Forum » Pomoč in nasveti » Box x (telekom)
Box x (telekom)
chelsea boy ::
Pozdravljeni,
imam problem s povezavo modem-box s. Zakaj mi ne zazna povezave na box s preko mrežnega kabla ? kabel deluje modem prav tako. Box s sem šel danes zamenjat za novega in je problem enak. Lučke zadaj ne svetijo ko je mrežni kabel priključen ter ne zazna povezave ...ve kdo kaj bi lahko bilo narobe ? je možno, da zaradi nepravilnih nastavitev portov ne deluje ?
imam problem s povezavo modem-box s. Zakaj mi ne zazna povezave na box s preko mrežnega kabla ? kabel deluje modem prav tako. Box s sem šel danes zamenjat za novega in je problem enak. Lučke zadaj ne svetijo ko je mrežni kabel priključen ter ne zazna povezave ...ve kdo kaj bi lahko bilo narobe ? je možno, da zaradi nepravilnih nastavitev portov ne deluje ?
tudi je...je mogoče, da ne sveti lučka na boxu, ker imam sedaj drug mac ter aktivacijsko kodo boxa s? al bi vseeno morala goreti ?
polpo ::
chelsea boy je izjavil:
tudi je...je mogoče, da ne sveti lučka na boxu, ker imam sedaj drug mac ter aktivacijsko kodo boxa s? al bi vseeno morala goreti ?
Poglej v Moj Telekom, če ti Box prikazuje v seznamu s tem Mac naslovom ali pa ga aktiviraj - http://www.telekom.si/pomoc-in-podpora/...
Pa mogoče bi poklical na tehnično pomoč ali napisal email, če pride tehnik pogledat zadevo.
Zgodovina sprememb…
- spremenilo: polpo ()
V kablu je problem. Res nemogoča zadeva ampak ko priključim kabel v računalnik dela, na boxu pa ne dela..neverjetno. Izmozgalo me je totalno, čudno in neverjetno je to ..
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | innbox v60u nastavitve (strani: 1 2 )Oddelek: Omrežja in internet | 33302 (12210) | Lonsarg |
» | Kako se rešiti Telekoma? (strani: 1 2 )Oddelek: Pomoč in nasveti | 14318 (9320) | chikitoka |
» | Postavitev LAN omrežjaOddelek: Omrežja in internet | 1826 (1615) | konspirator |
» | SiOL boxOddelek: Strojna oprema | 3714 (1900) | luuxiii |
» | IPTV in WLAN na RUCKUS 7811+7111Oddelek: Omrežja in internet | 5056 (4259) | CyberDuck |