» »

špekuliranje cen kriptovalut in ICO-jev

špekuliranje cen kriptovalut in ICO-jev

Temo vidijo: vsi
««
757 / 976
»»

Vazelin ::

janig je izjavil:

HODL! Da prodas in pocuknes dva jurja je brezveze. Pocakaj, da bo market cap $10T.

Haha cel wall street je ene 20 triljonov. ta bi 10 triljonov v kriptu:))

#moonsoon #300kperbtc #whenlambo #ladyboys

Zgodovina sprememb…

• spremenilo: Vazelin ()

tonis ::

profdoktor je izjavil:

Potem praviš da okoli 5k do veselega decembra? No ja, jaz mislim da bo 300k. Vsak pač po svoje razmišlja.

Ne pravim da bo 5k, vsekakor pa bo bližje 5k kot pa 300k :)

//seveda pa ni nujno da bodo alti nizko, le-ti se lahko dvignejo po satoshi vrednosti, in ne sledijo tako drastično BTCju fo fiat vrednosti. To pomeni tudi da bi bila nižja btc dominanca.

Baja je izjavil:

btc se je lepo odbijo. na bitmexu likvidiranih za $5+m shortov v zadnje po ure. upam ke jih še malo stisnejo

Spet ena mojih teorij...

Če BTC ostane na trenutni vrednosti ali še bolje malo višje do 5PM, bi bil to dober znak, ker se je vrnil v triurni oblak. Ampak zgornja meja mu je nekaj sto USD nad trenutno vrednostjo za naslednjih nekaj dni (upošteval sem zgornjo stran oblaka). Miren BTC pa je dober znak za alte.

Skratka, to je to kar si želim, in ne to kar bo :)

Tilen ::

Triurni oblak?
413120536c6f76656e696a612c20642e642e

Tilen je izjavil:

Triurni oblak?

http://www.arso.gov.si/vreme/napovedi%2...

Saul Goodman ::

Tilen je izjavil:

Triurni oblak?

tako je. tudi kriptovalute se selijo v oblak. CCC aka crypto currency cloud.

janig ::

Vazelin je izjavil:

janig je izjavil:

HODL! Da prodas in pocuknes dva jurja je brezveze. Pocakaj, da bo market cap $10T.

Pomoje za 300k per btc bo moralo zletet na vsaj par triljonov. Treben je bit optimisticen in vabit ljudi v piramido. Koliko kasira Smiljan Mori za reklame? On bi lahko na svojih predavanjih omenil piramido.

PrihajaNodi ::

A ni on ze v penziji?

Vereum bo kmalu prisel iz 0.02 na 0.45:)

Zgodovina sprememb…

Tilen je izjavil:

Triurni oblak?

Evo, da bo bolj jasno - trenutno stanje:

Kaj je oblak:
https://www.investopedia.com/terms/i/ic...

PrihajaNodi je izjavil:

A ni on ze v penziji?

Vereum bo kmalu prisel iz 0.02 na 0.45:)

Ne vem. Ob primernem placilu, bi verjetno pripravil kako predavanje. Kapico in “just hodl it” majco mu damo in tko.

profdoktor ::

Zdaj je zadnji čas da vstopite notri in nas porinete proti vrhu, če ne nas bodo porinili drugi gor. Je po svoje tudi neka čast, da nekoga porineš višje in mu omogočiš lepše življenje.

lool ahaha umiram od smeha.

Zgodovina sprememb…

perci ::

Men je slotechar bil kar simpaticen in mi je zal, da ga vec ni. Aquafriend po drugi strani mi ni vsec.

Da sva z Vazelinom ista oseba, se je lepo pokazalo, ko sva oba (oz. eden) holdala ICN.

Kamikaza je sicer fizicno ista oseba kot midva z Vazelinom, vendar smo vsi del multiple osebnosti, strokovno se temu rece disociativna motnja. Je pa treba poudarit, da se mi trije ne zavedamo tega, da imamo eno in isto telo.

