Forum » Omrežja in internet » A1 statičen IP
A1 statičen IP
gugu13 ::
Zdravo!
Zanima me, kako bi lahko prišel do statičnega IP-ja pri A1. V mislih imam povezavo prek optike in ne prek prenosa podatkov.
LP
Zanima me, kako bi lahko prišel do statičnega IP-ja pri A1. V mislih imam povezavo prek optike in ne prek prenosa podatkov.
LP
SeMiNeSanja ::
Pokličeš na A1 podporo in se dogovoriš.
Mogoče rabiš še kaj pisnega dat, ampak to ti bodo že tam povedali.
Mogoče rabiš še kaj pisnega dat, ampak to ti bodo že tam povedali.
Bakunin ::
imaš pppoe ? na tehnicna.podpora@a1.si poslji zahtevek za statični IPv4 in/ali IPv6 ter svoj "username".
Zgodovina sprememb…
- spremenil: Bakunin ()
Vedran ::
Meni je nekdo povedal da pri A1 lahko imajo samo poslovni uporabniki statični IP.
Ali je to res, ali ima kdo kake informacije?
Ali je to res, ali ima kdo kake informacije?
Vedran ::
Jaz sem pri Telekom-u, mogoče bi zamenjal operaterja, toda če ni možno imeti statičnega IP-ja zamenjava operaterja ne pride v poštev...
Tilen ::
Lahko imaš statični IP, vendar ne enak, kot pri Teekomu. A1 ti bo na zahtevo dodelil nov statični IP.
413120536c6f76656e696a612c20642e642e
Zgodovina sprememb…
- spremenil: Tilen ()
Dark000 ::
Je na A1 za paket kjer je samo internet (optika) možno dobiti statičen IPv4 ali so vsi že na IPv6 oz. kako je po defaultu kaj ti dodelijo, če nič ne rečeš.
Dark000 ::
Ali je brezplačno?
Oz. ali to tu velja samo za mobilne pakete ali tudi za "navadne": www.a1.si/mobilni-internet/staticni-ip
Oz. ali to tu velja samo za mobilne pakete ali tudi za "navadne": www.a1.si/mobilni-internet/staticni-ip
Bakunin ::
Ali je brezplačno? Oz. ali to tu velja samo za mobilne pakete ali tudi za "navadne": www.a1.si/mobilni-internet/staticni-ip
za fizicarje na "fix" je zastonj....
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | A1 Slovenija (strani: 1 2 3 4 5 6 7 8 )Oddelek: Mobilne tehnologije | 108311 (1842) | Vm1999 |
» | IP kamera, mobilno omrežjeOddelek: Omrežja in internet | 1772 (1420) | gglazar |
» | Težave z VPN-omOddelek: Omrežja in internet | 3107 (2452) | Zvitor |
» | Statični vs dinamični IPOddelek: Omrežja in internet | 2958 (2317) | Bakunin |
» | Bob - statični IPOddelek: Mobilne tehnologije | 3080 (2432) | SeMiNeSanja |