Forum » Loža » ZRSZ - agencija info pomoč
ZRSZ - agencija info pomoč
pSP 3004 ::
Pozdravljeni
Status sem imel do 30.8. in sem delal prek ŠS., šolanje sem dal v mirovanje (potrebno narediti še maturo) in statusa ni več.
Dobil sem delo prek agencije. Zdaj me zanima ali se kam moram prijaviti oz. kako urediti zdravstvo in kaj še potrebno ?
Tudi če sem prek agencije zaposlen ali se moram prijaviti na ZRSZ ??? ali ni potrebno ? Kaj priporočate. Na agenciji pravijo, da ni potrebno.
Kako se potem beleži delavna doba, prispevki itd. (kja lahko potem preverim, po zaposlitvi, plači) ??
Najlepša hvala
Status sem imel do 30.8. in sem delal prek ŠS., šolanje sem dal v mirovanje (potrebno narediti še maturo) in statusa ni več.
Dobil sem delo prek agencije. Zdaj me zanima ali se kam moram prijaviti oz. kako urediti zdravstvo in kaj še potrebno ?
Tudi če sem prek agencije zaposlen ali se moram prijaviti na ZRSZ ??? ali ni potrebno ? Kaj priporočate. Na agenciji pravijo, da ni potrebno.
Kako se potem beleži delavna doba, prispevki itd. (kja lahko potem preverim, po zaposlitvi, plači) ??
Najlepša hvala
ToniT ::
Ti si zaposlen pri agenciji, kar je glede statusa isto, kot da bi bil zaposlen pri delodajalcu, pri katerem boš delal preko agencije.
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Nakup nepremičnineOddelek: Loža | 2822 (254) | fikus_ |
» | Krka - proizvodnja, izkušnje iz prve roke? (strani: 1 2 )Oddelek: Loža | 33698 (21965) | simone |
» | AdeccoOddelek: Loža | 5335 (2962) | ;-) |
» | Popotniške počitniceOddelek: Loža | 5177 (4737) | rainyman |
» | Kitajski Foxconn izkorišča dijake in študente s slabo plačano praksoOddelek: Novice / NWO | 10213 (8714) | srus |