Forum » Kaj kupiti » amazon.de-katerega prodajalca izbrati-ali bom plačala carino
amazon.de-katerega prodajalca izbrati-ali bom plačala carino
Jasnaaaa ::
pozdrav
gledam nek izdelek na amazon.de, torej lahko izbiram med novimi in starimi izdelki, 15 različnih ponudnikov
carina:
ali obstaja možnost, da izberem kakšnega ponudnika izdelka, na katerega bom mogla plačati ob prihodu še carino,
torej kako veš, kdaj ne boš plačal dodatne carine
npr. ponudnik ima sedež izven EU
gledam nek izdelek na amazon.de, torej lahko izbiram med novimi in starimi izdelki, 15 različnih ponudnikov
carina:
ali obstaja možnost, da izberem kakšnega ponudnika izdelka, na katerega bom mogla plačati ob prihodu še carino,
torej kako veš, kdaj ne boš plačal dodatne carine
npr. ponudnik ima sedež izven EU
Machete ::
Saj ti piše od kje poišljajo točno izbrani artikel.
Plus, piši v obstoječo temo in prej uporabi iskalnik.
Nakup preko Amazon-a.
Plus, piši v obstoječo temo in prej uporabi iskalnik.
Nakup preko Amazon-a.
LC1000|Asrock-H470PG|i7-10700K|2x16GB|RTX-3080 EAGLE|W10Pro
new Nintendo 2DS & 3DS XL|Galaxy S24+
new Nintendo 2DS & 3DS XL|Galaxy S24+
Furbo ::
Glede na to, da avtor teme piše o amazon.DE, potem pač ne bo carine, razen če je zadaj kak kitajc, jaz še nisem opazil, ponavadi izbiram zadeve, ki jih skladišči/pošilja amazon.
i5-13600K, Noctua NH-D15, STRIX Z790-F, 32GB DDR5, 2TB Samsung 990PRO,
Toughpower GF3 1000W, RTX3070, ALIENWARE AW3423DWF, Dell S2722QC
Toughpower GF3 1000W, RTX3070, ALIENWARE AW3423DWF, Dell S2722QC
Jasnaaaa ::
na amazon.de izdelek, ki me zanima, ponuja 15 ponudnikov
naročila bom pri najcenejšemu (izdelek+poštnina),
davek je že vključen.
zanimala me je carina, kdaj bom na ta izdelek plačala še carino??
verjetno, če ima prodajalec sedež izven EU ali da je blago odposlano iz države izven EU, na kaj moram paziti???
hvala za odgovor
naročila bom pri najcenejšemu (izdelek+poštnina),
davek je že vključen.
zanimala me je carina, kdaj bom na ta izdelek plačala še carino??
verjetno, če ima prodajalec sedež izven EU ali da je blago odposlano iz države izven EU, na kaj moram paziti???
hvala za odgovor
dc10 ::
Pri vsakem poglej kje se nahaja izdelek, je napisano ob strani.... če piše, da prodaja preko amazon.de in da je artikel pri njih na zalogi, potem sigurno ne bo carine oz. ddv, če pa piše, da je kje na kitajskem, potem pa verjetno bo ddv oz. carina...
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Nakup na amazon.comOddelek: Kaj kupiti | 7829 (749) | Steinkauz |
» | Poštno ležeče - Spielfeld (strani: 1 2 )Oddelek: Kaj kupiti | 36502 (19622) | AgiZ |
» | Kupovanje preko amazon.deOddelek: Pomoč in nasveti | 20864 (13090) | bluefish |
» | Playstation 3 wireless stere hadphonesOddelek: Pomoč in nasveti | 2691 (2601) | opeter |