Forum » Pomoč in nasveti » DVD je poln, računalnik misli da je prazen
DVD je poln, računalnik misli da je prazen
shadeX ::
Torej imam nek DVD (posnetki iz domače kamere), ki brez problema predvaja na prenosniku z nameščenimi Windows 7. Ta DVD nato nesem v 2 druga prenosnika (oba imata nameščen W10) in en fizičen PC z nameščenim Windows 8.1. V vseh treh se pokaže prazna mapa (kot da ni nič posneto).
Kakšna ideja?
Kakšna ideja?
Anney ::
Poskusi kakšen program za ripanje dvdjev, AnyDVD, DVDFab,... Če seveda želiš te posnetke prenesti dol na drug comp.
Obstajata samo dva načina kako živeti svoje življenje:
Prvi pravi, da nič ni čudež, drugi pa, da vse je čudež.
Tnx, bom probal. Sicer če ga sam PC ne zazna, dvomim da ga bo pol tud program kar na lepem. Ampak ok, vredno je poskusit.
Anney ::
A DVD ti pa kaže da je poln v win 10?
Obstajata samo dva načina kako živeti svoje življenje:
ST-777 ::
@shadeX, morda ti bo v pomoč.
How to fix CD Drive Problems in Windows 10: http://windowsreport.com/cd-rom-not-wor...
How to fix CD Drive Problems in Windows 10: http://windowsreport.com/cd-rom-not-wor...
@Anney - Ne. Kaže da je prazen.
@ST-777 - Ne pride v poštev, ker bios mi DVDRom zazna in normalno bere druge DVD-je.
@ST-777 - Ne pride v poštev, ker bios mi DVDRom zazna in normalno bere druge DVD-je.
@shadeX, jaz bi naredil takole: v prenosniku z nameščenimi Windows 7, ki brez problema predvaja DVD, bi ga ponovno zapisal pri nizki hitrosti in nato predvajal v drugih računalnikih.
Te informacije nimam, ker DVD-ja nisem jaz pekel. Sicer ni problem, posnetke bomo že dobili pa preko računalnika ki jih predvaja. Bolj se gre za to ker me matra kako na 3 različnih računalnikih ne bere, medtem ko na drugem BP. Razlika je kot že omenjeno edino v Windowsih.
So pa vsi trije prenosniki Asus (bere pa samo na starejšemu). Stacionarni pa ima nek LG DVD rom (druge dvd-je bere bp). Da bi mirno spal celo premišljujem, da bi na mojo mašino dal W7 (virtualko) in tam sprobal zagnat.
So pa vsi trije prenosniki Asus (bere pa samo na starejšemu). Stacionarni pa ima nek LG DVD rom (druge dvd-je bere bp). Da bi mirno spal celo premišljujem, da bi na mojo mašino dal W7 (virtualko) in tam sprobal zagnat.
Da bi mirno spal celo premišljujem, da bi na mojo mašino dal W7 (virtualko) in tam sprobal zagnat.Prej uporabi Linux live CD KNOPPIX http://www.knoppix.org/
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Kateri OSOddelek: Operacijski sistemi | 1689 (1312) | blackbfm |
» | Windows 10 "clean install"Oddelek: Pomoč in nasveti | 14975 (12475) | fujtajksel |
» | Windows 7 namestitevOddelek: Pomoč in nasveti | 2231 (1727) | Miha 333 |
» | Računalnik sam odpira okna?Oddelek: Pomoč in nasveti | 697 (624) | pingo76 |
» | Namestitev Windows 7 z USB ključkaOddelek: Novice / Operacijski sistemi | 17703 (15723) | mtosev |