni in da Škratje pridejo iz kamna... in nato Aragorn lepo pokaže "Zaradi brade"

To ali je meni to všeč ali ne, pustimo, jaz govorim o temu kar je opisano.

Ja brado si lahko pobriješ, ampak si je škratinje kot kaže ne... Tudi belec se lahko namoči v rjavi jupol in je črnec pa to ni odgovor da je pač vilin namesto pale skinned, temnopolt... in ne zato nisi rasist...

Škoda, da zlobni filmarji ne upoštevajo tvojih želja in imajo svoje interpretacije.
Očitno si jih brijejo, oz. odvisno od modne muhe. In ne, če se belec namoči v rjav jupol ne bo črnec in obratno. Navaden rasist si, ki ga moti barva kože.

jocoj ::

Terminathor je izjavil:

nejclp je izjavil:

Terminathor je izjavil:

nejclp je izjavil:

Poišči mi jo v knjigi.. kje je omenjena?

Pa dark elf? Kje je bil?
Kot je nekdo omenil, ni to SKYRIM. TO JE LORD OF THE RINGS!
Kakšni knjigi? To ni lord of the rings.

Terminathor je izjavil:

Pa dark elf? Kje je bil?

Njegov foter je bil službeno v Afriki.

ne bodi pameten

The Lord of the Rings: The Rings of Power is an American fantasy television series based on the novel The Lord of the Rings and its appendices by J. R. R. Tolkien.

Terminathor je izjavil:

ne bodi pameten

The Lord of the Rings: The Rings of Power is an American fantasy television series based on the novel The Lord of the Rings and its appendices by J. R. R. Tolkien.

"based on a novel". Based.

Zgodovina sprememb…

• spremenilo: nejclp ()

in? based.. in kaj zdaj?
pol bi se lahko dodali kakšnega T rexa pa predatorja. pa iz top guna bi lahko z letali kakšno woke sporočilo vozili okrog

Zgodovina sprememb…

Ganon ::

Deluje tako, kot da so želeli fantazijsko serijo, ki bi po gledanosti konkurirala HBO-jevi GoT, vendar je niso želeli ustvariti iz nič, potrebovali so lično embalažo, nekaj, kar ljudje dobro poznajo, kar jim vzbudi zanimanje. In ker so bile na voljo pravice za LotR, so jih pograbili z obema rokama. Dobili smo neužitno mineštro.

jocoj ::

Terminathor je izjavil:

in? based.. in kaj zdaj?
pol bi se lahko dodali kakšnega T rexa pa predatorja. pa iz top guna bi lahko z letali kakšno woke sporočilo vozili okrog
Ti pa nisi najbolj brihten poba tukaj naokoli.:))

Pithlit ::

Ganon je izjavil:

Deluje tako, kot da so želeli fantazijsko serijo, ki bi po gledanosti konkurirala HBO-jevi GoT, vendar je niso želeli ustvariti iz nič, potrebovali so lično embalažo, nekaj, kar ljudje dobro poznajo, kar jim vzbudi zanimanje. In ker so bile na voljo pravice za LotR, so jih pograbili z obema rokama. Dobili smo neužitno mineštro.

Tej mineštri ne manjka popolnoma nič. Razen za tistih par (tisoč) fanboy-ev.

Mene pa motijo temnolasi in kratkolasi elfi... ki si upajo celo nadrejenim zoperstavljat.
Life is as complicated as we make it...

Zgodovina sprememb…

111111111111 ::

Pithlit je izjavil:

Mene pa motijo temnolasi in kratkolasi elfi... ki si upajo celo nadrejenim zoperstavljat.

Se ti zdi, da se pretirava? Zaradi politične korektnosti popravljamo nekaj kar je zelo dobro definirano?
Če prisloniš uho na vroč šporhet, lahko zavohaš kak si fuknjen.

111111111111 je izjavil:

Se ti zdi, da se pretirava? Zaradi politične korektnosti popravljamo nekaj kar je zelo dobro definirano?

"Popravljamo"

111111111111 je izjavil:

Pithlit je izjavil:

V resnici se mi zdi da so rasisteki res rasisteki ker jih moti barva kože (pa frizura ki se na tej koži 'bohoti') ne pa frizure (in njih barve) na koži ki je 'prave barve'.

Pithlit je izjavil:

111111111111 je izjavil:

Pithlit je izjavil:

V resnici se mi zdi da so rasisteki res rasisteki ker jih moti barva kože (pa frizura ki se na tej koži 'bohoti') ne pa frizure (in njih barve) na koži ki je 'prave barve'.

