» »

Ko se ti piše

Ko se ti piše

««
8 / 16
»»

jype ::

vostok_1 je izjavil:

Važno, da nam to vedno beli moški arijec razlaga.
Oh, saj razlagajo vam vsi, poslušate pa očitno le arijske moške.

poweroff ::

jype je izjavil:

poweroff je izjavil:

Kolikor sem jaz bral, so študije dokazale nasprotno.
Bral si psevdoznanost in študije, ki so jih konzervativci delali z namenom, da končno pokažejo, da so ženske biološko evoluirane za delo v kuhinji.

Tega (s kuhinjo) nihče ni trdil.

Jaz bi rekel, da je kvečjemu obratno. Vrhunski kuharji ("Michelinovih 5 zvezdic") so praviloma moški. 8-)
sudo poweroff

harvey ::

Jaz bi rekel, da je kvečjemu obratno. Vrhunski kuharji ("Michelinovih 5 zvezdic") so praviloma moški.

Lestvica zvezdic se pri Michelinu neha pri *** - do 5 še niso prišli 8-).


 Michelin Stars

Michelin Stars

Ar scáth a chéile a mhaireann na daoine.
------

Zgodovina sprememb…

  • spremenil: harvey ()

poweroff ::

Hmm, očitno nisem moški, ker se premalo spoznam na kuharijo. :))
sudo poweroff

Unknown_001 ::

Pika na i je izjavil:



Še dobro, da imam grozdnega soka za vsak dan v letu.

Odlično, da imam tebe, ki ne maraš Islandije.


Pa dej ti ta sok raje men prnes, bom neki finega z njega naredu. Sam kak mesc / dva bo za počakat.
Wie nennt man einen Moderator mit der Hälfte des Gehirnis ?

Begabt

jype ::

poweroff je izjavil:

Hmm, očitno nisem moški, ker se premalo spoznam na kuharijo. :))
Definitivno nisi moški, glede na to, da zagovarjaš vloge spolov, izpolnjuješ jih pa ne.

Pika na i ::

Da vam ne pride v navado.........>:D

Deset let je, od znanih dogodkov na Islandiji.
Če koga zanima poročilo
The 2008 Icelandic Bank Collapse:
Foreign Factors



Nekoč prebrano
+

Moj oče, psihiater Kanoni - Črt Kanoni
Psihiatrija bi bila revnejša brez njega. Njegovi mentorji so bili zelo znana imena tistega časa.
Bil je prvi, ki je pozimi osvojil Korab, drugi najvišlji vrh v Jugoslaviji in se z njega spustil s smučmi. Je začetnik turnega smučanja pri nas.

Tragedija v Turski gori - Iztok Tomazin
10. julija 1997 se je na Okrešlju na tečaju reševanja s helikopterjem smrtno ponesrečilo pet članov GRS - reševalec letalec Mitja Brajnik, reševalec in alpinistični inštruktor Luka Karničar, zdravnik letalec Jani Kokalj, reševalec letalec Rado Markič in reševalec letalec, inštruktor GRS Boris Mlekuž.
"Takrat, pod steno Turske gore, bi si želel pobegniti kamorkoli. Na bližnje, s soncem obsijane grebene in vrhove Rink in Planjave, na vabeče travnike Logarske doline, v bogate zakladnice spominov...kamorkoli.
Za hrbtom pa so brenčale muhe in so ležala trupla prijateljev, še vedno usodno povezanih z vrvjo, ki je v gorah simbol varnosti, preživetja, življenja. Tokrat je pomenila smrt. To je bila edina resničnost, ki ji ni bilo mogoče pobegniti.
Lahko sem se samo skril v navidezno otopelost, si nadel vse možne oklepe in skoznje poskušal gledati v druge svetove. Brez samoobrambe bi lahko samo jokal in nemočen sestopil v dolino s prepričanji, da se v gorah ne bom nikoli več približal helikopterju, da ne bom nikoli več obiskal Okrešlja..."

