Forum » Pomoč in nasveti » refil kartuše
refil kartuše
mulc007 ::
Iščem refil kartušo s čipom, ki....
Sedaj imam kartuše z ARC čipom (Auto Reset Chip) ki kaže trenutni nivo tinte in ko ta pade na nulo ti kartuša zablokira. Vzameš jo ven, daš nazaj in spet kaže 100 %.
Na aliexpress pa iščem takšne ki jih bom lahko po želji resetiral (ročni reset)
Čipi z ročnim resetom so bili prvi in jih je počasi zamenjal ARC čip. Čipe z ročnim resetom mi ne uspe najti - ali pa ne vem po kakšnem ključu jih poiskati.
Če prav vem obstajajo tudi CISS čipi, ki vedno kažejo 100 %, in bi bili za moj primer tudi vredu.
Iščem za Epson 3880.
Mi lahko kdo pomaga poiskati?
Sedaj imam kartuše z ARC čipom (Auto Reset Chip) ki kaže trenutni nivo tinte in ko ta pade na nulo ti kartuša zablokira. Vzameš jo ven, daš nazaj in spet kaže 100 %.
Na aliexpress pa iščem takšne ki jih bom lahko po želji resetiral (ročni reset)
Čipi z ročnim resetom so bili prvi in jih je počasi zamenjal ARC čip. Čipe z ročnim resetom mi ne uspe najti - ali pa ne vem po kakšnem ključu jih poiskati.
Če prav vem obstajajo tudi CISS čipi, ki vedno kažejo 100 %, in bi bili za moj primer tudi vredu.
Iščem za Epson 3880.
Mi lahko kdo pomaga poiskati?
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | kje dobiti pigmentno barvo za tiskalnikOddelek: Pomoč in nasveti | 2408 (1932) | [D]emon |
» | Tiskalnik Canon MG2150 megleno tiskaOddelek: Pomoč in nasveti | 2172 (1838) | francek1 |
» | Kako tiskat brez ena kartuŠeOddelek: Pomoč in nasveti | 4772 (4201) | SG_101 |
» | Kje do BIOS čipa ?Oddelek: Strojna oprema | 2751 (2205) | Pyr0Beast |
» | Epson stylus color 680 problemOddelek: Strojna oprema | 1496 (1456) | Brane2 |