Forum » Operacijski sistemi » Windows 10 črn zaslon pri zagonu
Windows 10 črn zaslon pri zagonu
grašek ::
Pozdrav.
Moj desktop z Windows 10 ima ob zagonu črn zaslon (je signal, ampak je "blank").
Včeraj še je delal in ko sem ga ugasnil je kazalo za posodobitve (da jih downloada).
Od danes naprej pa blank page (sem pustil 20 min pa še vedno enako, diska se sploh ne sliši). Probal sem že z Windows Recovery (startup repair in še neki drugi repair) pa še vedno enako.
Uporabljam No GUI Boot, je mogoče to problem? Ali so kakšne komande, ki bi jih lahko vnesel v CMD v Windows Recovery?
Hvala za pomoč!
Moj desktop z Windows 10 ima ob zagonu črn zaslon (je signal, ampak je "blank").
Včeraj še je delal in ko sem ga ugasnil je kazalo za posodobitve (da jih downloada).
Od danes naprej pa blank page (sem pustil 20 min pa še vedno enako, diska se sploh ne sliši). Probal sem že z Windows Recovery (startup repair in še neki drugi repair) pa še vedno enako.
Uporabljam No GUI Boot, je mogoče to problem? Ali so kakšne komande, ki bi jih lahko vnesel v CMD v Windows Recovery?
Hvala za pomoč!
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Windows 10 "clean install"Oddelek: Pomoč in nasveti | 14761 (12261) | fujtajksel |
» | Sesutje diska / windowsa 7Oddelek: Pomoč in nasveti | 3612 (3099) | Seljak |
» | FormatiranjeOddelek: Pomoč in nasveti | 1562 (1165) | solatko |
» | windows XP se mi nočejo zagnati (prilagam sliko ekrana)Oddelek: Pomoč in nasveti | 4900 (3585) | vbohinc |
» | SesutjeOddelek: Operacijski sistemi | 935 (854) | CaqKa |