Nihče - Mehmedalija Alić
Prišel kot najstnik iz Bosne, postal rudar v Zagorju, si v Sloveniji ustvaril družino, postal izbrisan, izselil v Nemčijo, izšolal za inženirja, vrnil v Slovenijo, pri zapiranju rudnika Huda Jama našel vsem dobro znana trupla, ki so ležala tam.

Fotoreporter - Edi Šelhaus
Spomini v besedi in sliki znanega fotoreporterja. Mnogo predvojnih in vojnih fotografij, predvsem iz Bele Krajine.

Zapiski starega pokvarjenca - Charles Bukowski
”zelo veliko drekačev se loteva pisati in objavljati poezijo”…..(samo)kritičnost, ki jo mnogim pisočim v veliki meri primanjkuje.

_

Fucking Berlin in Dating Berlin - Sonia Rossi
Bedarija.

windigo ::

Ob robu afere SokalSquared je bila objavljena povezava na članek, za katerega ni bil nihče preveč gotov, ali gre za podobno parodijo in potegavščino, kot so si jo privoščili Lindsay, Pluckroseova in Bogoshian in v katerem avtorja trdita, da je uradna medicina mikrofašističen režim resnice. In članku ni mogoče očitati kakšnih večjih pomanjkljivosti, članek je teoretično dobro pokrit in korektno izpeljan. Precej verjetno je, da ne gre za šalo.

Režim resnice je oznaka za Foucaultovo tezo, da resnica ni neodvisna od dužbene moči, ampak da družbena moč sodeluje pri vzpostavljanju tega, kaj je res in kaj ni in s tem vzpostavi neke vrste režim. Pred tem je Platon postavil resnico kot ideal, do katerega se pride samo z razmišljanjem, ki lahko uvidi in odpravi zmote in konstrukte in se tako približa realnosti. Družbeno moč pa je z veliko muke in ne prav čisto prepričljivo poskušal odvezati tudi od nečesa drugega, od ideje pravičnosti, začenši z dialogi s Trazimahom in Glavkonom in jo dati v varstvo filozofom, ki naj bi bili sposobni videti resnico v votlini in tako in zato stopiti preko različnih skušnjav in prikazni in skrbeti za pravično družbo, ki je vrednota po sebi.

Trazimah je napram Sokratu trdil, da je pravično tisto, kar koristi močnejšemu. Če je resnica, kot trdi Foucault, družbeni konstrukt, potem se Platonov ideal sesuje in vse kar ostane je neusmiljen boj različnih interesov in identitet. Posledično je primat znanstvene medicine napram šamanom in tistim navidez modrim Kitajcem, ki varijo afrodizijake iz nosorogovih rogov in tigrovih penisov, samo v tem, da so zdravniki družbeno vplivnejša skupina. Sicer pa ni mogoče ugotoviti in zato tudi nima smisla ugotavljati, kdo zdravi in pomaga bolj, je to uradna medicina, bolniška maziljenja, tradicionalna kitajska medicina, zaklinjanje vračev, gojitelji konoplje ali novokomponirane bioresonance in druge moderne zdravilske metode. Vse te soobstajajo in se borija druga proti drugi. Zahteva da se otroci cepijo, da bi preprečili širitev smrtno nevarnih nalezljivih bolezni, tako ne more biti več razumska niti razumna, ampak je lahko samo še neargumentirano nasilje, retoričen ali celo fizičen boj za prevlado.

Oziroma reklama. Takšno stanje je hkrati tudi idealna potrošniška situacija. Velika izbira, popolna svoboda, poplava produktov in storitev, ki izboljšujejo zdravje in počutje. Trditi, da ne zdravijo vsi enako dobro, pa pomeni samo zagovarjati neke druge interese. Izganjanje resnice lahko že vidimo o debatah o cepljenju, v tribalizmih identitetnih in političnih bojev, v politični kulturi, v kateri resnica ne igra več vloge, kjer je dovljeno in celo nagrajeno laganje, ki prinaša politični vpliv. Posledice pa bodo po mojem mnenju hude, fragmentacija in atomizacija družbe, intenziviranje konfliktov, splošna družbena regresija.

