Forum » Loža » Pošta Slovenije - osebni dokument
Pošta Slovenije - osebni dokument
pSP 3004 ::
Pozdravljeni.
Zanima me, kakšne so vaše izkušnje zdaj ko za vsako malenkost je potrebno priložiti osebni dokument pri PS.
Vsi vemo, da gre za boljši nadzor, pranje denarja, dodatni zalužek itd.
Kakšen je postopek pri paketomatu ? Kako je pri drugih poštah ?
Zanima me, kakšne so vaše izkušnje zdaj ko za vsako malenkost je potrebno priložiti osebni dokument pri PS.
Vsi vemo, da gre za boljši nadzor, pranje denarja, dodatni zalužek itd.
Kakšen je postopek pri paketomatu ? Kako je pri drugih poštah ?
- zaklenilo: zee ()
Gogo ::
Vsako malenkost? Hmmm tule pravijo drugače: https://www.posta.si/o-nas/novice/ident...
Gigabyte Aorus B550 Elite|Ryzen 3 3100|GeForce GT 1030|
TG Delta RGB 16GB CL 16|ADATA XPG SX8200 PRO 512GB NVMe SSD M.2|
Chieftec Photon Series 650W RGB ATX| Antec PerformanceOne P7 Silent Black|
TG Delta RGB 16GB CL 16|ADATA XPG SX8200 PRO 512GB NVMe SSD M.2|
Chieftec Photon Series 650W RGB ATX| Antec PerformanceOne P7 Silent Black|
pSP 3004 ::
Ja povsod pišejo tako ... realnost in ozadje je drugačno. Jaz sem dobil ta mesec 3 pakete in 1X sem naredil reklamacijo, ker ni bilo zaloge in zelo prijazni so kar sporočili, da pošljem po pošti/ODK (in tako gre kao d sem nekaj prodal in dobil prihodek - oz. vračilo istega denarja). Pri prevzemih doma in pošti sem priložil osebni dokument. Šlo je za avto-dele.
Zato sprašujem, kakšne izkušnje imajo drugi ? Mislim, da gre tukaj za nadzor kaj, koliko X, ODK itd. €€ ... S tem mislim, da ima davčna bolj nadzor nad našimi € .
Zato sprašujem, kakšne izkušnje imajo drugi ? Mislim, da gre tukaj za nadzor kaj, koliko X, ODK itd. €€ ... S tem mislim, da ima davčna bolj nadzor nad našimi € .
zee ::
Nakladanje brez repa in glave. Zaklepam.
zee
Linux: Be Root, Windows: Re Boot
Giant Amazon and Google Compute Cloud in the Sky.
Linux: Be Root, Windows: Re Boot
Giant Amazon and Google Compute Cloud in the Sky.
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Pošta Slovenije je absolutno predraga (strani: 1 2 3 4 … 10 11 12 13 )Oddelek: Loža | 121549 (39576) | destroyer2k |
» | Polog gotovine problem (strani: 1 2 )Oddelek: Loža | 16773 (14789) | zavajon |
⊘ | prodajalec na bolhi - izkoriscevanjeOddelek: Loža | 2689 (2486) | kuglvinkl |
» | vrnitev 20% MwSt v Avstriji?Oddelek: Kaj kupiti | 1452 (1272) | Zavo |