Forum » Loža » Raster očala
Raster očala
BRBR ::
raster očala
Tole je malo majhna cena, v sanolaborju so 28 EUR.
1.Kdo že sprobal, a deluje ?
2.Ali so te poceni ista fora kot dražje ali pač poceni ne delujejo ?
Tole je malo majhna cena, v sanolaborju so 28 EUR.
1.Kdo že sprobal, a deluje ?
2.Ali so te poceni ista fora kot dražje ali pač poceni ne delujejo ?
Barbarpapa2 ::
Pozdrav
Podobna uporabljam in zadeva deluje, mora pa biti zadosti svetlobe, saj dejansko v oko "pada" samo svetloba tiste luknjice, na katero se osredotočiš. Zna pa čez nekaj časa boleti glava, ali pa vrat. Zakaj vrat. Način branja s temi očali se razlikuje od običajnega. Pri običajnem branju imaš glavo dokaj pri miru, ker z očmi slediš besedilu. Tukaj pa skozi luknjico vidiš samo majhen del besedila, zato besedilu slediš z glavo ("voziš" luknjico po besedilu). Tistemu, ki te opazuje, ko bereš s temi očali, se lahko zazdi, da imaš blago obliko parkinsona
Jaz sem moja očala dobil, so verjetno neka poceni roba, pa delujejo.
LP
Jože
Podobna uporabljam in zadeva deluje, mora pa biti zadosti svetlobe, saj dejansko v oko "pada" samo svetloba tiste luknjice, na katero se osredotočiš. Zna pa čez nekaj časa boleti glava, ali pa vrat. Zakaj vrat. Način branja s temi očali se razlikuje od običajnega. Pri običajnem branju imaš glavo dokaj pri miru, ker z očmi slediš besedilu. Tukaj pa skozi luknjico vidiš samo majhen del besedila, zato besedilu slediš z glavo ("voziš" luknjico po besedilu). Tistemu, ki te opazuje, ko bereš s temi očali, se lahko zazdi, da imaš blago obliko parkinsona
Jaz sem moja očala dobil, so verjetno neka poceni roba, pa delujejo.
LP
Jože
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | katera sončna očala? (strani: 1 2 3 4 5 )Oddelek: Loža | 62469 (2914) | yayo |
» | Delo za računalnikom - očiOddelek: Loža | 6197 (4211) | spam321 |
» | Rayban outlet (strani: 1 2 )Oddelek: Loža | 32040 (16531) | Dr_M |
» | Raster očalaOddelek: Loža | 1986 (1701) | zavajon |
» | očala ali leče?Oddelek: Loža | 3909 (3289) | peaks |