Forum » Kaj kupiti » Multifunkcijska naprava
Multifunkcijska naprava
kajetan ::
Že 10 let uporabljam
https://www.cnet.com/products/canon-las...
torej printer, kopirnik in skener v enem. Čas je za nadgradnjo.
Rad bi nekaj podobnega - dosti se tiska - tale Canon z eno kartušo zmore 2500 strani. nova kartuša stane 60EUR.
kaj priporočate? mislim, da si bom spet omislil črnobel tiskalnik - ker barvni laserski so predragi.
budget je tam okoli 400EUR.
najbolj je pomembno da bi zmogel natiskat vsaj 1500 strani z eno kartušo in da se papir ne zagozdi - pri tem Canonu se kar dostikrat! rabim nek boljši sistem
sem pa zdaj opazil:
BROTHER multifunkcijski laserski tiskalnik DCP-9015CDW
BROTHER multifunkcijski laserski tiskalnik DCP-9020CDW
to je glih v tem rangu. zgleda mega in wifi printanje bom rabil. Me zanima če kdo ve koliko črnobelih lahko naprinta z eno kartušo? in kaj je sploh razlika med tema dvema tiskalnikoma?
https://www.cnet.com/products/canon-las...
torej printer, kopirnik in skener v enem. Čas je za nadgradnjo.
Rad bi nekaj podobnega - dosti se tiska - tale Canon z eno kartušo zmore 2500 strani. nova kartuša stane 60EUR.
kaj priporočate? mislim, da si bom spet omislil črnobel tiskalnik - ker barvni laserski so predragi.
budget je tam okoli 400EUR.
najbolj je pomembno da bi zmogel natiskat vsaj 1500 strani z eno kartušo in da se papir ne zagozdi - pri tem Canonu se kar dostikrat! rabim nek boljši sistem
sem pa zdaj opazil:
BROTHER multifunkcijski laserski tiskalnik DCP-9015CDW
BROTHER multifunkcijski laserski tiskalnik DCP-9020CDW
to je glih v tem rangu. zgleda mega in wifi printanje bom rabil. Me zanima če kdo ve koliko črnobelih lahko naprinta z eno kartušo? in kaj je sploh razlika med tema dvema tiskalnikoma?
- spremenilo: kajetan ()
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | kateri tiskalnik (strani: 1 2 3 4 … 13 14 15 16 )Oddelek: Kaj kupiti | 161887 (301) | Han |
» | Kateri tiskalnik ? (strani: 1 2 3 4 )Oddelek: Kaj kupiti | 39017 (22731) | gazer |
» | Katero MFC napravo se izplača kupiti?Oddelek: Kaj kupiti | 7576 (4573) | 1309976 |
» | Laserski tiskalnik (poceni)Oddelek: Kaj kupiti | 4068 (3295) | jero_no1 |
» | Multifunkcijska naprava (strani: 1 2 )Oddelek: Kaj kupiti | 30665 (24363) | Bye |