» »

špekuliranje cen kriptovalut in ICO-jev

špekuliranje cen kriptovalut in ICO-jev

Temo vidijo: vsi
««
756 / 976
»»

PersonaRuda ::

seniorman je izjavil:

To, da gremo dol že vemo, boljše vprašanje je do kam mislite, da gremo?

Moje predvidevanje. Smo v neki normalni fazi stagnacije. Torej je nihanje gor/dol za do 10-15% nekaj normalnega. To pomeni: da bo BTC ostal tu kje je, morda narastel do 10k gor ali pa prebil to mejo, ali pa šel dol do 8200$. To je napoved za naslednjih 24ur. Čez 24 ur, pa se spet lahko spremeni za gor/dol do 10-15%. Brez panike. Pod 6k več nebomo padli. To pa mislim, da je minimum katerega lahko BTC doseže v naslednji mesecih. Maksimum pa tja do 13-14k.

Zgodovina sprememb…

Machete ::

BTC bo 20k$ in ath nazaj doegel šele tja v 2. polovici 2019. Več kot 4000 šitkojnov mu ne dela usluge.
LC1000|Asrock-H470PG|i7-10700K|2x16GB|RTX-3080 EAGLE|W10Pro
new Nintendo 2DS & 3DS XL|Galaxy S24+

profdoktor ::

Kot rečeno 300k letos, drugo leto pa potegne čez milijonček. Zdaj še samo to kitajsko novo leto mine, potem pa čista vertikala. Zadnje šanse za nabavo. Gremo v piramido!

PrihajaNodi ::

Pa to kitajsko leto se vleče že lep čas...ko ga bo konec bo BTC pobralo.

janig ::

V cem je fora s tem kitajskim novim letom? Za novo leto bojo vsi leteli v piramido?

Da. Ker so kitajci veliki špekulantje in ljubijo igre na srečo.

neverlucky ::

janig je izjavil:

V cem je fora s tem kitajskim novim letom? Za novo leto bojo vsi leteli v piramido?

Bi mogu brat reddit na sredi januarja ko jr vse padalo. Razlog za padec je pa bil seveda ta, da je ta cas kitajsko novo leto in se oni takrat cashoutajo in da se to redno vidi na cenah vsako leto in da ni treba popolnoma nic skrbeti, ce je su BTC se tretji dan za 10% dol.

Kitajci zdaj nimajo časa, ker praznujejo novo leto. Ko bo praznovanja konec, pa si lahko predstavljate koliko jih bo priletelo v piramido in kam nas bodo potisnili. Penzija!!!

profdoktor je izjavil:

Kitajci zdaj nimajo časa, ker praznujejo novo leto. Ko bo praznovanja konec, pa si lahko predstavljate koliko jih bo priletelo v piramido in kam nas bodo potisnili. Penzija!!!

A ti še nisi šov na dopust?

janig je izjavil:

S tem internetnim dovtipom se priznani finančni strokovnjak in akademik dr. profdoktor navezuje na pogosto izraženo javno mnenje, da že skoraj tradicionalnemu padcu cene kriptovalut v februarju botruje kitajsko novo leto, ki ga večinoma praznujejo s potovanji v domače kraje k staršem. Pred tem si za stroške in darila zagotovijo nekaj denarne zaloge, seveda gotovinske ali zgolj s povečanjem stanja na svojih bančnih računih. Javnost ob tem špekulira, da za ta namen prodajajo tudi kriptovalute in s tem povzorčijo padec tečajev.
Dr. profdoktor s ponavljanjem tega finančnega špekulativnega konsenza o vplivu na ceno izven obdobja kitajskega novega leta, z inženirko natančnostjo dozira na internetni forum pronicljivo karikaturo trga, močno prežetega s špekulacijo in manjkom implementacije v samo substanco finančnih globalnih mehanizmov.