Vse to pa ni nujno, obstaja več vrst zdravil. Od univerzalizma v etiki in politični misli, do trenutnega epistemološkega primata znanstvene metode pri inkurzijah v realnost. Pri tem ena in skupna resnica ni neizogibna, je pa nujna (in če ne gre drugače, kot diktatura in režim) ne za kurčevo, ampak za splošno zdravje tako posameznika kot družbe, ki se je okrog te resnice zgradila. Opustit skupno resnico, se bojim, pomeni tudi zapustiti skupnost in se priključiti plemenu združenem okrog svojega partikularizma, svoje resnice.

Pika na i ::

Laž je hrbtna stran resnice, je naslov članka, ki sicer govori(pretežno) o poligrafskem testiranju.
Strokovnjak za poligrafska testiranja pravi, da se sicer da prevarati poligraf, če imaš dovolj znanja iz psihologije, fiziologije in poligrafske teorije. Pa veliko vaje na poligrafu moraš imeti, kar pa navadnim ljudem ni dostopno. V bistvu se da pa prevarati poligrafista - če ta ni usposobljen. Ampak ni da bi človek računal na to.
"Poligraf beleži psihofizične odzive avtonomnega živčnega sistema, ki so posledica delovanja čustev. V pogojih laganja se pojavljata generalno dve čustvi - strah, da nas bodo na laži ujeli, in veselje v primeru, da nam uspe pretentati sogovornika."
Izpraševanec v članku je višji kriminalistični inšpektor, izpraševalka pa ženska, ki jo je zanimala tudi razlika med moškimi serijskimi morilci in ženskimi serijskimi morilkami.

Ha, povprečna morilska pot ženske je 8,5 let, moškega pa 4.
Morilke večinoma skrbno načrtujejo, morilci delujejo "spontano" ( ne pomislijo za pet minut naprej, nič novega) in jih tako odkrijejo prej kot ženske. Iz tega sledi, da so ženske uspešnejše tudi pri tem svojem početju.
Ampak kot je že v navadi, slavo poberejo moški. Ko jagenčki obmolknejo - Monster

K sreči obstaja serija Deadly Women.
In k sreči je med serijskimi morilci samo 10% žensk.
Zmaga!

poweroff ::

Pika na i je izjavil:


Morilke večinoma skrbno načrtujejo, morilci delujejo "spontano"
...
In k sreči je med serijskimi morilci samo 10% žensk.

To samo pomeni, da so bolj skrbne in jih manj ujamejo.
sudo poweroff

Pika na i ::

poweroff je izjavil:

Pika na i je izjavil:


Morilke večinoma skrbno načrtujejo, morilci delujejo "spontano"
...
In k sreči je med serijskimi morilci samo 10% žensk.

To samo pomeni, da so bolj skrbne in jih manj ujamejo.

Ne, to pomeni, da preiskovalci pogosto podcenjujejo ženske in precenjujejo svoje sposobnosti. Tako pravi gospod. Nič novega, če se drugje to dogaja, se tu pač tudi.
Zato je menda dobro, da umor preiskujeta oba spola. Ker se dopolnjujeta.
Dokaj logično, a ne. No, meni je.

windigo ::

Pravo me ne zanima prav posebej. Včasih se mu ne morem izogniti, ampak ob tistih neizbežnih srečanjih imam včasih občutek, da nekaj smrdi. Vonj spominja na gnila jajca, amoniak, jedek in hkrati smrdljiv, kot velik kup kompromisov, privilegijev in predsodkov, ki se družno razkrajajo na velikem kupu.

