Forum » Programska oprema » Lepljenje podatkov v vidne celice - excel
Lepljenje podatkov v vidne celice - excel
slowie ::
Zivjo, imam vprasanje, na katerega se nisem nasel odgovora: v excelu sem sfiltriral podatke, in zdaj bi rad iz druge tabele prilepil druge podatke, ampak samo v vidne celice. Ali kdo od vas ve, kako se to naredi, ce se sploh da?
Hvala in lep pozdrav!
Hvala in lep pozdrav!
Slowie
"... So let's give our children a chance, okay?" [Douglas Adams]
prtenjam ::
Excel tega privzeto ne podpira. S pomočjo CTRL+ENTER lahko v več različnih celic sicer spravite ISTO vrednost, a za pravo kopiranje podatkov v samo viden celice pa je potrebno napisati makro oz. uporabiti kašen Add-in.
Matjaž Prtenjak
https://mnet.si
https://mnet.si
slowie ::
NooB: Ne gre. Sem to opcijo že prej našel, pa ne zna.
"Lepljenje ni mogoče, ker sta območje kopiranja in lepljenja različnih velikosti..."
In to kljub temu, da imam v obeh izborih izbrano enako število celic (vertikalno).
Priznati moram, da sem tule malo razočaran nad Excelom, ker se mi zdi to precej osnovna zadeva - kopirati in lepiti po izbranih obsegih - tudi filtiranih.
"Lepljenje ni mogoče, ker sta območje kopiranja in lepljenja različnih velikosti..."
In to kljub temu, da imam v obeh izborih izbrano enako število celic (vertikalno).
Priznati moram, da sem tule malo razočaran nad Excelom, ker se mi zdi to precej osnovna zadeva - kopirati in lepiti po izbranih obsegih - tudi filtiranih.
Slowie
butec ::
Še enkrat, brez dodatkov ne gre
Verjetno obstaja tudi free različica, spodnja je plačljiva
www.excelcampus.com/paste-buddy/
Verjetno obstaja tudi free različica, spodnja je plačljiva
www.excelcampus.com/paste-buddy/
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | EXCEL - poiskati besedni nizv koloni in vrstico kopirati na drugi listOddelek: Loža | 1648 (1433) | Malajlo |
» | voyo.si aplikacija (strani: 1 2 )Oddelek: Programska oprema | 28996 (22721) | matbal |
» | mikrofon ne daje znakov življenjaOddelek: Programska oprema | 830 (782) | mihax00 |
⊘ | A ma gdo CD-Key Windows VistaOddelek: Pomoč in nasveti | 2565 (2438) | gkovac |
» | Večigralstvo za začetnikeOddelek: Novice / Obvestila | 2442 (2442) | speed machine |