Forum » Kaj kupiti » tlefoni LEAGOO vs. HTC One M9
tlefoni LEAGOO vs. HTC One M9
#000000 ::
Ima kdo kaj iskušenj s temi aparati, kolega preferira leagoo ampak jest pravim HTC.
Ne vem pa za nobenga ker ga nisem držal v rok ali uporabljal.
Leagoo se mi zdi nek čajna derivat ki bo sicer verjetno cenejši al v roku leta bo guznil ?
Kaj predlagate.
btw sam sem še vedno na iPhone 7 plus, ki se mi je zdel od začetka totalna kripa, zdej pa sem se mal navadil in mislm da povratka na android ne bo, vsaj nekaj časa ne :)
Ne vem pa za nobenga ker ga nisem držal v rok ali uporabljal.
Leagoo se mi zdi nek čajna derivat ki bo sicer verjetno cenejši al v roku leta bo guznil ?
Kaj predlagate.
btw sam sem še vedno na iPhone 7 plus, ki se mi je zdel od začetka totalna kripa, zdej pa sem se mal navadil in mislm da povratka na android ne bo, vsaj nekaj časa ne :)
branc ::
Lahko najdeš china telefon v vrednosti 200/300 €, ki je boljši kot nek flagship za 500/600 €.
Pogledat je potrebno samo reviewe.
Pogledat je potrebno samo reviewe.
OldSkul ::
HTC M9 vprašanje če se ga trenutno splača kupiti, ima svoje probleme - pregrevanje, slaba baterija in slaba kamera. Ga imam še vedno pri sebi, trenutno sicer uporabljam HTC10.
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Kitajski budget telefon v cenovnem rangu 50 do 90 eur (strani: 1 2 )Oddelek: Mobilne tehnologije | 11375 (10004) | KTr1sk |
» | Simobil Praznični paket: kateri mobilnikOddelek: Mobilne tehnologije | 3851 (3155) | matobeli |
» | HTC Desire S ali LG Optimus 2xOddelek: Mobilne tehnologije | 3984 (3122) | OldSkul |
» | kateri telefon?Oddelek: Kaj kupiti | 1673 (1512) | jazbec |
» | kateri telefon imate? (strani: 1 2 3 4 )Oddelek: Mobilne tehnologije | 33926 (23599) | LuGi |