Forum » Zvok in slika » LCD TV Philips
LCD TV Philips
fruc900 ::
Evo dve leti star LCD TV Philips mi samodejno prestavlja programe, ko nekaj časa gledam TV mi npr. iz Planet TV skoči na čisto drug program in nato dalje..., najprej sem mislil da je težava v daljincu in sem ven vzel baterije in zadeva isto preskakuje....kakšna ideja ????
DarwiN ::
Posodobi firmware.
You don't see faith healers working in hospitals
for the same reason you don't see psychics winning the lottery!
for the same reason you don't see psychics winning the lottery!
::
Pri Philipsu je zadnja leta zelo padla kakovost. Moj je bil v času garancije 2x na servisu (top model, serije 9xxx), sedaj spet nekaj štrajka, ko crkne gre v kanto in nikoli več Philipsa.
Ja vse druge TV-je imam od LG-ja, tam je običajno problem kanalnik, ampak tisto se da rešit če si malo vešč, pač v TV-ju iztakneš tipke za kanale in TV normalno dela preko dalinskega upravljalca....o Philipsu pa res nisem prebral nič dobrega, čeprav je bil včasih eden vodilnih...
Včeraj sem posodobil programsko opremo, napaka je ostala, danes sem TV odprl ga ščistil, pregledal, če je kakšen del napihnjen, če je vse priklopljeno tako kot mora biti, preveril varovalko, ga malo pretresel :) sestavil nazaj in TV dela normalno, nič ne prestavlja več kanale sam od sebe in ravno tako se nič več ne ugaša in izklaplja sam....koliko časa bo tako pa je v b....rokah, sigurno pa nikoli več ne kupim Philipsa :)
Včeraj sem posodobil programsko opremo, napaka je ostala, danes sem TV odprl ga ščistil, pregledal, če je kakšen del napihnjen, če je vse priklopljeno tako kot mora biti, preveril varovalko, ga malo pretresel :) sestavil nazaj in TV dela normalno, nič ne prestavlja več kanale sam od sebe in ravno tako se nič več ne ugaša in izklaplja sam....koliko časa bo tako pa je v b....rokah, sigurno pa nikoli več ne kupim Philipsa :)
fpbs ::
mat xxl ::
Ja še dobro, da ni edini, ki ima dobre cene....,. samo Philips je res žalost ....no islim CHINA Philips, kar je zadnjih ca 5 let, prej so pa bili klasa.....
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Samsung Led TV H6400 - vtisi, težave, zadnji firmware (strani: 1 2 3 4 5 6 7 )Oddelek: Zvok in slika | 66804 (12011) | Han |
» | PHILIPS, lise na ekranu.Oddelek: Zvok in slika | 3820 (3555) | Gregex |