Forum » Hlajenje in modifikacije » čimtišje hlajenje
čimtišje hlajenje
Brdaws ::
Imam konfiguracijo (P III Katmai (512Kb) 550 Mhz na Slot 1, Motherboard VC 820, 128 Mb RAMBUS) pa me zanima, kako bi jo čimbolj utišal. A bi bilo možno namestiti pasivni hladilni element (na tak način kot npr. na FC-PGA) ne da bi pri tem fental Slota?. Drug problem je, ker je ram zelo blizu CPU hladilnika (kake 3-4 cm). Kako utišati napajalnik, sem že rešil, želim si, da bi stvar delovala v popolni tišini. Ne gre se mi za hitrost, ker je zame dovolj hiter ampak da je povsem tiho.
LP
LP
- premaknil iz Strojna oprema: Predator ()
Predator ::
kaj pa če bi namesto serijskega ventilatorja uporabil en pošten 12cm ventilator ( 2-3k ) in mu zmanjšal napetost na 5v, pri meni se tako čisto neslišno hladi p3 450;
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Utisanje HD5770Oddelek: Strojna oprema | 2375 (2174) | Grega_S |
» | računalnik nenormalno glasenOddelek: Hlajenje in modifikacije | 1750 (1359) | vitabella |
» | Kako se obnese hlajenje graficne brez ventilatorja?Oddelek: Hlajenje in modifikacije | 1303 (1017) | nicjasno |
» | Popolnoma tih računalnik! Možno?Oddelek: Hlajenje in modifikacije | 2733 (1523) | PrimozR |
» | Kateri material najbolj zaduši zvok iz računalnika?Oddelek: Hlajenje in modifikacije | 2102 (1754) | Keyser Soze |