Ko se bomo uploadali v Thomasov Protokol, bomo vsi trije dobili vsak svoj ID.

Tilen ::

tonis je izjavil:

Tilen je izjavil:

Triurni oblak?

Evo, da bo bolj jasno - trenutno stanje:

Kaj je oblak:
https://www.investopedia.com/terms/i/ic...

Daj prosim poglej ta tvoj oblak. Malo za nazaj na tej sliki. :) Gibanje je neodvisno od oblaka.
413120536c6f76656e696a612c20642e642e

slotechar ::

janig je izjavil:

Vazelin je izjavil:

janig je izjavil:

Pomoje za 300k per btc bo moralo zletet na vsaj par triljonov. Treben je bit optimisticen in vabit ljudi v piramido. Koliko kasira Smiljan Mori za reklame? On bi lahko na svojih predavanjih omenil piramido.

kripto svet ima pred delnicami prednost, da se kripto da oziroma bo uporabljal v vsakdanjem zivljenju. Medtem ko se delnice ne. Ima potencial celo presezt. Nikol ne ves.

kript ::

Kripto market je v primerjavi z delniškim zelo majhen. Celoten kripto market ima vrednost polovico Appla.

Danes sem ob 12:26 malo shillal pundi x kako je oh in sploh. Na grafu puscica ob tej uri, nato pa pump. Ne vem ce je to nakljucje ali pa nekdo tukaj jemlje namige prevec resno. To ni prvic, da se je pri slotechar namigu to zgodilo. Jype, si bil to ti?

perci: :D

slotechar je izjavil:

Danes sem ob 12:26 malo shillal pundi x kako je oh in sploh. Na grafu puscica ob tej uri, nato pa pump. Ne vem ce je to nakljucje ali pa nekdo tukaj jemlje namige prevec resno. To ni prvic, da se je pri slotechar namigu to zgodilo. Jype, si bil to ti?

samo še to se manjka, da se nekdo začne sam sebe klicati v tretji osebi:))

Tilen je izjavil:

Daj prosim poglej ta tvoj oblak. Malo za nazaj na tej sliki. :) Gibanje je neodvisno od oblaka.

Vsekakor, indikatorji nimajo nikakršnega pomena. V kriptosvetu je vse pošteno.
Tudi ko so RSIji na 80 je za korekcijo kriva slaba novica, ki čisto slučajno vedno udari takrat.
Zadnji primer ETH dva dni nazaj.

Guten Morgen!

Potrebno je napisat, kdo shilla, slotechar ali superkripto. Slednjega ocitno noben ne uposteva. Pa ga iste roke upravljajo.

Zgodovina sprememb…

a pol superkripto ni profdoktor osebno?

ne

lol, se en delni pump ob 18:44 ko sem objavu graf s puscico, dobr pumpate fantje :))

slo-tech pump group?

Zgodovina sprememb…

amacar ::

Čestitam, se vidi, da imaš talent.

slotechar je izjavil:

lol, se en delni pump ob 18:44 ko sem objavu graf s puscico, dobr pumpate fantje :))

slo-tech pump group?

Zgodovina sprememb…

cezplotnik ::

Vazelin je izjavil:

https://www.dnevnik.si/1042821238/posel...
tile bodo tudi gradbinci?:))

Sicer meni beden projekt, a vseeno bi si želel, da bi nalepil gor npr. ALTA svetovalce in upravljalce premoženja.
Benchmark index gre gor 200 %, Altin pa npr. 70 %. Kakšni nesposobneži.

amacar je izjavil:

tukaj ne gre za talent, pac pump in nekaj srece, hvala vseen za spodbudo

Zgodovina sprememb…

Je to najbolj kul slovencev v zgodovini?

