» »

Evropsko prvenstvo v košarki 2017

Evropsko prvenstvo v košarki 2017

««
8 / 19
»»

note3 ::

Mal za uho pa smeh hahah zakon

Heavy ::

Torrent je na partisu :)
#TeamFelix

šernk ::

a ima kdo kako stran z acestream prenosi?

včeraj sem uspel najti samo v ruskem in španskem jeziku, rabil bi angleškega ker flash je kot je, Siol Tvin zna jutri spet pokleknit server, poptvjevcem pa ni šans da dam kakršnikoli podatk...

treba bi blo z zakonom prepovedat tekme SLO reprezentance da lahko prenaša neka privat hiša in postavlja pravila kot se spomni...
In general, high velocity doesn't produce harmful injuries.
But what is dangerous is the high acceleration
or deceleration given at a certain time interval.

bambam20 ::

šernk je izjavil:

a ima kdo kako stran z acestream prenosi?

včeraj sem uspel najti samo v ruskem in španskem jeziku, rabil bi angleškega ker flash je kot je, Siol Tvin zna jutri spet pokleknit server, poptvjevcem pa ni šans da dam kakršnikoli podatk...

treba bi blo z zakonom prepovedat tekme SLO reprezentance da lahko prenaša neka privat hiša in postavlja pravila kot se spomni...

Sam sem tudi včeraj, ko je Tvin pokleknil tekmo gledal preko strema iz te strani.

http://myfeed2all.eu/type/basketball.ht...

to je prek browserja? sem tud sam po 5ih minutah iskanja najdu pol soliden stream v angleščini, ampak preko acestream je slika čista kot da gledaš normalen TV.

šernk je izjavil:

to je prek browserja? sem tud sam po 5ih minutah iskanja najdu pol soliden stream v angleščini, ampak preko acestream je slika čista kot da gledaš normalen TV.

Ja preko browserja je. Če potrbuješ za TV , potem ne bo ok. POnavadi je slika ok,če se gleda preko računalniškega monitorja.

TUkaj imaš Acestreame

http://livetv.sx/enx/eventinfo/566064_i...

KG–348 ::

Randolph bo lahko igral, Fournier je dobil 2 tehnični pa je igral naslednjo tekmo.

Okapi ::

Slovenija : Srbija bi bilo zanimivo finale.;)

Okapi je izjavil:

Zna bit, da bo na koncu res tako.

Okapi je izjavil:

Čeprav niti mal ne privoščim srbom,da pridejo v finale je dobra priložnost,da jim končno zapremo g.... pa ta njihov ego kr jih ne morem(samo pritozevanje kak nimajo vseh igralcev pa to koga zanima) pa da jih nabijemo najmanj +20..:))

Če ne bodo sodniki preveč pristranski, čeprav dvomim zna bit, da bodo tudi Španci padli.

Tole danes Srbija: Italija uspavanka, nobenega naboja, podobno Grčija:Rusija...

Tudi, če izgubimo proti Špancem nas za bron ne moreta premagati niti Rusija, niti Srbija.

Kurzweil ::

Uf, danes pa zna biti zgodovinski dan za našo košarko. O Špancih vemo vse in vsem je jasno, da lahko malce staro reprezentanco Španije danes premagamo samo z hitro in disciplinirano igro. Večino statističnih pokazateljev imamo izenačenih, jasno je, da je centerska linija Gasol/Gasol/Hernangomez/Hernangomez/Oriola zastrašujoča in da nekega sprehajanja pod koš ne bo, kar je igra, ki tako ustreza Goranu Dragiču. Pomembno bo, da naši nekako zapirajo prostor v raketi in vsaj približno slediju v skoku, najlažje pa bi bilo raztegniti obrambo s parimi meti za 3 točke, še posebej Randolpha s čimer bi malce nase na vlekel visoke igralce Španije in s tem naredil prostor v raketi. Randolpha sploh vidim za enega ključnih igralcev danes tudi v obrambi. Vsem pa je jasno, da moramo danes igrati ATOMSKO obrambo s kateri bi v hitrih proti napadih naših dali kakšen lahek koš, to je največja prednost, ki jo imamo. Napisal bi se lahko cel roman, ampak najbolj pomembno je, da so naši maksimalno motivirani, da jih vidim na najvšiji točki z zgodovini naše reprezentance, samo da gredo v tekmo brez strahu in po domače rečeno z jajci. Ne morem si predstavljati veselja ob naši morebitni zmagi.

