Forum » Pomoč in nasveti » Siol nastavitve brezične povezave
Siol nastavitve brezične povezave
boris22 ::
Pozdravljeni.
Doma ima sledeč problem. Danes so mi prišli zamenjat modem/router. S starim je vse delovalo o.k le da sem imel 1/3 normalne hitrosti, zato je sledila zamenjava modema. Vse v hiši deluje ok. Na brezično povezavo se lahko povežem s telefoni. Medtem ko je težava s prenosnikom. Povezavo siol mi najde vendar je zraven rdeč x znak. Lahko grem edino v lasnosti brezične povezave. Trenutno imam nastavljeno tako:
Security type: WPA-Personal
Encryption type: AES
Network security key: je sigurno prav napisan.
Sem poskusil klicat na Siol. Žal neuspešno. Zaradi neviht enostavno povejo, da je preveč klicev in prekinejo povezavo.
Mogoče ima kdo idejo, kje bi lahko bila težava?
Lp Boris.
Doma ima sledeč problem. Danes so mi prišli zamenjat modem/router. S starim je vse delovalo o.k le da sem imel 1/3 normalne hitrosti, zato je sledila zamenjava modema. Vse v hiši deluje ok. Na brezično povezavo se lahko povežem s telefoni. Medtem ko je težava s prenosnikom. Povezavo siol mi najde vendar je zraven rdeč x znak. Lahko grem edino v lasnosti brezične povezave. Trenutno imam nastavljeno tako:
Security type: WPA-Personal
Encryption type: AES
Network security key: je sigurno prav napisan.
Sem poskusil klicat na Siol. Žal neuspešno. Zaradi neviht enostavno povejo, da je preveč klicev in prekinejo povezavo.
Mogoče ima kdo idejo, kje bi lahko bila težava?
Lp Boris.
Mare2 ::
Nastavitve omrežja, Upravljaj znana omrežja, Pozabi. :)
http://bit.ly/Navodilo123 Podpora za N26 Mastercard za Slovenijo
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Brezzicno omrezjeOddelek: Omrežja in internet | 1146 (1043) | black ice |
» | slab wifiOddelek: Pomoč in nasveti | 1704 (1406) | KruceFix |
» | Brezžična povezava ali UTP kabelOddelek: Omrežja in internet | 18363 (17275) | Bimbo11111 |
» | Internet - omejena povezavaOddelek: Omrežja in internet | 5522 (5159) | djtey |
» | Kako vzpostaviti LAN povezavoOddelek: Pomoč in nasveti | 1778 (1593) | xsannyx |