Forum » Pomoč in nasveti » HDMI Stick ki preklopi na URL
HDMI Stick ki preklopi na URL
Lombi ::
Howdy.
Imam zeljo, da bi televizija, takoj ko se vklopi, odprla spletno stran. Na tej spletni strani je en slider s podatki (google calendar).
Predpostavljam, da bi bilo to najbolj enostavno z enim od programabilnih hdmi boardov ala raspberrypi. Obstaja kak tutorial za "fullscreen browser after boot"?
Kaksno resitev mi predlagate?
Hvala!
Imam zeljo, da bi televizija, takoj ko se vklopi, odprla spletno stran. Na tej spletni strani je en slider s podatki (google calendar).
Predpostavljam, da bi bilo to najbolj enostavno z enim od programabilnih hdmi boardov ala raspberrypi. Obstaja kak tutorial za "fullscreen browser after boot"?
Kaksno resitev mi predlagate?
Hvala!
moja video predavanja za adobe in wordpress: 321.si
moje slike in animirani filmi: lo.si
Lombi ::
Televizija je sicer pametna televizija, ampak brskalnik je porazen. Da prides do spletne strani je priblizno 3 minutni proces klikanja z daljincem.
Tako da iscem HDMI resitev, ki bi bootala direktno v fullscreen browser.
Tako da iscem HDMI resitev, ki bi bootala direktno v fullscreen browser.
moja video predavanja za adobe in wordpress: 321.si
matobeli ::
Hmm, mogoče kakšen android stick pa kakšen progi za avtomatiko ala Automata
Prek rpija se zih da, celo zero verzija bi pomojem to prebavila v doglednem času. Tudi sem skoraj prepričan da že obstaja kakšna taka skripta.
Itak pa ti kakšnega zero pija ni treba ugašat in izklopiš samo TV.
Prek rpija se zih da, celo zero verzija bi pomojem to prebavila v doglednem času. Tudi sem skoraj prepričan da že obstaja kakšna taka skripta.
Itak pa ti kakšnega zero pija ni treba ugašat in izklopiš samo TV.
d4vid ::
Android stick + autorun launcher + nek browser v full screen mode. Ne vem, ce podpira chrome kiosk mode na androidu.
Main PC: Asus PN50 | AMD Ryzen 5 4500U | 16 GB RAM | 256 GB SSD
PC2: HP Z400 | Intel Xeon L5630 | 6 GB RAM | 120 GB SSD
Laptop: HP Elitebook 840G1 | Intel i5 | 8 GB RAM | 256 GB SSD
PC2: HP Z400 | Intel Xeon L5630 | 6 GB RAM | 120 GB SSD
Laptop: HP Elitebook 840G1 | Intel i5 | 8 GB RAM | 256 GB SSD
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Naredi svoj HTPCOddelek: Zvok in slika | 3436 (2917) | igorpec |
» | Televizija brez televizije, možno? (strani: 1 2 )Oddelek: Zvok in slika | 17644 (15483) | 34054 |
» | Prihajajo chromeboxi (strani: 1 2 )Oddelek: Novice / Android | 22305 (15424) | trnvpeti |
» | Dvd predvajalnikOddelek: Pomoč in nasveti | 1633 (1450) | Han |
» | Ni zvoka na tv philips pri gledanju filmovOddelek: Zvok in slika | 2685 (2344) | stanislavp |