Komaj čakam tekmo, čeprav bo res zelo težka in spet je moč na vseh koncih in krajih brati hvalospeve o naši reprezentanci, ki je seveda še edina poleg Španije brez poraza na tem prvenstvu - finale pred finalom :P

Smurf ::

Koliko dajete sanse. Pri SLO-LAT sam napovedal 50-50, tokrat bom rekel 30% za SLO, 70% za zmago Spanije. Ampak se bo pa v primeru zmage Sloveniji odpeljalo :>. Upam, da Vidmar in Randolph ne poberete prehitro osebnih, ker bosta kljucna. Hkrati upam, da bomo lahko s kaksnim prodorom na njihovih centrih izsilili kaksno dodatno osebno.

RoccoC ::

Španije z osebnimi na položaju centra ne moremo zapolniti - imajo 4 dokaj enakovredne Gasola, Willy in Oriola...Težka bo, uspe lahko zgolj z zelo hitro igro in odličnim metom. Španci so na centrih za dober faktor močnejši, drugje pa praktično enakovredni. Sam našim dajem manj kot 20% možnosti, res upam da se motim.

Kurzweil ::

Ne rad o nekih možnostih in verjetnostih. Pa naj bo...

Če bodo šli naši v tekmo posrani jim dajem 5% možnosti
Če bodo naši šli v tekmo pogumno jim dajem 10$ možnosti
Če bodo naši igrali odlično obrambo in igrali maksimalno z jajci jim dajem 40%
Če bodo naši prekticirali vse zgoraj napisano in imeli odličen met iz igre in igrali taktično zrelo jim dam celo 50%

...malce za šalo, malce zares... :D

Ključ do zmage je:
-odlična obramba
-met za 3

note3 je izjavil:

Ključ do zmage je:
-odlična obramba
-met za 3

Možnosti pa:
60%-slo
40%špa
Verjamem v naše fante in kokoškova,da so se odlično pripravil.

Zgodovina sprememb…

• spremenilo: note3 ()

Ključ do zmage je en koš več na koncu.;)

eric_cartman ::

Če bodo naši igrali tako požrtvovalno kakor proti Latviji, potem jim dam 60:40 možnosti. Latvija je bila verjetno za nas bolj neugodna kot Španija oz. to bomo še videli. Upam, da imam prav.

Zna pa bit zaradi Willy-ja spet malce groba igra med njim in Randolphom za povračilo Porzingisu. A kdo ve zakaj so Anthony-ja vsi iz Knicksov tako zasovražili? On je igral za njih, nikjer pa ne vidim zakaj so se ga znebili.

Vajenc ::

Če bo pristop podoben ali še boljši kot proti Latviji imamo odlične možnosti za zmago. Španci imajo staro ekipo, ki je osvojila že vse kar se je osvojiti dalo, naši pa imajo mlado ekipo z zrelim vodjo ter ogromnim apetitom. Jaz napovedujem suvereno zmago naših :)
Not only is there no God, but try finding a plumber on Sunday.
Woody Allen

nevone ::

Ključ do zmage je en koš več na koncu.

To je že zmaga. Do tam je pa treba tudi dati kakšen koš.

o+ nevone
Either we will eat the Space or Space will eat us.

