Forum » Pomoč in nasveti » začetnik pri paypalu
začetnik pri paypalu

stuporabnik ::
Pozdravljeni
Nekaj časa nazaj sem dobil Viso Debit od NKBM, ki naj bi bila primerna tudi za spletne nakupe. Paypal račun imam, št. kartice sem vnesel. Sedaj bom čez nekaj dni dobil 2 zneska paypala na račun, ki jih moram vnest da potrdim še bančni račun (da sem jaz uporabnik).
Kaj bom mogu še potem naredit da bom lahko kupoval prek interneta oz. da si lahko nakažem iz kartice na paypal denar?
Nekaj časa nazaj sem dobil Viso Debit od NKBM, ki naj bi bila primerna tudi za spletne nakupe. Paypal račun imam, št. kartice sem vnesel. Sedaj bom čez nekaj dni dobil 2 zneska paypala na račun, ki jih moram vnest da potrdim še bančni račun (da sem jaz uporabnik).
Kaj bom mogu še potem naredit da bom lahko kupoval prek interneta oz. da si lahko nakažem iz kartice na paypal denar?

shadeX ::
oz. da si lahko nakažem iz kartice na paypal denar?
Ne moreš. Če na Paypalu nimaš sredstev, ti gre direktno iz povezane kartice.
Kaj bom mogu še potem naredit da bom lahko kupoval prek interneta
Nič. Če kupuješ v spletni trgovini, ki podpira Paypal, samo izbereš ta način plačila, vneseš email (se vpišeš v Paypal) in potrdiš nakup.
P.S Ker si omenil, da si PayPal začetnik, je dobro vedeti da ti pripada vračilo denarja, če kupljenega izdelka ne dobiš domov. Ali pa če te je kdo ogoljufal. Pač krit si s strani Paypala.
Zgodovina sprememb…
- spremenil: shadeX ()
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | PayPal (strani: 1 2 3 4 … 74 75 76 77 )Oddelek: Loža | 790980 (2421) | Legon |
» | Paypal podpira tudi Slovenijo (strani: 1 2 3 4 … 14 15 16 17 )Oddelek: Novice / Omrežja / internet | 138984 (18948) | igi82m |
» | Paypal & Moneybookers (strani: 1 2 )Oddelek: Kaj kupiti | 12510 (7434) | s6c-gEL |
» | Visa debit verifikacija problemOddelek: Pomoč in nasveti | 21053 (18805) | Vrocipes |
» | Nakazanje na paypal (strani: 1 2 )Oddelek: Loža | 21524 (18601) | Kwizlord |