Tako sem samo napol pozorno poslušal tudi tvoj ekspoze o kanonskem pravu, kako mlahav penis ali preozka vagina razveljavita veljavnost zakona. Ob vsem cerkvenem zavzemanju za pravice nerojenih otrok in nebrige za pravice že rojenih otrok, bi prej pričakovala, da je zanje pomembno spočetje, sposobnost spočetja, tisti čudež, ko naj bi se vžgala neka božanska iskra nujna za življenje in da četudi je verjetnost majhna, dokler obstaja možnost spočetja, pa magari je potreben zraven še večji čudež, vendarle dajo svoj blagoslov. Ampak ne, vzeli so si samo pravico podeljevati licenco za seks, vse ostalo pa prepustili kar bogu ali pa zakoncema, si rekla. No, saj so pod vso metafizično šaro čisto praktični, sem si mislil zraven.

Midva nisva zakonca, sva preveč praktična, da bi rabila takšne rituale in preveč odtujena, da bi se čutila dolžna prirejati veselice za žlahto. Seksa zadnje čase bolj malo, čeprav naju ne skrbi zaradi licence, prav tako ni nič narobe z nobenimi genitalijami. Le seks najprej ni bil več tako živahen, kot je bil včasih in počasi so se tudi povodi začeli utapljati v zavrnitvah. In nimava otrok. Nikdar ni bilo časa za otroke. Oziroma nikdar ni bil pravi trenutek. Ker bi moralo prej vse biti popolno. Kar pa nikoli ni.

Počasi sem začel opažati tvoje skoke vstran. Sodelavec, nepremičninski agent. Nič resnega, do zahtevane popolnosti jim je manjkalo marsikaj. In ni se mi jih zdelo vredno omenjati, če se le niso predolgo svaljkali kje blizu.

Podobno počasi so tvoje besede začele voziti po ovinkih mimo mojih čustev, potem misli in nazadnje pozornosti.

Kaj pomembnega je umanjkalo, da se je najina nezakonska zveza sama razblinila, kot da je nikdar ni bilo, za vse ostalo pa je bila potrebna podaljšana pravna bitka? So bile to nezadovoljive genitalije, je bila težava v nespočetju otroka, ali v iskanju bolj živega seksa naokrog?

Prav nič tukaj zapisanega ne opisuje odnosa, ki sva ga vzpostavila, njegove narave, pomanjkljivosti in tega kako in zakaj sva pristala v sobivanju drug ob drugem in drug mimo drugega. In samo to je bilo resnično pomembno.

Pika na i ::

Boš že razumel.
Da lektorirala srca sem pesem.
Sol prečrtala v jedilniku naslade.
Globini vonja porezala peruti.

Sem kriva.
Z vetrom rada se podim.
Molčim.
Te jezim.

Se strinjava.
Težko je z mano.
A drugačne mene ne bi hotel.

Zdravi pameti, ki se ji vsak dan nešteto ljudi gladko ogne, sem se smejala tudi sama. Začel se je pač čas medenjakov in ne gre, da bi ga izpustila. Saj nisem nora!

branimirII ::

Itak da tezje "ujamejo" zenske morilke ce jih preprosto ni. Tistih par procentov, ki pa so pa jih ujamejo.

poweroff ::

branimirII je izjavil:

Itak da tezje "ujamejo" zenske morilke ce jih preprosto ni. Tistih par procentov, ki pa so pa jih ujamejo.

Po feministični teoriji jih je ogromno, samo jih družba gladko spregleda. :))
sudo poweroff

Pika na i ::

Kletarja

Nemarnost filmov je kriva, da so v moji glavi kleti polne pajčevin in stare odslužene robe, ki ob sfiženih dnevih tolažilno prinese na svetlo kup spominov. A ti se v teh filmih nisi počutil dobro.