GupeM ::

Španci so izredno zrela ekipa. Zrela za poraz namreč. Če bo Slovenija igrala tako kot proti Franciji in Latviji, jim dam 65% možnosti za zmago. Če bojo igrali tako kot proti Islandiji, pa nimajo niti najmanjših možnosti. Verjamem pa, da bojo igrali tako kot proti Latviji in Franciji.

thramos ::

Glede na to, da se šteje točke in ne košev, lahko zmaga tudi ekipa, ki je dala koš manj. :))

Smešno se mi zdi kako skušajo srbi svet prepricat,da je sloveska ekipa njihova(na kaksen nivo se spuscajo nenormalno):D

Invictus ::

note3 je izjavil:

Smešno se mi zdi kako skušajo srbi svet prepricat,da je sloveska ekipa njihova(na kaksen nivo se spuscajo nenormalno):D

?
"Life is hard; it's even harder when you're stupid."

http://goo.gl/2YuS2x

Invictus je izjavil:

note3 je izjavil:

?

Na uradni FIBA facebook strani je milijon zapisov o tem, da edino kar dela slovensko ekipo kvalitetno so srbski igralci. Potem govorijo, da je DragiĆ srb, DončiĆ prav tako.. Pa še pol ekipe.

Večina jih piše, da je sramota, da je Slovenija naturalizirala Randolpha etc.

kingsix ::

Jaz sem stavil na Slovenijo..in sicer sem prodal 3 ETH za stavo v vrednosti 685€. Kvota je bila 3,6....imo res visoka kvota glede na prikazano.

kingsix je izjavil:

Jaz sem stavil na Slovenijo..in sicer sem prodal 3 ETH za stavo v vrednosti 685€. Kvota je bila 3,6....imo res visoka kvota glede na prikazano.

Jaz tudi študiram,da bi stavu na skupnega zmagovalca kvota za nas 9 se splača

what? katera stavnica? Kar jaz najdem imamo mi kvoto 7 max.

"Kvota je bila 3,6....imo res visoka kvota glede na prikazano."

To tudi mene zanima.. Na splošno so vsi dvomili v Slovenijo že od začetka. Tuji mediji so menili, da ne bomo imeli šans proti Latviji. Prav tako to seedaj govorijo za Španijo.

Mediji so dvomili tudi v uspeh s Finsko in Francijo.. Pa smo jih premagali. Zakaj tako podcenjevanje tujih medijev do Slovenije?

Šele ko smo premagali Latvijo so začeli govorit o Sloveniji v superlativih.

Zgodovina sprememb…

kow ::

@eric
"Na splošno so vsi dvomili v Slovenijo že od začetka. Tuji mediji so menili, da ne bomo imeli šans proti Latviji."

Stavnice pac niso. Ker smo bili pred tekmo(zelo rahel) favorit.

Zgodovina sprememb…

• spremenil: kow ()

kingsix je izjavil:

what? katera stavnica? Kar jaz najdem imamo mi kvoto 7 max.

Bwin ima govorim za skupno zmago je kvota 9 se bolj splaca v to vlozt ce zmagamo spanijo zmagamo vse.

Zgodovina sprememb…

• spremenilo: note3 ()

jusv ::

Meni je vseeno za stavnice, ampak realno gledano so šanse 50-50.
Mislim pa da imajo naši prednost v borbenosti in na branilskih položajih. Upam, da bomo dobr zapirali in če dobimo skok, imamo vrata do finala odprta.
Pametne smo podnevi z lučjo iskali!

Damn..jaz sem na skupno dal nekaj malega na bet-at-home, kjer je kvota 7,25. Škoda.

Ja..mediji o Sloveniji itak dvomijo že skoz, sedaj po tekmi proti Latviji so nas npr Italijanski in Hrvaški kar pohvalili...

nooby ::

Eno vprašanje glede stav. Amm kako se sploh stavi(na Petrolu recimo)?

Ali se, da stvit npr 5Eur na samo eno tekmo (Španija - Slovenija) pač, da izberem zmagovalca? Kolko bi sploh dobiv če stavim na zmago slovenije?

Hvala.
i7 9990k | Msi 2080ti |
Crucial 32gb |
Asus Z390 |

Odvisno od stavnice...navadno se da le eno stavo naredit. Nekateri pa imajo npr. min 3 tekme na staven listek.

