Forum » Programska oprema » Foxit reader
Foxit reader
mulc007 ::
Do sedaj sem imel Adobe Reader.
Po novem imam Foxit Reader 8.3 in čeprav so vmes barvne slike, mi vse sprinta črno-belo. Je to normalno?
Po novem imam Foxit Reader 8.3 in čeprav so vmes barvne slike, mi vse sprinta črno-belo. Je to normalno?
V printerju sem, v Foxitu pa nisem našel da bi bilo kaj takega.
Če dokument printam v Mozilli barvo normalno printa.
Če dokument printam v Mozilli barvo normalno printa.
Machete ::
Kako ni kaj takega.
Tu ko izbereš svoj tsikalnik, nastavi še zavihek zraven 'properties' na Auto (color) oz. kar ti tvoj printer v nastavitvah pač ponuja.
Tu ko izbereš svoj tsikalnik, nastavi še zavihek zraven 'properties' na Auto (color) oz. kar ti tvoj printer v nastavitvah pač ponuja.
LC1000|Asrock-H470PG|i7-10700K|2x16GB|RTX-3080 EAGLE|W10Pro
new Nintendo 2DS & 3DS XL|Galaxy S24+
new Nintendo 2DS & 3DS XL|Galaxy S24+
joze67 ::
Odgovor na osnovno vprašanje: ne, ni normalno. Normalno je, da zna Foxit barvni dokument spraviti na barvni tiskalnik v skladu s pričakovanji.
Zrihtano. V Foxit reader so nastavitve za printer malenkost drugačne in je možnost za grayscale še enkrat posebej. Odkljukal sem in zdaj dela.
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Kako se da stisniti pdf?Oddelek: Pomoč in nasveti | 3061 (2259) | jedateruk |
» | Tiskalnik - problemOddelek: Pomoč in nasveti | 2128 (1625) | BivšiUser2 |
» | word - obrezovanje slike (kvaliteta)Oddelek: Pomoč in nasveti | 1748 (1607) | harvey |
» | Microsoft, Adobe dostavila redni komplet varnostnih popravkovOddelek: Novice / Varnost | 6399 (5013) | sgdjkdlsugi4 |
» | več... print .jpgOddelek: Programska oprema | 511 (481) | vir |