Forum » Kriptovalute in blockchain » špekuliranje cen kriptovalut in ICO-jev
špekuliranje cen kriptovalut in ICO-jev
Temo vidijo: vsi
sparovcek2 ::
Če najdete kakšen low-cap zanimiv coin ga lahko omenite.
Verge je pred enim letom stal 2 satoshija, market cap pod 300k. Šefe bil ravno iz zapora tako da stvar še veliko bolj smrdi, ampak nekdo si je nabral večino supplya in začel vozit igro. Precej shitcoinov na manjših exchangih ubira takšno pot trenutno... Samo verjetno ne bo več x1000, ampak x5,x10 pa je mogoče in tudi to je super.
Verge je pred enim letom stal 2 satoshija, market cap pod 300k. Šefe bil ravno iz zapora tako da stvar še veliko bolj smrdi, ampak nekdo si je nabral večino supplya in začel vozit igro. Precej shitcoinov na manjših exchangih ubira takšno pot trenutno... Samo verjetno ne bo več x1000, ampak x5,x10 pa je mogoče in tudi to je super.
PrihajaNodi ::
Evo sem za foro stisnil socialno v polymath pri 0.51:) se je očitno zelo obrestovalo:)
sparovcek2 je izjavil:
Če najdete kakšen low-cap zanimiv coin ga lahko omenite.
XSPEC
Kr_enn ::
PrihajaNodi je izjavil:
Zanimivi so HOT, ZCO, SEN in ZIL.
Ja pa vsi v peaku. On išče potencialne kovance, ki ti naredijo vsa 5x, 10x...
Bomo ob koncu leta prebrali moj post in pri vsakem napisali koliko x bodo višje cene od trenutnih...
profdoktor ::
Dajte neke smiselne, ne blockchain vodni filter, ki doda vodi 4 byte superinformacij za boljšo prebavo.
Machete ::
profdoktor je izjavil:
Dajte neke smiselne, ne blockchain vodni filter, ki doda vodi 4 byte superinformacij za boljšo prebavo.
ZRSZ coin
LC1000|Asrock-H470PG|i7-10700K|2x16GB|RTX-3080 EAGLE|W10Pro
new Nintendo 2DS & 3DS XL|Galaxy S24+
Zgodovina sprememb…
- spremenil: Machete ()
profdoktor je izjavil:
ZRSZ coin
lol
HYDROGEN gre x10: https://coinmarketcap.com/currencies/hy...
Sem že gledal, je potencial.
Zgodovina sprememb…
- spremenilo: PrihajaNodi ()
Vazelin ::
kaj Verge da je šel iz 300k na 2 milijardi?
kar dobra investicija če mene vprašate. 300 usd not 3mio ven.
ni čudno da se furajo z lamboti
kar dobra investicija če mene vprašate. 300 usd not 3mio ven.
ni čudno da se furajo z lamboti
Ja seveda bo.
Nodi a si predstavljaš. Fukneš socilko v en random shitcoin z enim dev-om. Leto dni kasneje lahko kupiš Šmarno goro!
Nodi a si predstavljaš. Fukneš socilko v en random shitcoin z enim dev-om. Leto dni kasneje lahko kupiš Šmarno goro!
Zgodovina sprememb…
- spremenilo: Vazelin ()
Saj doma sediš, komu pa si suženj?
Saj doma sediš, komu pa si suženj?
Pajade, malo morgen. Pa tudi, če bi s socialko žvet je boljš da te pokoplejo.
Zgodovina sprememb…
jaz poznam enga z 0 let delovne dobe na socialki. tam 2010 je zmajnal par BTCjev. Sedaj se vsem nam luzerjem z rednim jobom reži v fris. haha si predstavljate. 0 let delovne dobe, tip živi like a boss. starosto 30+
Zgodovina sprememb…
hamez66 ::
Če ima nekaj btcjev (predvidevam, da vsaj nekaj 10), potem mu res ni treba še socialke črpat.
chucki ::
Loser je on, ker ne doprinese nic k druzbi. Upam, da je vsaj tiho in se ne hvali kako je iznajdliv.
AMD Ryzen 5 5600/NZXT Kraken X62/Asus ROG Crosshair VI hero/DDR4 32gb/1TB SSD
Gigabyte RTX 3060 Ti /SB Z/NZXT H440 case/ Asus ROG PG248Q
Samsung Q7FN65 + ASUS TUF A17 with RTX 3070 Ti
Gigabyte RTX 3060 Ti /SB Z/NZXT H440 case/ Asus ROG PG248Q
Samsung Q7FN65 + ASUS TUF A17 with RTX 3070 Ti
haha luzerji ste vi, ko vas tip z 0 let delovne dobe šiša v kvaliteti življenja. tipček bo pri 50ih ko rožica, vi pa vsi zgarani.
doprinos družbi je pa itak overrated totalno
Zgodovina sprememb…
haha luzerji ste vi, ko vas tip z 0 let delovne dobe šiša v kvaliteti življenja. tipček bo pri 50ih ko rožica, vi pa vsi zgarani.