IL_DIAVOLO ::

slotechar je izjavil:

amacar je izjavil:

tukaj ne gre za talent, pac pump in nekaj srece, hvala vseen za spodbudo

Gre se za logiko in razumevanja statisticnih podatkov, iz katerih je mozno precej natancno dolocit podcenjen coin.

Seveda lahko fuknes 1k v x coin in dobis 100x gain. Ampak to ni ravno investing, to je bolj gambling.

Vazelin ti si že dobil lambota, babo in otroka zdej ko ti je končno uspel napraskat teh 500k?

Vazelin ti si že dobil lambota, babo in otroka zdej ko ti je končno uspel napraskat teh 500k?

Ko bom napraskal 500k bo v kompletu še 20 letna ženska.:D

Dtrader ::

Kako pa kej tale TKY. Priložnost za rast ima kar, mislim da bo kmalu pump. Bi porinil noter 1k €...
Bolje da nimaš, ko gre gor, kot da imaš, pa gre dol :)

RR jutri predstavlja the car za HODLerje

Dtrader je izjavil:

Kako pa kej tale TKY. Priložnost za rast ima kar, mislim da bo kmalu pump. Bi porinil noter 1k €...

zgleda je še pod ico ceno:D se spomnim evforije januarja tule. neprespani smo hodili v službo samo zato da bi prišlo do TKY

Zgodovina sprememb…

Vazelin je izjavil:

Ko bom napraskal 500k bo v kompletu še 20 letna ženska.:D

In kdaj bo to? Ko boš 40? Sicer meni amanacarju in bratu ne moreš lagati. Lahko pa bi me povabil na kavo.

Uh, pod ICO ceno? Potem bi pa moral it vsaj x5 ... ;)
Torej grem v nabavo zdajle.

Zgodovina sprememb…

• spremenilo: Dtrader ()

Machete ::

Kako pa kaj vaš famozni The Key, ko pol Slovenije ni spalo?
LC1000|Asrock-H470PG|i7-10700K|2x16GB|RTX-3080 EAGLE|W10Pro
new Nintendo 2DS & 3DS XL|Galaxy S24+

Machete je izjavil:

Kako pa kaj vaš famozni The Key, ko pol Slovenije ni spalo?

Mislim da bo pump ...

Kako pa kaj tezos?

Kateri kojn pa čez noč za x5?

jype ma tezos čez. saj je rekel da je to long term zadeva. že prav vidim, kako bo ufural tezos gospodinjam na vrhu, tko kot riple:D

Vazelin je izjavil:

jype ma tezos čez. saj je rekel da je to long term zadeva. že prav vidim, kako bo ufural tezos gospodinjam na vrhu, tko kot riple:D

Pravi filantroF z 800 BTCJI.

Za TKY se je že začelo ...

Dtrader je izjavil:

Kaj pa?

TKY bo lahko biser naslednjega vala kripto pumpa. Da gre tole na milijardico capa je to x10 gladko

Vazelin je izjavil:

jype se mi zdi, da je rekel, da to ni gambling, da bos bogat. Kao bolj "donacija" za ful kul projekt

Dtrader je izjavil:

Mojster, zadel si dip!

Zgodovina sprememb…

• spremenil: janig ()

jype se mi zdi, da je rekel, da to ni gambling, da bos bogat. Kao bolj "donacija" za ful kul projekt

hahah "ful kul projekt" al še večji nateg kot BTCPoop.

Zgodovina sprememb…

Mato989 ::

"The law deserves respect, but technological progress should not be bound by the limits of the regulator's lawyerly imagination." SEC Commissioner Peirce gave an incredible speech about tokens and regulation.

More on google...kako namerno to ni vsepovsod...
Če sem pomagal, se priporočam za uporabo linka!
KUCOIN EXCHANGE link: https://www.kucoin.com/#/?r=E3I9Ij
BINANCE EXCHANGE link: https://www.binance.com/?ref=10161115

Vse je to kripto zarota, da ne bi NEBL zasenčil USD.
««
757 / 976
»»