Forum » Pomoč in nasveti » Baterija prenosnika na standby-ju?
Baterija prenosnika na standby-ju?
OK.d ::
Zanima me, koliko naj bi zdržala(čas) napolnjena baterija v ugasnjenem prenosniku?
Namreč nabavil sem nov prenosnik za občasno uporabo in sem bil neprijetno presenečen, ko sem potreboval prenosnik po cca. 3 tednih in je bila baterija popolnoma prazna.
Namreč nabavil sem nov prenosnik za občasno uporabo in sem bil neprijetno presenečen, ko sem potreboval prenosnik po cca. 3 tednih in je bila baterija popolnoma prazna.
LPOK.d
Mavrik ::
Če nimaš vklopljenega hibridnega spanja je to normalno - redko kateri ti bo držal RAM pod napajanjem preko dveh tednov.
The truth is rarely pure and never simple.
OK.d ::
Odvisno od prenosnika, baterije in OS.
https://forums.windowscentral.com/windo...
No vsaj vidim, da nisem edini.
Kaj potem so krivi win 10
LPOK.d
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Restarting računalnik znova in znovaOddelek: Pomoč in nasveti | 2635 (2264) | solatko |
» | Onedrive meče datoteke v koš..Oddelek: Programska oprema | 3271 (2399) | hdx |
» | Izguba podatkov uTorrent Win10: SSD, i7Oddelek: Programska oprema | 3830 (2982) | Wakiii |
» | Avtomatska namestitev gonilnikov Windows 10Oddelek: Pomoč in nasveti | 1583 (1477) | rawlit |
» | Microsoft predstavil Hololens VR, Surface 4, nove telefone, prenosnik (strani: 1 2 3 )Oddelek: Novice / Ostale najave | 43846 (35094) | boolsheat |