Dokler si suženj si luzer. Ko se enkrat odvežeš ketne postane vse lažje. Samo dobro, to so ljudje kot bi zadeli na loteriji. Mi čakamo sedaj da Nebl pride na 200 usd.
Zgodovina sprememb…
Alibabain ::
fantje pomoč a se danes se kaj splača kupit sedim pred računalnikom in čakam da se mal pade, thanks
sem prvič nekaj malega kupila v januarju, ampak sem pol izgubo popravila ko je blo vse najnižje, pa se ne bi rada spet kaj zaj...
Sam mal bolš kosilnco bi. Pa da je kdaj pica s pršutom ne pa margerita.
janig ::
jaz poznam enga z 0 let delovne dobe na socialki. tam 2010 je zmajnal par BTCjev. Sedaj se vsem nam luzerjem z rednim jobom reži v fris. haha si predstavljate. 0 let delovne dobe, tip živi like a boss. starosto 30+
Jaz poznam enega s 5000BTC, ki vlece socialko. Baje na CSD se pripelje z Lambotom v obleki, za katero bi porabil dve slovenski letni placi. Pravi, da teh 300 eur mesecno naredi razliko.
PersonaRuda ::
Jaz poznam enega s 5000BTC, ki vlece socialko. Baje na CSD se pripelje z Lambotom v obleki, za katero bi porabil dve slovenski letni placi. Pravi, da teh 300 eur mesecno naredi razliko.
Ne verjamem, ker kak imaš ti neko lastništvo, bodisi nepremičnino ali avto vrednejši od 3000€ ali 4000€, na računu nekaj tisočakov gotovine, potem nemoreš dobiti socialne pomoči. Še en trol več v tej temi. Samo trolate.
PersonaRuda ::
Tak na brzino, ko sem preletel račune trolov. Če se že briše oz. dodaja blokada za komentiranje v tej temi, bi bil moj predlog, da se onemogoči komentiranje vsem, ki so odprli račun 2017 ali pozneje oz. omogoči komentiranje, vsem ki so vsaj 2 leti prijavljeni na forumu.
Jaz sem janig, zato me pusti. Sem pa tudi -valvoline- ko pade market cap pod 300 mrd.
Prej sem bil še 4knative, ampak so me totalno zablokirali, ker sem bil trn v peti moderatorjem.
Zdaj sem profdoktor, ker sem lani naredil doktorat.
Prej sem bil še 4knative, ampak so me totalno zablokirali, ker sem bil trn v peti moderatorjem.
Zdaj sem profdoktor, ker sem lani naredil doktorat.
Zgodovina sprememb…
- spremenilo: profdoktor ()
ubc18 ::
Skratka Dash je res undervauled....ne pozabit da je bil njegov ath 1600$ v nekaj tednih bi lahko bil x 2 sedanje vrednosti
Zgodovina sprememb…
- spremenil: ubc18 ()
GORENJE +65%
MOON
MOON
PersonaRuda je izjavil:
Tak na brzino, ko sem preletel račune trolov. Če se že briše oz. dodaja blokada za komentiranje v tej temi, bi bil moj predlog, da se onemogoči komentiranje vsem, ki so odprli račun 2017 ali pozneje oz. omogoči komentiranje, vsem ki so vsaj 2 leti prijavljeni na forumu.
Potem odpadejo vsi v tej temi razen Percija in nodija
Jaz bi vse 2018 račune pobrisal in pa tudi vse, ki hodijo z istim ip-jem v različne accounte bi nemudoma onemogočil. Tu smo se že rešili 70% trolov, ki ne doprinesejo čisto nič k dvigu kvalitete teme. Sramota. Je to tu red, to je tu red? Jebem vam sunac!
ubc18 ::
profdoktor je izjavil:
Jaz bi vse 2018 račune pobrisal in pa tudi vse, ki hodijo z istim ip-jem v različne accounte bi nemudoma onemogočil. Tu smo se že rešili 70% trolov, ki ne doprinesejo čisto nič k dvigu kvalitete teme. Sramota. Je to tu red, to je tu red? Jebem vam sunac!
Jaz predlagam sprotno brisanje trolanja....ker drugače nič uporabnega ne najdeš oz. spregledaš
amacar ::
profdoktor je izjavil:
Da se navežem, js bi pobrisal tudi tiste, ki samo pomislijo, da bi uporabili drug account. Red pa mora biti.
Zgodovina sprememb…
- spremenil: amacar ()
Take Lambo soon paciente, ki so lansko leto polagali izpit za moped bi tudi onemogočil.