Na micenega ti je šlo, ker kleti nisem pospravljala po tvojih navodilih, v katerih ni bilo prostora za prah.
Nastavljal si mi metle in cunje in nisi štedil pri čistilih, pa vse skupaj ni pomagalo, da bi se spremenila v izurjeno čistilko.

Seveda priznam, da mi je bilo izjemno lahko gojiti zavezništvo s pajki. A če bi si ti redno umival ušesa in z mano veselo kihal med kletnimi spomini, bi mogoče opazil, da nevarnost okužbe ne prihaja s tiste lesene police in bi morda uspel preprečiti infarkt mojega prašnega srca.

Unknown_001 ::

Kletarjenje je častna zadolžitev vsake vinogradniške zidanice.
Wie nennt man einen Moderator mit der Hälfte des Gehirnis ?

Begabt

Pika na i ::

Razumeš
Dan za norenje bi bil.
Tako, počasno rajcanje. Še in še.
Raziskovanje…

Eeej….igrala bi se.

- Prideš?
- Prideva?
Veš da.

Tista, najina, soba...

- Me boš počakala…oblečena le v nogavičke? Me boš?

Besede, ki mi pašejo. Besede, ki obljubljajo. Peklenska nebesa.
O fak…

- Samo v nogavičke?
- Jaaaaaaa!

Rada bi zaprla oči in se sprehodila čez vse tiste trenutke. Noro nore.
Ne! Zamrznem užitke. Ker…
Matr…spet ta nora želja.

Grem. Ni me. Pridem.
Ti.
Pridem. Pridem…

- Lizal me boš…matr da me boš!
- Prelizal…Pofukal…lizal…fukal….

Dišim. Vsa dišim. Po drkanju.
O fak…bi ti lizala tiča zdaj…

-Dišiš. Dišiš. Po fuku.
- O fak…bi se zdrkal zdaj nate…

Vem. Igrala bi se.

- Ko te zagledam…tam si…zame…

Ne gre…zaprem oči.
Prideš. Tam sem. Nora.
Nora le zate.
Zaprtih oči.

Ne gre…odprem oči.
Stik pogleda. V njem besnilo.
Norost.
Razdrobila se bom. Pridi.



Prideva.
Se preliževa.
Se pofukava.
Odideva.
Vsak v svoj svet.

Eeeej…da bi mi zdajle prelizal muco…tako kot znaš le ti…
...zajebavam. dost je blo. lahk pa prideš, pospravt jurčke v kis.

branimirII ::

Sem bivsi odvisnik seksa. Sem pobegnil z interneta in najdu varno pristanisce na geekovskem slotechu. Potem pa prebiram prefukane pravljice pofukanih potrebnih pizd.

Zgodovina sprememb…

jype ::

Ubožec. A potrebuješ varen prostor?

branimirII ::

Ja. Ker je 90% interneta porno oziroma za celibat zelo na(porno). Sem mislil, da bo tukaj oaza miru. Ampak tale seks post je bila pika na i. Nisem mogu vec zdrzat.

Unknown_001 ::

branimirII je izjavil:

Ja. Ker je 90% interneta porno oziroma za celibat zelo na(porno). Sem mislil, da bo tukaj oaza miru. Ampak tale seks post je bila pika na i. Nisem mogu vec zdrzat.


So... torej si eden tistih, ki gredo brez ku*ca na svatbo.
Wie nennt man einen Moderator mit der Hälfte des Gehirnis ?

Begabt

branimirII ::

Na svatbi mi noben ne pripoveduje seks zgodbe. Tam moski vzamemo pistoljo in strelamo v zrak. Poroka brez pistolje kot da je ni. Vi pa spite na porokah in komaj cakate, da mine. Ni cudno, da ste tako zdolgocaseni a u najlepsih letih. Pistoljo pa pok pok. Se boste vsi zbudili takoj skocili v zrak. Da pokazete da je u vas se kej zivljenja. Madonna.

jype ::

branimirII je izjavil:

Na svatbi mi noben ne pripoveduje seks zgodbe.
Na forumu si jo sam prebral, pa ti je ne bi bilo treba.

