Forum » Loža » Mercator spletna trgovina ,kje šifra kupona ?
Mercator spletna trgovina ,kje šifra kupona ?
sočan ::
Pozdrav,
Ali kdo nakupuje prek spleta v mercatorju ?
Gledam artikel,ki ima redno ceno in akcijsko ceno. A ko daš artikel v košarico je tam samo redna cena.
Predvidevam da bi moral vpisati šifro ,kodo kupona ??
A kje to šifro dobiti ?
Če so artikli v spletni trgovini predvidevam da so namenjeni izdelki širšemu krogu kupcev .
Recimo krompir :
https://trgovina.mercator.si/market/izd...
Ima kdo morda šifro ,kodo kupona ?
Hvala.lp
Ali kdo nakupuje prek spleta v mercatorju ?
Gledam artikel,ki ima redno ceno in akcijsko ceno. A ko daš artikel v košarico je tam samo redna cena.
Predvidevam da bi moral vpisati šifro ,kodo kupona ??
A kje to šifro dobiti ?
Če so artikli v spletni trgovini predvidevam da so namenjeni izdelki širšemu krogu kupcev .
Recimo krompir :
https://trgovina.mercator.si/market/izd...
Ima kdo morda šifro ,kodo kupona ?
Hvala.lp
popster ::
Eno podvprasanje, se da v tile trgovini narocit da ti vsak dan prinesejo recimo mleko in kruh (placujes kot recimo trajnik za placevanje elektrike)
lahko tudi v kaki drugi trgovini.
lahko tudi v kaki drugi trgovini.
Mare2 ::
Tudi mleko in kruh ti pripejejo. :)
http://bit.ly/Navodilo123 Podpora za N26 Mastercard za Slovenijo
DarwiN ::
Sem jim enkrat lani pisal s podobnim vprašanjem:
Kako pri nakupu preko spleta (z dostavo) unovčim kupon? Denimo PIKA kuponček s 25% popusta na izbrani izdelek. ? Ali je to sploh možno? Ker v nasprotnem primeru malce izgubi pomen to spletno nakupovanje, saj imate praktično vedno neke popuste/kupone. ?
Odgovor:
Spoštovani,
sporočamo vam, da kupon za 25% popust na izdelek po izbiri v spletni trgovini ni unovčljiv. Omenjeni kupon je možno unovčiti v klasičnih živilskih prodajalnah. V spletni trgovini so unovčljivi kuponi, ki jih najdete v zavihku Moji kuponi.
Kako pri nakupu preko spleta (z dostavo) unovčim kupon? Denimo PIKA kuponček s 25% popusta na izbrani izdelek. ? Ali je to sploh možno? Ker v nasprotnem primeru malce izgubi pomen to spletno nakupovanje, saj imate praktično vedno neke popuste/kupone. ?
Odgovor:
Spoštovani,
sporočamo vam, da kupon za 25% popust na izdelek po izbiri v spletni trgovini ni unovčljiv. Omenjeni kupon je možno unovčiti v klasičnih živilskih prodajalnah. V spletni trgovini so unovčljivi kuponi, ki jih najdete v zavihku Moji kuponi.
You don't see faith healers working in hospitals
for the same reason you don't see psychics winning the lottery!
for the same reason you don't see psychics winning the lottery!
shintaro ::
sočan ::
Sem jim enkrat lani pisal s podobnim vprašanjem:
Odgovor:
Spoštovani,
Ja tisto skuponom za en izdelek 25% ceneje mi je jasno..
Ampak tukaj je pa dejstvo da je v spletni trgovini že izražena nižja cena ,ampak z nekim popustom 40 %??
Če je že taka cena zapisana v spletni trgovini bi pričakoval ,da bo takšna cena tudi ko daš v košarico...
Drugače je to enostavno zavajanje..?
Lp
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Pametno nakupovanje (strani: 1 2 )Oddelek: Loža | 12770 (10469) | HappyPills |
» | Mimovrste drazji (strani: 1 2 3 )Oddelek: Kaj kupiti | 51891 (32713) | PoStrah |
» | Izbira novega gostovanjaOddelek: Omrežja in internet | 2941 (2669) | gensi |
» | Personalizacija spletnih cen na potiOddelek: Novice / Zasebnost | 9564 (7161) | techfreak :) |