Forum » Elektrotehnika in elektronika » Konektor slušalk z mikrofonom
Konektor slušalk z mikrofonom
mlamat ::
Preko Aliexpress sem kupil poceni slušalke z mikrofonom in adapter, ki iz dveh konektorjev (mic in slušalke) naredi enega 4 polnega. Potrebujem ga, ker je na poslovnem računalniku in telefonu samo tak priklop. Slušalke brez adapterja sicer delujejo.
Slušalke z adapterjem pa ne delujejo (zazna samo slušalke, mikrofa pa ne, oziroma na mobilnem telefonu prekinja). Predvidevam da zato ker imajo slušalke tudi potenciometer za uravnavanje glasnosti.
Ima kdo kakšne izkušnje s tem?
Slušalke z adapterjem pa ne delujejo (zazna samo slušalke, mikrofa pa ne, oziroma na mobilnem telefonu prekinja). Predvidevam da zato ker imajo slušalke tudi potenciometer za uravnavanje glasnosti.
Ima kdo kakšne izkušnje s tem?
Mare2 ::
Preveri, morda ne deluje, ker je iz Kitajske.
Moja statistika je 30% nedelujočih ali neustreznih izdelkov.
Moja statistika je 30% nedelujočih ali neustreznih izdelkov.
http://bit.ly/Navodilo123 Podpora za N26 Mastercard za Slovenijo
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Problem z mikrofonom iz slušalkOddelek: Pomoč in nasveti | 1031 (941) | legokocka |
» | Bo iPhone res brez 3,5-mm stereo priključka in kaj to pomeni (strani: 1 2 3 4 )Oddelek: Novice / Apple iPhone/iPad/iPod | 51862 (45073) | matobeli |
» | naglavne slušalke 2,5mmOddelek: Pomoč in nasveti | 3421 (3163) | crack_rack |
» | Kje kupiti wireless slusalke z mikrofonom???Oddelek: Kaj kupiti | 5766 (4095) | sheldon |
» | bluetooth slušalke + usb dongle težaveOddelek: Pomoč in nasveti | 2378 (2097) | nokia6310 |