Jaz stavim npr na www.tipico.com , www.rivalo.com , bet-at-home in še kje. Njih bolj poznam, ker z njimi poslovno sodelujem.

Kot zanimivost si poglejte tale staven listek:
https://www.tipico.com/ticket/topWinner...

Vplačilo 4,76 ..izplačilo 17.468,85 € . Nice.

nooby je izjavil:

Eno vprašanje glede stav. Amm kako se sploh stavi(na Petrolu recimo)?

Ali se, da stvit npr 5Eur na samo eno tekmo (Španija - Slovenija) pač, da izberem zmagovalca? Kolko bi sploh dobiv če stavim na zmago slovenije?

Hvala.

C

Ce bos stavil na petrolu(greš tam reces da bi rad stavil na slovenijo kosarka)oni imajo preko estave kvota je 2,50 to pomeni,da bos vn dobil vplacan znesek × 2.5(5€×2.5=12.5)

RoccoC je izjavil:

Sam našim dajem manj kot 20% možnosti, res upam da se motim.

Španci na tem prvenstvu sploh še niso srečali težkega nasprotnika. ( Češka, Črna Gora, Romunija, Hrvaška, Madžarska, Turčija in Nemčija ).

Mi smo letos v samem vrhu po moči reprezentance. Ker sem gledal tudi Španijo in ti igrajo izjemno počasi , dam šanse 50-50%. S tem, da so tukaj največji faktor sodniki, ki bodo zagotovo sodili proti nam.

Španci bi nas smogoče premagali,če nam vsilijo počasen ritem, vendar dvomim, da bodo lahko sledili oni našemu.

Pa tudi na centru nismo brez šans. Vidmar na Marcu, Randolph na Pau-u.

Zgodovina sprememb…

• spremenilo: bambam20 ()

note3 je izjavil:

Sej po žilah Dragića, Dončića , Nikolića se res pretakajo srbski geni. A ni eden od strašev od Čančarja tudi srbskega porekla? Ne vem kaj je tukaj slabega. To je odlično. Srbi so poleg Špancev najboljša košarkaška nacija. Tud Dražen Petrović je po očetovi strani bil Srb. In bil v sorodu z Dejanom Bodirogo.

Zgodovina sprememb…

• spremenilo: bambam20 ()

balluf ::

eric_cartman je izjavil:

Invictus je izjavil:

note3 je izjavil:

?

Na uradni FIBA facebook strani je milijon zapisov o tem, da edino kar dela slovensko ekipo kvalitetno so srbski igralci. Potem govorijo, da je DragiĆ srb, DončiĆ prav tako.. Pa še pol ekipe.

Večina jih piše, da je sramota, da je Slovenija naturalizirala Randolpha etc.

Ma dej, a francozi so pa čistokrvni (naravno pečeni):D

če gremo gledat 10.000 let nazaj sigurno vsak iz SLO najde sorodnika iz Srbije in obratno. Torej koliko generacij nazaj se gleda ali si srb ali slovenec?

naturalizacija Randolpha...španci so pri vseh igralcih, ki jih imajo so šli naturalizirat Ibako, pa se je kdo pritoževal takrat?

RoccoC ::

Glede pritoževanj Srbov glede naturalizacije mi je najbolj smešno ker so oni sami naredili že leta 2015 v ženski reprezentanci prav enako kot mi z Randolphom... Danielle Page @ Wikipedia

Pa pokasirali so z njo zlato na EP in bron na OI...

Srbi so vedno glasni glede tega... Splog za Dončiča skoz nekaj jamrajo.
Nacionalisti pač..z tem da še hočejo tudi izbrane ne-srbe.

kuvanasarma ::

A lahko men en pove zakaj je izrael na eurobasketu in eurosongu in teh podobnih eurojajcih?

Drgač pa fix zmagamo dons!

kow ::

Ker so jih Arabci izrinili iz azijskih lig. Jp, Izrael tukaj ni bad guy.

