Forum » Loža » Napaka v vročanju
Napaka v vročanju
d0rK ::
Eno vprašanje:
pošta je danes v kaselc vrgla nekaj s sodišča. Bilo je za očeta ampak sem v ihti odprl sam, ker če je bilo vrženo v nabiralnik je očitno že potekel 15 dnevni rok. V pismu je bil nek dokument od sodišča, datiran 12.9. Torej bi morala biti danes narejena šele prva vročitev. Ampak namesto da bi pustili listek, so kar vrgli celo pošto v nabiralnik. Torej nihče ni podpisal ničesar, niti ne morejo imeti nekega dokaza da je že pretekel 14 dnevni rok. Očeta zdaj ni do konca septembra ker je v tujini. Pošta bi ga morala čakati na pošti še 14 dni.
Kaj storiti?
pošta je danes v kaselc vrgla nekaj s sodišča. Bilo je za očeta ampak sem v ihti odprl sam, ker če je bilo vrženo v nabiralnik je očitno že potekel 15 dnevni rok. V pismu je bil nek dokument od sodišča, datiran 12.9. Torej bi morala biti danes narejena šele prva vročitev. Ampak namesto da bi pustili listek, so kar vrgli celo pošto v nabiralnik. Torej nihče ni podpisal ničesar, niti ne morejo imeti nekega dokaza da je že pretekel 14 dnevni rok. Očeta zdaj ni do konca septembra ker je v tujini. Pošta bi ga morala čakati na pošti še 14 dni.
Kaj storiti?
cokipoki1116 ::
poglej na kuverti,če je napis navadna vročitev ali pa je osebno prečrtano saj se pri navadni vročitvi v primeru, da poštar ni dobil nikogar doma, pismo že isti dan vloži v hišni predalčnik s tem pa je vročitev tudi opravljena.
Zgodovina sprememb…
- spremenilo: cokipoki1116 ()
Samuel ::
Eno vprašanje:
Kaj storiti?
Od sodišča lahko dobiš marsikaj. Dobil že večkrat, ko sem pojerbal par m2 zemlje.
If you notice this notice, you will notice that this notice is
noticably not worth noticing.
noticably not worth noticing.
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Nova bedarija Poste Slovenije (strani: 1 2 )Oddelek: Omrežja in internet | 13567 (9218) | r3dkv1c4 |
» | Posta Slovenije po kavbojskoOddelek: Loža | 8825 (7337) | imagodei |
» | Poštar mi je v kaslcu pustil prazno odprto koverto (strani: 1 2 )Oddelek: Loža | 17791 (14006) | Janac |
» | Eno hitro vprašanje glede obvestila redarstvaOddelek: Loža | 6678 (4984) | SkIDiver |
» | Terjatev za dolg za nazaj - iz sodiščaOddelek: Loža | 5137 (4028) | TESKAn |