Forum » Pomoč in nasveti » prosim za pomoč
prosim za pomoč
DMX ::
kaj slučajno kdo ve kaj bi lahko blo to narobe? ne gre mi inštalirat oz. na koncu inštalacije mi to napiše TIS 2002 & 2003 ker mi javi napako na koncu nekaj v zvezi z protnt.exe 32
oz. cannot run under 16-bit....Hvala
add by moderator: DMX tale tvoj post nima ne repa ne glave. Tako napisanega posta pa že dolg časa ne!!! NAJPREJ SI PREBERI post od Gandalfarja kako se napiše post v pomoč in nasveti. Potem pa stopi še na prvo stran naših forumov in si točno preberi KAM bi vtaknil (objavil) tvoj post (Če si boš dobr prebral boš kmalu ugotovil, da je to za Programsko opremo. Tale post pa zaklepam in upam, da mi kaj tazga nikol več ne bo treba pisat.
oz. cannot run under 16-bit....Hvala
add by moderator: DMX tale tvoj post nima ne repa ne glave. Tako napisanega posta pa že dolg časa ne!!! NAJPREJ SI PREBERI post od Gandalfarja kako se napiše post v pomoč in nasveti. Potem pa stopi še na prvo stran naših forumov in si točno preberi KAM bi vtaknil (objavil) tvoj post (Če si boš dobr prebral boš kmalu ugotovil, da je to za Programsko opremo. Tale post pa zaklepam in upam, da mi kaj tazga nikol več ne bo treba pisat.
- zaklenil: gkovac ()
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Zgrajena doslej največja sintetična bakterijaOddelek: Novice / Znanost in tehnologija | 9445 (6876) | imagodei |
» | DHL in dostava Pošte Slovenije (strani: 1 2 )Oddelek: Loža | 47231 (18072) | uporabnik50 |
» | Socket 939 ali 754?Oddelek: Kaj kupiti | 1843 (1384) | ross|e20 |
» | Katera Matična pa Procesor?????Oddelek: Kaj kupiti | 2330 (1333) | Čmrlj |
⊘ | Bosanci in njihovo obnašanjeOddelek: Loža | 2511 (1971) | korenje_ver2 |