Drevesce ::

kuvanasarma je izjavil:

A lahko men en pove zakaj je izrael na eurobasketu in eurosongu in teh podobnih eurojajcih?

Drgač pa fix zmagamo dons!

Zato ker so v preteklosti imeli ogromne probleme, ko so morali iti naprimer v Iran, Sirijo,... mnoge reprezentance z njimi sploh niso želele igrati. Potem jih je pač sprejela UEFA.

Nevem kaj nekatere to tako močno moti? Kaj ti je slabega naredil Izraelec v življenju?

Glede naturalizacije Randolpha pa je to pač krivda FIBE, ker takšno početje dovoljuje in nevem zakaj takšno obsojanje naše reprezentance glede tega? Naj se potem spravijo tudi na Španijo (Mirotić,Ibaka), Makedonijo (Mccaleb), Gruzijo (Pullen), Italijo (Hackett), Hrvaško (Draper) pa še bi lahko našteval v nedogled. Pač naši so zagrabili priložnost, da se okrepimo kjer smo najslabši in to je to. Konec debate.

Glede Srbov pa... Dragić je x-krat povedal, da je Slovenija njegov pravi dom za Dončića pa sploh ne razumem zakaj bi sploh imel karkoli veze s Srbijo? Zakaj pa potem njegovega očeta niso vabili v reprezentanco? Po kakšni logiki je sploh fotr več vreden od matere?
Skratka na bolj glup nivo od opisanega se že zelo težko spustiš.
Srbi pa ko Srbi. Mislijo, da so najboljši in da je vse njihovo. Njihova realnost in beda pa vemo kakšna je ;)

Zgodovina sprememb…

• spremenilo: Drevesce ()

Scaramouche ::

kingsix je izjavil:

Slovenec pa kao ni, čefur tuki,čefur tam,potem ko je pa uspešen športnik je pa takoj Janez.

Sej bi naši tudi če bi kak uspešen Slovenec tam delal vrhunske rezultate.
Predstavljaj si da bi bil Žemlja tam kot Djoković, verjamem da bi bil ti tiho in rekel,pač rojen v Srbiji torej SRB...

balluf ::

Scaramouche je izjavil:

kingsix je izjavil:

Slovenec pa kao ni, čefur tuki,čefur tam,potem ko je pa uspešen športnik je pa takoj Janez.

Sej bi naši tudi če bi kak uspešen Slovenec tam delal vrhunske rezultate.
Predstavljaj si da bi bil Žemlja tam kot Djoković, verjamem da bi bil ti tiho in rekel,pač rojen v Srbiji torej SRB...

Ma dejte no, kaj je definicije kdo je "Srb" ,če se je Dončič rodil v Slo ima slovensko državljanstvo in igra za Slovenijo kaj je pa njegov oče oz. on po nacionalnosti je pa "švedskijedno" za igranje.

Se malo8-)

Prednosti španije:
-met za 3 točke
-velikost

Prednosti slovenije:
-hitrost
-srce

dottor ::

Bo kje kak live stream tekme? Delam nočno pa ne najdem pogodbe z upor. imenom in geslo od telemacha da bi preko aplikacije gledal ;((
Xeon X5650@3.8GHz |Asus P6T|
2x4GB+4x2GB|ASUS R9 280X@1100MHz|
WD Green 240GB SSD + 4x1TB Hitachi
««
8 / 19
»»

Vredno ogleda ...

TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
»

Evropsko prvenstvo 2019 - odbojka (strani: 1 2 3 )

Oddelek: Šport
11413891 (10359) Drevesce
»

SP v košarki 2019 (Kitajska) (strani: 1 2 3 )

12619394 (16562) Kurzweil
»

Svetovno prvenstvo v košarki 2014 v Španiji (strani: 1 2 3 4 )

17542251 (34889) bambam20
»

Svetovno prvenstvo v košarki - Turčija 2010 (strani: 1 2 3 )

Oddelek: Loža
13922503 (19184) jrtjtejtt

Več podobnih tem