To o rasizmu in rasistih je res bedarija... smo se kje pritoževali ko je bilo tako da bi pač morali bit temnopolti actorji notri?

Če boš naredil film ki ima izvor v Afriki bom tudi jezn če boš castal belega actorja...

Enako kto sem bil jezn ko so castali na 47 Ronining Keanu Reevesa....

Nehajte že o rasizmu v temi kjer sploh nismo rasisti, proti nikomur nismo samo zato ker je temnopolt, proti njemu smo zato ker je avtor zgodbe napisal da je njegova vrsta SVETLOPOLTA... to je vse

matic492 ::

Najbojl smešno je, da so slovenci glasni o rasizmu lol, večina pa črnca še ni vidla drugje, kot na ekranu, vsi pa sovražijo cigane.
X670 Gaming X, R9 7900X, 64GB, EVGA RTX 3090 XC3, HX1000

Mato989 je izjavil:

Pithlit je izjavil:

111111111111 je izjavil:

Pithlit je izjavil:

To o rasizmu in rasistih je res bedarija... smo se kje pritoževali ko je bilo tako da bi pač morali bit temnopolti actorji notri?

Če boš naredil film ki ima izvor v Afriki bom tudi jezn če boš castal belega actorja...

Enako kto sem bil jezn ko so castali na 47 Ronining Keanu Reevesa....

Nehajte že o rasizmu v temi kjer sploh nismo rasisti, proti nikomur nismo samo zato ker je temnopolt, proti njemu smo zato ker je avtor zgodbe napisal da je njegova vrsta SVETLOPOLTA... to je vse

Ja. Pa dolge, svetle lase imajo. Pa ful so disciplinirani. Oh wait... To ni problem ker so SVETLOPOLTI.

Hahahahahah, ker pile of failed rubbish bo tole...

1. Ni Ungoliant pajka, zakaj za vraga ne, je pomemben karakter
2. Finweja ne ubije Melkor ampak odpluje? WTF Zaobljuba Feanorjevih sinov in Feanorja je zelo pomembna, prav tako razbitje vojska na dva dela
3. Kje je pokol v pristanišču in kraja ladij
4. Finrod umre v 1. delu???? Je to isti Finrod Felagund??? OMFG
5. Čelade in orožja so zložili na kup v mnogokasnejši bitki

itd itd itd

Skratka zdaj lahko z gotovostjo trdimo da je to major fail

It began with the forging of the great films. Threads were given by Tolkien, wisest and fairest of them all. Rights were then given to Jackson; great miner and craftsman of the mountain of lore. And nine, nine hours were gifted to the race of men, who above all else, desired quality. But they were all of them deceived, for another show was made. In the land of Amazon, in the fires of Mount Prime, the Dark Lord Bezos forged in secret a master flop. And into this show he poured his malice, his greed and his will to dominate all film. One show to ruin them all

Zgodovina sprememb…

• spremenilo: Mato989 ()

What I find really funny is that Galadriel is young, and Gil-Galad looks old. At this time of the Second Age, Gil-Galad was around the 3400 year old mark, meanwhile Galadriel was 26,000 years old, but Galadriel is the young one.

Pithlit je izjavil:

Če verjameš ali ne, bi se pritoževal nad visokim golobradim belim škratom. Vilinci v tolkienovih delih so zelo lepo definirani. Naj naredijo svojo serijo in notri natlačijo karkoli želijo, ne pa z nekimi woke agendami uničevati leposlovnih del.

Tako kot bi Rona Weaslya igral temnopolti igralec.

Moti me, da se zaradi politične korektnosti, spreminja bistvo. Ko ti rečem native american, verjetno tudi ne pomisliš na visokega belega moškega. Si zato rasist?

Pithlit je izjavil:

Ja. Pa dolge, svetle lase imajo. Pa ful so disciplinirani. Oh wait... To ni problem ker so SVETLOPOLTI.

Ne problem je, ker je bil Tom Cruise poslednji samuraj. Kaj ima jebote v tistih časih belec delat med samuraji.

Sam se strinjam z Mato, serija je Gospodar prstanov samo po naslovu. Sama serija ima cel kup vsebinsko fucked up napak in ne samo pri vilincih.

Zgodovina sprememb…

matic492 je izjavil:

Najbojl smešno je, da so slovenci glasni o rasizmu lol, večina pa črnca še ni vidla drugje, kot na ekranu, vsi pa sovražijo cigane.

