Forum » Programska oprema » Cudna tezava, mejbi Office XP ?!?
Cudna tezava, mejbi Office XP ?!?
OrlyTM ::
Am .. ze neki cajta me muci en problem, k ga ne znam izolirat in odpravit. Mam Athlona z giga rama in gor win XP .... poleg uporabljam velik office XP .... in problem je sledec:
ful doskrat ko uporabljam kako officovo aplikacijo za tipkanje teksta, mi racunalnik preprosto frizne. Tok, da pali sam se hard reset.
Recimo za mejl uporabljam Outlook .... in doskrat tipkam mejl in med tipkanjem, hop, freeze
Enako recimo v Wordu .... v Excelu se mi se ni zgodilo, se je pa dosktrat med gledanjem prezentacij .pps ....
Ostali programi, pa nima veze kok zahtevni so, pa delajo BP. Recimo v Corel Drawu sm 6 ur delal en dokument z ful slikam in ful enga materiala, temp fajl je bil velk cca. 400 mega, pa je delalo vse brez problema in cist gladko, pol pa zakurblam word, da bi neki natipkov, pa mi po enih treh stavkih gladko freezne komp ... lahk si mislte, kok se mi trga
Probu sm ze swasta, fres install winsi (ze trikrat odkar se mi je zacelo to dogajat), z popravki, brez popravkov, z updati za office, brez updatov za office ... isti pes vedno. Je pa na tocno tej konfiguraciji nekaj casa nazaj to delalo brez problema.
Komu kej jasno, kaj bi blo se za pogledat, men je gladko zmanjkal idej
lp
OrlyTM
ful doskrat ko uporabljam kako officovo aplikacijo za tipkanje teksta, mi racunalnik preprosto frizne. Tok, da pali sam se hard reset.
Recimo za mejl uporabljam Outlook .... in doskrat tipkam mejl in med tipkanjem, hop, freeze
Enako recimo v Wordu .... v Excelu se mi se ni zgodilo, se je pa dosktrat med gledanjem prezentacij .pps ....
Ostali programi, pa nima veze kok zahtevni so, pa delajo BP. Recimo v Corel Drawu sm 6 ur delal en dokument z ful slikam in ful enga materiala, temp fajl je bil velk cca. 400 mega, pa je delalo vse brez problema in cist gladko, pol pa zakurblam word, da bi neki natipkov, pa mi po enih treh stavkih gladko freezne komp ... lahk si mislte, kok se mi trga
Probu sm ze swasta, fres install winsi (ze trikrat odkar se mi je zacelo to dogajat), z popravki, brez popravkov, z updati za office, brez updatov za office ... isti pes vedno. Je pa na tocno tej konfiguraciji nekaj casa nazaj to delalo brez problema.
Komu kej jasno, kaj bi blo se za pogledat, men je gladko zmanjkal idej
lp
OrlyTM
--------------------------------------------------
<b>Fear is in The Eye Of The Beholder. Don't let it be You!</b>
<b>Fear is in The Eye Of The Beholder. Don't let it be You!</b>
ToniT ::
Office je tesno povezan z grafično karto. Si mogoče po inštalaciji office kaj spreminjal driverje za grafično kartico?
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Izšel Office 2016 (strani: 1 2 )Oddelek: Novice / Pisarniški paketi | 30296 (26449) | s1m0n |
» | Office 2007 ali 2003 (strani: 1 2 )Oddelek: Programska oprema | 7777 (5222) | nikec88 |
» | Office 2003 in 2007Oddelek: Programska oprema | 2911 (2542) | solatko |
» | Vista ali XP na novi računalnikOddelek: Kaj kupiti | 2103 (1137) | pizdindim |
» | Kako uporaba MS rešitev povzroča konkretno poslovno škodoOddelek: Loža | 2640 (1707) | ahac |