Forum » Mobilne tehnologije » IPHONE 6 ZAKLENJEN (geslo)
IPHONE 6 ZAKLENJEN (geslo)
djforever ::
LP
Kolega mi je prej pisal da je prevečkrat narobe vtipkal geslo za svojega iphone 6
Zanima me če se da razen tega da se vse da na obnovitev rešiti kako zadewo?
Ne vem če ima narejeno varnostno kopijo... v glavnem stikov oz imenika nima na sim kartici kaj je najbolj pomembno
prosim za čimprejšnjo pomoč
HVALA
Kolega mi je prej pisal da je prevečkrat narobe vtipkal geslo za svojega iphone 6
Zanima me če se da razen tega da se vse da na obnovitev rešiti kako zadewo?
Ne vem če ima narejeno varnostno kopijo... v glavnem stikov oz imenika nima na sim kartici kaj je najbolj pomembno
prosim za čimprejšnjo pomoč
HVALA
crniangeo ::
Pocaka pa je. V kolikor ne gre pa na icloud.
Convictions are more dangerous foes of truth than lies.
shadeX ::
1-5 incorrect passcode attempts: No problem.
6 incorrect attempts: iPhone disabled for 1 minute.
7 incorrect attempts: iPhone disabled for 5 minutes.
8 incorrect attempts: iPhone disabled for 15 minutes.
9 incorrect attempts: iPhone disabled for 60 minutes.
10 incorrect attempts: "iPhone is disabled. Connect to iTunes" or iPhone is completely erased if Erase Data is turned on in Settings -> Touch ID & Passcode (or Settings -> Passcode for iPhones without Touch ID).
Kolikokrat je vpisal napačno geslo?
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Apple konkretiziral mikavne storitve, novi iPhoni stavijo na objektive (strani: 1 2 3 4 5 )Oddelek: Novice / Apple iPhone/iPad/iPod | 41856 (32452) | c3p0 |
» | Prepoznavanje obraza na Galaxyju S10 za odklep ni varno (strani: 1 2 )Oddelek: Novice / Varnost | 18765 (15811) | louser |
» | Apple predstavil iPhone X, iPhone 8 in iPhone 8 Plus (strani: 1 2 3 4 … 15 16 17 18 )Oddelek: Novice / Apple iPhone/iPad/iPod | 223995 (188743) | shadeX |
» | iPhone - 4s - težavaOddelek: Mobilne tehnologije | 1632 (1529) | DeeJay |
» | V končni verziji iOS 7 najdeni že dve luknjiOddelek: Novice / Apple iPhone/iPad/iPod | 13588 (9871) | driver_x |