Sosed ima na kmetiji temnopoltega delavca, nobenih težav. Cigane sovražimo predvsem tisti, ki nam pobirajo krompir na nijivah in drva iz drvarnic. Meščani v blokih za 3 zaščitenimi vrati pa spodubajate socialne transferje za ciganijo in debelo gledate kakšni nestrpneži smo do ciganov. Naj pride na vrata in naj da 1€ po kli pa bo za 20€ dobil gajbo 25kg, tako kot vsi ostali. Pa še roko mu bom dal.

Ne pa da sosed s traktorjem izkoplje krompir, pa smo morali trije z grabljam odganjat cigane, ko si si filali krompir v vrečke. Če si jebeno lačen pridi pobirat krompir, boš dobil malico pa še gajbo krompirja za domov. Pa me je cigan vprašal če sem normalen, da bodo oni 5 ur pobirali krompir. Jap, pri nas jih sovražimo, ampak samo ene 2 družine. Ostali so OK.

opeter ::

cias je izjavil:

Zakaj Holiwud ne naredi serij, filmov... po Afriških zgodbah? Razen Black partnerja ni nič.

Saj je bilo več afriških zgodb, npr.: Tarzan, Allan Quartermain, Zulu, Kongo, Okrožje 9 ...
Hrabri mišek (od 2015 nova serija!) -> http://tinyurl.com/na7r54l
18. november 2011 - Umrl je Mark Hall, "oče" Hrabrega miška
RTVSLO: http://tinyurl.com/74r9n7j

delavec44 ::

Tudi filmi od Jordan Peele so čisto ok. Pač casta črne igralce. Dokler so dobri, zakaj pa ne.

Je pa razlika ta, da so to njegovi izvirni scenariji.

mgermo ::

A je Peel rasist, da ne casta belcev? Ali trans lezbične non binary azijke?

opeter je izjavil:

cias je izjavil:

Saj je bilo več afriških zgodb, npr.: Tarzan, Allan Quartermain, Zulu, Kongo, Okrožje 9 ...

Africa Addio si izpustil. No let him go, he's not white, he's Itallian :))

mgermo je izjavil:

A je Peel rasist, da ne casta belcev? Ali trans lezbične non binary azijke?

Peele je imel kdaj dobre skeče, tista z dražbo sužnjev je fenomenalna, pa črnc pevec ki je odrastel med rednecki. Pa tiste o nacijih :D

Zgodovina sprememb…

• spremenilo: cias ()

meho7 ::

cias je izjavil:

Dobis kmalu

Me zanima, ce si bodo upali pokazati za kaj se je Dahomey pleme borilo - hint hint Slave trading :))

Cupakabra123 ::

Ne vem kaj vi tu bluzite ampak serija je zelo gledljiva. Glede na jamranje in ocene sem pricakoval da bo vse skupaj shit pa sem se po dveh epizodah sprasecal ali so ljudje samo rasisti ali pa sploh niso pogledali serije. Skratka zgodba je za enkrat odlicna in serija ima potencial

meho7 ::

Razlozi vse kar je narobe.

Cupakabra123 ::

Medtem pa ocena na imdb z vsako uro raste. Ljudem je ocitno serija vsec.

Cupakabra123 je izjavil:

Na eni strani. Na drugi pa je cel kup nezadovoljnih. :)

oo7 ::

Pogledal prvo epizodo živ dolgčas. Oh ne zdaj sem nacist, rasist in fašist, ker mi ni všeč ta pregrešno draga gnojnica od prvega dela :)

Cupakabra123 je izjavil:

Seveda ocena na IMDB raste pa še bolj bo zrastla saj je Amazon lastnik IMDBja. Pa zbrisali so vse negativne opise tako, da ja ljudem je všeč.

Zgodovina sprememb…

• spremenil: oo7 ()

Če ti ni všeč ti pač ni všeč. Če pa kritiziraš črnčka in njegovo frizuro, hkrati te pa ne motijo frizure ostalih... pol se je pa vsaj čist majčkeno za zamislit (ker je pač očitno barva kože tista ki moti). Nekateri tukaj so se namreč zgražali nad tem da ima črnček kratke lase.

Po videnim drugač serija ni noben presežek. Je pa povsem lepo gledljiva.

Zgodovina sprememb…

LuGi ::

Všečno.
««
15 / 29
»»

Vredno ogleda ...

TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
»

Lord of the Rings (filmska franšiza WB/Embracer group)

Oddelek: Sedem umetnosti
282430 (132) Mato989
»

House of the Dragon (TV serija) (strani: 1 2 3 49 10 11 12 )

58592557 (4391) BaTeMaN
»

The Hobbit (strani: 1 2 3 4 5 6 )

28579978 (58012) Alamar
»

Gospodar prstanov - Konec ??

377262 (5268) Tear_DR0P

Več podobnih tem