Za kazen bo najbolj pametno, da se pretepeš.

branimirII ::

Kako naj jaz vem, da bo naslednji post o seksu? Kje si videl, da na geek forumu pisejo o seksu, lizanju muce in ostale pizdarije. Lepo te prosem.

Zgodovina sprememb…

jype ::

branimirII je izjavil:

Kako naj jaz vem, da bo naslednji post o seksu?
Jaz, na primer, to ugotovim tako, da preberem prve tri vrstice:

Pika na i je izjavil:

Razumeš
Dan za norenje bi bil.
Tako, počasno rajcanje. Še in še.
To je dovolj, da vem, da je o seksu. Ni mi treba brati naprej.

Ti pa moraš, ker si šibak.

branimirII ::

Seveda sem. Probaj ti zdrzat 1 leto brez seksa.

jype ::

Nimam potrebe po tem, da bi se odpovedal kateremukoli koristnemu početju.

Unknown_001 ::

branimirII je izjavil:

Na svatbi mi noben ne pripoveduje seks zgodbe. Tam moski vzamemo pistoljo in strelamo v zrak. Poroka brez pistolje kot da je ni.


Pa ga vsaj zadaneš?

branimirII je izjavil:

Kako naj jaz vem, da bo naslednji post o seksu? Kje si videl, da na geek forumu pisejo o seksu, lizanju muce in ostale pizdarije. Lepo te prosem.


Praco vprašanje je, čemu si sploh prebral do konca? Perverznjak.
Wie nennt man einen Moderator mit der Hälfte des Gehirnis ?

Begabt

Zgodovina sprememb…

branimirII ::

Zato ker sem bivsi seks odvisnik. Sem ze napisal. To je tako kot bivsi kadilec. Ko ga enkrat spet popusi je konec.

Zgodovina sprememb…

Unknown_001 ::

branimirII je izjavil:

Zato ker sem bivsi seks odvisnik. Sem ze napisal. To je tako kot bivsi kadilec. Ko ga enkrat spet popusi je konec.


Kdo pa pravi, da moraš pušiti...
Wie nennt man einen Moderator mit der Hälfte des Gehirnis ?

Begabt

jype ::

branimirII je izjavil:

Zato ker sem bivsi seks odvisnik.
Če si bivši seks odvisnik, potem moraš, tako kot bivši alkoholik, že ko te kolega vpraša, če prideš zraven pit, odvrniti z "ne".

Če tega ne moreš, potem nisi bivši.

branimirII ::

jype je izjavil:

Nimam potrebe po tem, da bi se odpovedal kateremukoli koristnemu početju.

Tako zelo je koristno, da boksarji zmeraj zgubijo dvoboj ce seksajo pred tem. Koristno je do dolocene meje. Mogoce vsake 4 do 7 dni enkrat. Se bolj koristno je cuvat dragoceno seksualno energijo. Vi jo pa trosite kot kondome, zato ker ste nekje prebrali kvazi fejk znanstveni clanek o tem. Ni cudno, da ste vsi sfukani.

Zgodovina sprememb…

Gagatronix ::

Rece odvisnik od seksa k se ne more odlocit a pise slovensko al ne.

branimirII ::

Jaz vsaj priznam in se zavedam, da sem odvisnik. Vi pa to pocnete se vec kot jaz pa si nocete priznati.

Pika na i ::

Šiba riba
sem ter tja,
pes se z repom
svojim igra.

Ovca bleja,
miš beži,
Pika v senci
spet leži.

Čez ograjo
sosed kuka,
vem, o vem
želi si fuka.

Žal branči,
nič ne bo,
kar pomagaj
si z roko.

Unknown_001 ::

Miza Tiš, Riba Fiš !
10x

Vsakič hitreje.

Pa da vas vidim >:D
Wie nennt man einen Moderator mit der Hälfte des Gehirnis ?

