Forum » Sedem umetnosti » Joker (DC) Film
Joker (DC) Film
Temo vidijo: vsi
c3p0 ::
Večina ljudi ima velik odpor do mjuziklov. Vsaj meni želodec obrne, ko en kar iz nule nekaj začne pet, v neki XY sceni. Izjeme so redke.
Gregor P ::
Če so mjuzikli dobri, jih je prav fajn gledat ... vendar predvsem v živo; kot film res sekundarno.
The main failure in computers is usually located between keyboard and chair.
You read what you believe and you believe what you read ...
Nisam čit'o, ali osudjujem (nisem bral, a obsojam).
You read what you believe and you believe what you read ...
Nisam čit'o, ali osudjujem (nisem bral, a obsojam).
Horas ::
Večina ljudi ima velik odpor do mjuziklov. Vsaj meni želodec obrne, ko en kar iz nule nekaj začne pet, v neki XY sceni. Izjeme so redke.
točno to.
meni nikjer niso bli všeč, ne v thats 70s show, ne v scrubs, nikjer skratka. v takih filmih pa sploh ne. naj se potem držijo muzikla in naj naredijo posebej verzijo za take, ki pač majo to radi.
8700k+z390, 32gb 3600mhz, 1080ti, 700w gold, 512gb+2x250gb m.2 nvme + 2tb hdd
8500+b360, 32gb 2666mhz, rx 6600, 600w bronze, 512gb+250gb ssd m.2 + 2tb hdd
bm1973 ::
Zgodba je dobra, kljub temu da so baredili film kot musical.
Sam musicalov ne maram preveč, sam film sam pa sploh ni bil tako slab kot folk piše. Meni je bil super.
Seveda je obvezno pogledati prej prvi del, drugače zna biti res brez zveze...
Sam musicalov ne maram preveč, sam film sam pa sploh ni bil tako slab kot folk piše. Meni je bil super.
Seveda je obvezno pogledati prej prvi del, drugače zna biti res brez zveze...
IL_DIAVOLO ::
Na rarbg je že gor od začetka oktobra.
Con il Milan nel cuore!
https://www.youtube.com/watch?v=fS58IQczWWE&ab_channel=MariusMotora
Forza ragazzi!
https://www.youtube.com/watch?v=fS58IQczWWE&ab_channel=MariusMotora
Forza ragazzi!
oo7 ::
Končno pogledal ta film.
Glede na to kako ste ga kritizirali kako je zanič sem imel zelo nizka pričakovanja in na koncu film mi ni bil zanič ampak samo slab
Prva polovica filma mi je bila kar vredu druga pa ravno nasprotno.
Pa tisto petje in plesanje je čisto brez veze v filmu.
Pa tisto na sodišču, ko se Joker zagovarja sam to je bila ena najslabših sodniških scen kar sem jih videl v bilokaterem filmu ali Tv seriji. Kr nekej čeprav Pudels je dobro odigral.
Glede na to kako ste ga kritizirali kako je zanič sem imel zelo nizka pričakovanja in na koncu film mi ni bil zanič ampak samo slab
Prva polovica filma mi je bila kar vredu druga pa ravno nasprotno.
Pa tisto petje in plesanje je čisto brez veze v filmu.
Pa tisto na sodišču, ko se Joker zagovarja sam to je bila ena najslabših sodniških scen kar sem jih videl v bilokaterem filmu ali Tv seriji. Kr nekej čeprav Pudels je dobro odigral.
yayo ::
Prvi film je bil zasmehovan s strani dela publike in kritike kot pamflet moške MGTOW populacije pa so drugega verjetno obrnili v musical kot subverzijo. Že v ameriških sitcomih iz devetdesetih je bil običajen "trop" po kateremu so musicale hodile gledati punce v družbi svojih gay moških best friendov.
Zgodovina sprememb…
- spremenil: yayo ()
Horas ::
Prvi film je bil zasmehovan s strani dela publike in kritike kot pamflet moške MGTOW populacije pa so drugega verjetno obrnili v musical kot subverzijo. Že v ameriških sitcomih iz devetdesetih je bil običajen "trop" po kateremu so musicale hodile gledati punce v družbi svojih gay moških best friendov.
this! +1
8700k+z390, 32gb 3600mhz, 1080ti, 700w gold, 512gb+2x250gb m.2 nvme + 2tb hdd
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Joker 2 (DC)Oddelek: Sedem umetnosti | 3270 (1762) | oo7 |
» | The Justice League Part One & Part Two (strani: 1 2 3 4 )Oddelek: Sedem umetnosti | 37547 (17740) | meho7 |
» | Oscars 2020 [Nominations Out Now]Oddelek: Sedem umetnosti | 4500 (3204) | oo7 |
» | The Dark Knight (strani: 1 2 3 )Oddelek: Sedem umetnosti | 18042 (13176) | Nikec3 |