Forum » Zvok in slika » Lg tv ne najde programov
Lg tv ne najde programov
dafon ::
Na LG uhd 4k TV nikakor ne najdem digitalnih kanalov, tv jih najde samo pet. Poskušal sem že iskati pod več različnimi državami. Tudi ročno sem že vstavil frekvence od operaterja pa tudi nič. Vstavljena je conax kartica, operater je teleing. V čem bi lahko bil problem?
Fsegula62 ::
Lahk da je tuner hin, al pa imas slab signal, za zacetek preveri konektorje da se ovoj ne dotika bakrene zice.
dafon ::
Res je bil problem v signalu. Tv sem priključil na drugo vtičnico in kabel in deluje. Hvala za pomoč.
Han ::
Enkrat sem v Herveyu kupil nek super-duper koaksialni kabel s kotnim priključkom (za 20 eur), ki je tako zadušil signal, da je bila večina kanalov skockana. Ko sem namesto tega priklopil čisto navaden tanek koaks za 2 eur, je bil signal takoj za 70% boljši.
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | USB tv/radio tuner in razširitev radijskih frekvenc (strani: 1 2 )Oddelek: Strojna oprema | 11075 (7927) | radmannsdorf |
» | Elektro turnšek in digitalna TVOddelek: Omrežja in internet | 13727 (7299) | yanz |
» | Ojačevalec kabelskega TV signalaOddelek: Elektrotehnika in elektronika | 14235 (11572) | boysta |
» | TV Philips 9509Oddelek: Zvok in slika | 2778 (2387) | strelko |
» | Slaba slika na 100 Hz TV-juOddelek: Zvok in slika | 1337 (1014) | Caligula |