Begabt

branimirII ::

Pika na i je izjavil:

Šiba riba
sem ter tja,
pes se z repom
svojim igra.

Ovca bleja,
miš beži,
Pika v senci
spet leži.

Čez ograjo
sosed kuka,
vem, o vem
želi si fuka.

Žal branči,
nič ne bo,
kar pomagaj
si z roko.

Moram priznat, da imas smisel za pisat. Ampak ne bom nasedel na tvojo pizdo. Se manj pa si ga ob tem zdrkal. Pa priporocam tudi teb, da se cimprej zglasis pri drustvu sex odvisnikov. Ti bodo pomagali. Ampak ne z kurzem.

Zgodovina sprememb…

jype ::

branimirII je izjavil:

Tako zelo je koristno, da boksarji zmeraj zgubijo dvoboj ce seksajo pred tem. Koristno je do dolocene meje. Mogoce vsake 4 do 7 dni enkrat. Se bolj koristno je cuvat dragoceno seksualno energijo. Vi jo pa trosite kot kondome, zato ker ste nekje prebrali kvazi fejk znanstveni clanek o tem. Ni cudno, da ste vsi sfukani.
Spoštovani tovariš,

motite se.

To, da boksarji izgubijo, je pozitivno. Manj ko je človek nasilen, bolje je zanj in za druge.

S seksualno energijo morate odgovorno ravnati predvsem tisti, ki se drogirate s snovmi, ki naj bi vas naredile na videz bolj spolno privlačne.

Normalni ljudje imamo spolne energije toliko, kolikor so naši odnosi pristni.

Zgodovina sprememb…

  • spremenilo: jype ()

Pika na i ::

Trop podivjanih oslov razgraja,
v bedi neznanski si roke podaja.
Grize in prha, neumnosti trosi,
dolgočasje brezupno na krilih jih nosi.

Žaljive besede, primitivnost svetovna,
spodbode še tistega lenega ovna.
Škarje vzame, bika zajaha,
zbrani sredini vzhičen pomaha.

- V boj! Za še več oslarij!
In ti, mlada ovčica!
Daj, spoštljivo se odkrij! -

Navdušena množica ploska večglasno,
oslom naenkrat postane vse jasno.
V navalu veselja si repe smodijo,
veliki jim gobci krvavo renčijo.

In jih zanima, kaj spet muka ta krava,
ki ne ve, kaj je to oslovska zabava.
Zanima jih koz nadležno meketanje,
le kdaj končalo se bo to sranje.

Nihče se jim na pot ne postavi,
"neustrašni" sivci uživajo v predstavi.
Vzvišenost še predobro poznajo,
I – Aaaa, I – Aaaa, pa vse kar reči znajo.

A če z gore začuje se strašno grmenje,
osli zboje se za svoje prelepo življenje.
In ko "pogumneži" dirjajoč v hlev bežijo,
se jim koze in krave, glasno smejijo.

branimirII ::

jype je izjavil:

branimirII je izjavil:

Tako zelo je koristno, da boksarji zmeraj zgubijo dvoboj ce seksajo pred tem. Koristno je do dolocene meje. Mogoce vsake 4 do 7 dni enkrat. Se bolj koristno je cuvat dragoceno seksualno energijo. Vi jo pa trosite kot kondome, zato ker ste nekje prebrali kvazi fejk znanstveni clanek o tem. Ni cudno, da ste vsi sfukani.
Spoštovani tovariš,

motite se.

To, da boksarji izgubijo, je pozitivno. Manj ko je človek nasilen, bolje je zanj in za druge.

S seksualno energijo morate odgovorno ravnati predvsem tisti, ki se drogirate s snovmi, ki naj bi vas naredile na videz bolj spolno privlačne.

Normalni ljudje imamo spolne energije toliko, kolikor so naši odnosi pristni.

