Forum » Zvok in slika » PHILIPS, lise na ekranu.
PHILIPS, lise na ekranu.
vuzembaby ::
Na televizorju so se pojavile, množično... bele lise. Nekatere imajo v sredini temen spot, druge so popolnoma bele.
Kaj bi to lahko bilo.
Kaj bi to lahko bilo.
Lise so takšne kot v primeru, ki ga je podal shadeX, oziroma Killer druga povezava na video z LG televizorjem. Imam sicer fotko,(ki je žal ne znam sem gor pripopat)... kjer se dobro vidi obsežno napako saj so zavzele skoraj že cel ekran. Tv je drugače nepoškodovan. Čiščen pa tudi po navodilih in samo z njihovim čistilom.
errhec ::
Kot je napisal shadeX so to odpadle leče za osvetlitev zaslona.
Popravilo je mogoče, s tem da je potrbno razkopati LCD panel.
Popravilo je mogoče, s tem da je potrbno razkopati LCD panel.
dd
Gregex ::
Nekam veliko je zadnje čase tem o crkovanju oz. lisah in podobnih težavah philipsa. Philips je pa ja oh in sploh. Jebeš lise, važno, da imaš ambilight.
Hvala za pomoč. Servis bo imel takoj v začetku januarja torej še eno delo več na svojem seznamu.
Jaz sem iskreno mislila, da sem kaj sešmudlala v nastavitvah same slike v nastavitvah. Dobro, da je še garancija.
Hvala vam še enkrat.
Jaz sem iskreno mislila, da sem kaj sešmudlala v nastavitvah same slike v nastavitvah. Dobro, da je še garancija.
Hvala vam še enkrat.
Mare2 ::
logiman ::
Gregex ::
Nekam veliko je zadnje čase tem o crkovanju oz. lisah in podobnih težavah philipsa. Philips je pa ja oh in sploh. Jebeš lise, važno, da imaš ambilight.
Ignorant. Sedaj imam Sony XF9005 in lahko povem da mi je žal da sem prodal philipsa. Boljši TV.
Kater model philipsa si imel, da je boljši od tega sonyja?
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
⊘ | 65" LCD televizor do 1500€?Oddelek: Zvok in slika | 2317 (1916) | edi45 |
» | TV Sony - Philips - Samsung (strani: 1 2 )Oddelek: Zvok in slika | 28965 (24943) | Thunder wave |
» | Hotmail z novimi metodami za varovanje elektronskih predalovOddelek: Novice / Varnost | 6738 (5675) | MrStein |