Forum » Pomoč in nasveti » Chrome, nov zavihek - yahoo?
Chrome, nov zavihek - yahoo?
Suly ::
Zdravo, ko v Chromu odprem nov zavihek (desno zgoraj) in začnem pisat tekst (zgoraj v prazen prostor) in nato stisnem enter, mi je brskalnik vedno odprl rezultate v googlu. Zdaj mi jih odpira v yahooju. Izbrisal sem vso zgodovino brskanja in vse ostale podatke vse od začetka, nastavljeno imam naj išče v googlu, ampak kot rečeno, mi vedno ko stisnem enter odpre yahoo rezultate. Kje je težava? Hvala.
GrX ::
Naredi nov "install" mogoče bo kaj bolje.
Ha ta je dobra ja.. :)
Zdravo, ko v Chromu odprem nov zavihek (desno zgoraj) in začnem pisat tekst (zgoraj v prazen prostor) in nato stisnem enter, mi je brskalnik vedno odprl rezultate v googlu. Zdaj mi jih odpira v yahooju. Izbrisal sem vso zgodovino brskanja in vse ostale podatke vse od začetka, nastavljeno imam naj išče v googlu, ampak kot rečeno, mi vedno ko stisnem enter odpre yahoo rezultate. Kje je težava? Hvala.
Pod nastavitvami imaš za iskanje označen Yahoo namesto Google... Spremeni pa ti bo zopet delovalo.
https://support.google.com/chrome/answe...
Zgodovina sprememb…
- spremenilo: GrX ()
Suly ::
GrX nimam. Samo google.si in nobenega drugega. Ko prvič to naredim in vpišem npr "test" vedno odpre v yahoo, ko v isto (yahoo) okno v brskalniku še enkrat vpišem npr "test" pa odpre v googlu. Ampak prvo iskanje ko odprem nov zavihek je vedno yahoo. Kaj takšnega še nisem videl.
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Gmail (Google) račun in prijavljenostOddelek: Pomoč in nasveti | 1314 (876) | Zvitor |
» | chrome odpira veliko reklamOddelek: Pomoč in nasveti | 2032 (1815) | blaz5 |
» | Google slikeOddelek: Omrežja in internet | 2309 (2121) | einstein :P |
» | Google Chrome težavaOddelek: Pomoč in nasveti | 1620 (1246) | StarMafijec |
» | Explorer in Mozilla ne prikazujeta www straniOddelek: Omrežja in internet | 2030 (1664) | dannyxp |