Forum » Programska oprema » Dr. DIVX
Dr. DIVX
rap3r ::
Zanima me če kdo s tem programom zajema sliko iz tv tunerja.
Sam sm že probu in slika je res lepa sej dobiš za 700mb cd nekje uro pa 15 min slike pri resoluciji 640*480 in to res lepe kvalitete.
Mam pa problem da mi nikakor ne zajame zvoka, kr šumi mi, pa če nastavit na stereo mix ali line in ali kar koli drugega.
Mam pa cinergy 400.
Sam sm že probu in slika je res lepa sej dobiš za 700mb cd nekje uro pa 15 min slike pri resoluciji 640*480 in to res lepe kvalitete.
Mam pa problem da mi nikakor ne zajame zvoka, kr šumi mi, pa če nastavit na stereo mix ali line in ali kar koli drugega.
Mam pa cinergy 400.
Ne droga, ne trava me ne mika, le kakšna promilja alkohola se učasih po krvi mi potika:)
Klemenn ::
drgač pa, jzst sem enkrat v 640*480 kompresiral, če ne še veš, z divx 5.0.3, pa mi je prišlo neki čez 400mb, uro pa 15min
z priloženim winfast tv to
z priloženim winfast tv to
rap3r ::
Ja to ja sam jz sm dou na high quality!
Link od tega programa bi ti rd? al kako.
Pošl mi mail pa se zmenva.
Link od tega programa bi ti rd? al kako.
Pošl mi mail pa se zmenva.
Ne droga, ne trava me ne mika, le kakšna promilja alkohola se učasih po krvi mi potika:)
nuclear ::
Jebediah? zaka rabiš pa link, ka neznaš it na google?
Asus G14 2023 - Ryzen 7940HS - 32GB DDR5 - GeForce RTX 4080 - 990 PRO 4TB
frenk ::
tale dr. divx pa men kurčevo zanč dela...
1.) Ko določam mark in in mark out je problem ker če imam kaseto prevrteno na začetek noče nardit mark in, poj morm pa dat play in tako imam sekundo izgubljeno, poleg tega pa nima funkcije, ki bi postavila mark out na konec posnetka
2.)Ko določam output so moje nastavitve take: Cerification level: Certified Divx high def video, Make a high quality file, profile output pa izgleda takole:divx bitrate=1.400 kbps average bitrate, mp3 bitrate=160 kbps average bitrate, resolution=720x528, fps=25
3.)Končni izdelek je podoben dreku ki pride iz vhs kamere, poleg tega je pa fps končnega posnetka 15,6, resulucija je sicer prava ampak kvaliteta je pa čist na dnu...sem delal tud z pinnacle studio dv pa je vn pršla velik bolša slika ampak pinnacla zdej nimam več, poleg tega pa vn pride za malo manj kot uro posnetka file velik cca. 300MB in ne cca. 500MB kot je na začetku predvideval dr. divx
zdej nevem če sm jest kej zajebou ampak pri tako malo nastavitvah itaq ni kej za zajebat
jest bi ubistvu rabu iz ene ure DV posnetka nardit 700MB divx ali xvid file...to je vse...seveda pri ZELO majhni izgubi kvalitete
1.) Ko določam mark in in mark out je problem ker če imam kaseto prevrteno na začetek noče nardit mark in, poj morm pa dat play in tako imam sekundo izgubljeno, poleg tega pa nima funkcije, ki bi postavila mark out na konec posnetka
2.)Ko določam output so moje nastavitve take: Cerification level: Certified Divx high def video, Make a high quality file, profile output pa izgleda takole:divx bitrate=1.400 kbps average bitrate, mp3 bitrate=160 kbps average bitrate, resolution=720x528, fps=25
3.)Končni izdelek je podoben dreku ki pride iz vhs kamere, poleg tega je pa fps končnega posnetka 15,6, resulucija je sicer prava ampak kvaliteta je pa čist na dnu...sem delal tud z pinnacle studio dv pa je vn pršla velik bolša slika ampak pinnacla zdej nimam več, poleg tega pa vn pride za malo manj kot uro posnetka file velik cca. 300MB in ne cca. 500MB kot je na začetku predvideval dr. divx
zdej nevem če sm jest kej zajebou ampak pri tako malo nastavitvah itaq ni kej za zajebat
jest bi ubistvu rabu iz ene ure DV posnetka nardit 700MB divx ali xvid file...to je vse...seveda pri ZELO majhni izgubi kvalitete
pivmik ::
XviD kodek :)
Ne ne, vsak kodek ima določene nasvitve in program se ne more kar spomnit kar neke nove nastavite.
Najbolje da uporabite VirtualDub + XviD + LAME.
Ne ne, vsak kodek ima določene nasvitve in program se ne more kar spomnit kar neke nove nastavite.
Najbolje da uporabite VirtualDub + XviD + LAME.
LP, Gregor GRE^
marS ::
Problem pr dr. divx-u je v tem da kodira v divx kodek 5.05, ta je ta zadnji in se ne razume najbolje s starejšimi divx kodeki. (vsaj na mojem pc in še na nekaterih). Ne razume se dobro niti z najnovejšim Media Playerjem, mislim da je verzija 9. Bo kr treba počakat na kakega novega dr.DivX-a.
...no more heroes...
https://ilbis.com/
https://ilbis.com/
pivmik ::
Bo kr treba počakat na kakega novega Media Playerjem, mislim da je verzija 10.
LP, Gregor GRE^
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | VirtualDub za začetnike (strani: 1 2 )Oddelek: Zvok in slika | 15049 (8455) | Revenant |
» | Kako posneti film iz digitalne kamere?Oddelek: Zvok in slika | 5472 (4300) | m1h4 |
» | Pretvorba DV v DivXOddelek: Zvok in slika | 3413 (2316) | teoo |
» | DV v mpeg,divx,...Oddelek: Programska oprema | 2008 (1860) | pivmik |
» | Nastavitve za kodiranje v divXOddelek: Zvok in slika | 1191 (1078) | pivmik |