Brez seksualne energije si na slabsem. Ni vazn ce si boksar, kolesar ali umetnik. Drogiram se samo s tvojimi posti.

donvito ::

branimirII je izjavil:

Pika na i je izjavil:

Šiba riba
sem ter tja,
pes se z repom
svojim igra.

Ovca bleja,
miš beži,
Pika v senci
spet leži.

Čez ograjo
sosed kuka,
vem, o vem
želi si fuka.

Žal branči,
nič ne bo,
kar pomagaj
si z roko.

Moram priznat, da imas smisel za pisat. Ampak ne bom nasedel na tvojo pizdo. Se manj pa si ga ob tem zdrkal. Pa priporocam tudi teb, da se cimprej zglasis pri drustvu sex odvisnikov. Ti bodo pomagali. Ampak ne z kurzem.


Kakšen smisel za pisat, copy and paste zna vsak.

http://www.rtvslo.si/blog/nish/sopara-v...

branimirII ::

O fak, sem vedel da samo nateguje in je brez seksualne energije.

windigo ::

Zariga osel, to je čist adijo
ko vso travo že pojedo konji
na travnik nas šele spustijo

Pa pravi koza: za vas je le osat
za nas koze in mladiče naše
poganjke mlade bilo bi fino varovat

Potoži osel nad usodo kruto
cel dan za hlev kamenje nosi
za nagrado pa dobi jo s knuto

Se smeje koza: to tvoja je narava
saj za drugo res kaj prida nisi
zmotno misliš, da je to težava

Jo osel res hudo grdo pogleda
s kopitom pa po tleh zakoplje
da zamekeče naj jo skrije čreda

In se razleže glasno meketanje
za koze trave je premalo
in osli krivi so za takšno stanje

jype ::

branimirII je izjavil:

O fak, sem vedel da samo nateguje in je brez seksualne energije.
[vstavi ime] naga, bosa,
nanjo pada rosa.


Bi imelo več pozitivnih učinkov, kot jih ima tvoje odkrito in zelo univerzalno zaničevanje žensk.

branimirII je izjavil:

Brez seksualne energije si na slabsem.
Ne verjamem ti. Poznam ljudi, ki so tudi brez seksualne energije izjemni.

branimirII je izjavil:

Drogiram se samo s tvojimi posti.
Špikaš se z mojimi posti? Ubožec, daj poišči pomoč, preden bo prepozno.

branimirII ::

Zanicujem posameznike. Ne gledam na spol. Ce nateguje potem pac nateguje. Je treba s prstom pokazat.

Poznas ljudi, ki so brez seksualne energije? Koga? Eni pac znajo to energijo pretvorit v nekaj bolj koristnega.

Pomoc sem ze poiskal. Hvala. Tudi ti bi mogo poiskat eno konkretno pomoc.

jype ::

Meni pomaga občutek, da se vsi, ki berejo forum, hihitajo, ko podjebavam naciste.

kallia ::

jype je izjavil:

Meni pomaga občutek, da se vsi, ki berejo forum, hihitajo, ko podjebavam naciste.


Nujno rabiš odobravanje od zunaj? A drugače se ne moreš počutiti OK?

jype ::

Ne, to mi zgolj pomaga. Notranji občutek dolžnosti je tisti, ki me vodi. BTW, z napačnim računom si komentiral.

kallia ::

jype je izjavil:

Ne, to mi zgolj pomaga.


Lepo da priznaš da rabiš pomoč od zunaj. To je prvi korak k pričetku zdravljenja.
««
8 / 16
»»


Vredno ogleda ...

TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
»

Velika Britanija: žrtve posilstev bodo morale policiji predati mobilne telefone (strani: 1 2 3 4 5 6 )

Oddelek: Loža
26638033 (33583) vostok_1
»

Dr. Phil: My African-American Daughter Believes She is Caucasian (strani: 1 2 )

Oddelek: Loža
7214503 (12763) KAVINSKY

Več podobnih tem