Forum » Programska oprema » RAM tester?
RAM tester?
Loups ::
Pravkar sem kupil dodatnih 256MB ddr-a, za mojo mašinco, in bi rad zadevo stestiral, ali deluje pravilno.
Pozna kdo kakšen program, s katerim bi lahko delo opravil zanesljivo?
Pozna kdo kakšen program, s katerim bi lahko delo opravil zanesljivo?
- premaknilo iz Pomoč in nasveti: bastadu ()
Jackal ::
Klik
Pa preberi si navodila. Rabiš pa eno disketo, s katere boš potem zagnal program. Potem naredi program vse (skoraj) sam zate...
Pa preberi si navodila. Rabiš pa eno disketo, s katere boš potem zagnal program. Potem naredi program vse (skoraj) sam zate...
Walking the way is something completely different than imagining the way.
goku :) ::
Mislim, da tudi PC Mark testira rame.
Najprej preveri če ti jih je sploh zaznal, ker če se razlikuje v frekvenci ga ne bo zaznal!
Najprej preveri če ti jih je sploh zaznal, ker če se razlikuje v frekvenci ga ne bo zaznal!
Navijanje je kamen modrosti
Zgodovina sprememb…
- spremenilo: goku :) ()
OwcA ::
Še sedemstotriinosemdesetič, PCMark je neučinkovit, oziroma neustrezen, test za preverjanje stabilnosti.
Otroška radovednost - gonilo napredka.
goku :) ::
OK, je res a vseeno bolje kot nič!
Zanima pa me zakaj ( še sedemstotriinosemdesetič povej, ker jst še nisem imel čast to prebrati)
Zanima pa me zakaj ( še sedemstotriinosemdesetič povej, ker jst še nisem imel čast to prebrati)
Navijanje je kamen modrosti
morphling1 ::
Ne znaš brati med vrsticami. Bilo je že veliko govora kako pcmark niti slučajno ne obremeni dovolj posameznih komponent (predvsem dosti časa) da bi ga lahko imenoval stabilnostni test
http://www2.arnes.si/~mlivak/ Nekaj kar naj bi bila moja domača stran, pa nikoli ne bo :)
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Rabim programe!!!Oddelek: Programska oprema | 1078 (880) | Denis15 |
» | Računalnik poln problemov!?!Oddelek: Pomoč in nasveti | 1461 (892) | ZLOky |
» | samorebootanje računalaOddelek: Pomoč in nasveti | 905 (781) | azeed |
» | timing ram-ov (strani: 1 2 )Oddelek: Navijanje | 4185 (3249) | Jackass |
» | Test plošč (malo navite):)Oddelek: Navijanje | 1457 (1106) | morphling1 |