» »

Chrome, nov zavihek - yahoo?

Chrome, nov zavihek - yahoo?

Suly ::

Zdravo, ko v Chromu odprem nov zavihek (desno zgoraj) in začnem pisat tekst (zgoraj v prazen prostor) in nato stisnem enter, mi je brskalnik vedno odprl rezultate v googlu. Zdaj mi jih odpira v yahooju. Izbrisal sem vso zgodovino brskanja in vse ostale podatke vse od začetka, nastavljeno imam naj išče v googlu, ampak kot rečeno, mi vedno ko stisnem enter odpre yahoo rezultate. Kje je težava? Hvala.

filip007 ::

Naredi nov "install" mogoče bo kaj bolje.
Trevor Philips Industries

GrX ::

filip007 je izjavil:

Naredi nov "install" mogoče bo kaj bolje.

Ha ta je dobra ja.. :)

Suly je izjavil:

Zdravo, ko v Chromu odprem nov zavihek (desno zgoraj) in začnem pisat tekst (zgoraj v prazen prostor) in nato stisnem enter, mi je brskalnik vedno odprl rezultate v googlu. Zdaj mi jih odpira v yahooju. Izbrisal sem vso zgodovino brskanja in vse ostale podatke vse od začetka, nastavljeno imam naj išče v googlu, ampak kot rečeno, mi vedno ko stisnem enter odpre yahoo rezultate. Kje je težava? Hvala.

Pod nastavitvami imaš za iskanje označen Yahoo namesto Google... Spremeni pa ti bo zopet delovalo.

https://support.google.com/chrome/answe...

Zgodovina sprememb…

• spremenilo: GrX ()

GrX nimam. Samo google.si in nobenega drugega. Ko prvič to naredim in vpišem npr "test" vedno odpre v yahoo, ko v isto (yahoo) okno v brskalniku še enkrat vpišem npr "test" pa odpre v googlu. Ampak prvo iskanje ko odprem nov zavihek je vedno yahoo. Kaj takšnega še nisem videl.

donvito ::

Imaš vse to google:

Ob zagonu imam Pokaži prejšnjo sejo, kar nebi smelo vplivati, vse ostalo pa je tako.

Vredno ogleda ...

TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
»

Gmail (Google) račun in prijavljenost

Oddelek: Pomoč in nasveti
91314 (876) Zvitor
»

chrome odpira veliko reklam

Oddelek: Pomoč in nasveti
72032 (1815) blaz5
»