Hvala za razlago.
Resno mislim :)

PrihajaNodi je izjavil:

profdoktor je izjavil:

A ti še nisi šov na dopust?

Ni še prava hica v Umagu. :D
Letos bom vsekal en mesec jadrana in en mesec eksotike enkrat okoli novembra, ko padejo temperature in zrastejo cene kakeckojnov.

PlayTheGame ::

Če gledam graf od ETH za zadnjih 6 mesecev se mi zdi, da smo trenutno v bear trapu. To seveda velja ob predpostavki, da smo od zadnjega ATH (sredina januarja) dosegli dno konec marca, od takrat dalje pa je lepo raslo. Torej bi se lahko kmalu spet konkretno obrnilo navzgor. Lahko pa seveda tudi ne, v kriptu nikoli ne veš kdaj bo spet kdo udaril s kakim FUD-om... Ampak glede na vse pozitivne novice bi vseeno več možnosti pripisal prvi opciji.
MSI B650 Tomahawk WiFi|AMD Ryzen 7 7700|Asus RTX 4070 Super 12Gb
32GB DDR5 6000|Samsung NVMe SSD 990PRO 2TB|Corsair 850W 80+Gold

tonis ::

PersonaRuda je izjavil:

seniorman je izjavil:

Moje predvidevanje. Smo v neki normalni fazi stagnacije. Torej je nihanje gor/dol za do 10-15% nekaj normalnega. To pomeni: da bo BTC ostal tu kje je, morda narastel do 10k gor ali pa prebil to mejo, ali pa šel dol do 8200$. To je napoved za naslednjih 24ur. Čez 24 ur, pa se spet lahko spremeni za gor/dol do 10-15%. Brez panike. Pod 6k več nebomo padli. To pa mislim, da je minimum katerega lahko BTC doseže v naslednji mesecih. Maksimum pa tja do 13-14k.

Če btc pade pod tedenski MA50 (ki je zdaj tam nekje okrog 7300 se mi zdi), gremo IMO za šalo pod 6k. To ni price prediction za jutri, je pa odprta opcija v pol leta. Jaz se precej oziram na preteklost in taki scenariji so že bili.

Potem praviš da okoli 5k do veselega decembra? No ja, jaz mislim da bo 300k. Vsak pač po svoje razmišlja.

cezplotnik ::

Tilen je izjavil:

Smo izgubili prvo mesto?

https://trends.google.com/trends/explor...

Huh, izrinila nas je Južna Afrika. Če že vode ni, naj bo vsaj BTC :D

Pokemonji boom je bil 3x močnejši:

Vazelin ::

profdoktor: jaz bi šel v uno Xaurum ico vilo na oddih:))

Komot kupiš če prodaš svoj Nebulas in Icon.

tonis je izjavil:

PersonaRuda je izjavil:

seniorman je izjavil:

Če btc pade pod tedenski MA50 (ki je zdaj tam nekje okrog 7300 se mi zdi), gremo IMO za šalo pod 6k. To ni price prediction za jutri, je pa odprta opcija v pol leta. Jaz se precej oziram na preteklost in taki scenariji so že bili.

Super za strokovno obrazložen komentar. Jaz priznam, da ne gledam tako detaljno zadeve, ampak bolj površinsko.

Kot drugo pa škoda, da ni obratno na tem forumu, da bi bilo več takšnih strokovnih komentarjev in morda en do dva komentarja na mesec od trolov, najboljše pa bi bilo če bi se preselili v eno drugo temo ( tisto katero se zelo malo bere ).

PlayTheGame ::

MSI B650 Tomahawk WiFi|AMD Ryzen 7 7700|Asus RTX 4070 Super 12Gb
32GB DDR5 6000|Samsung NVMe SSD 990PRO 2TB|Corsair 850W 80+Gold

Aquafriend ::

cezplotnik je izjavil:

Tilen je izjavil:

Smo izgubili prvo mesto?

V sloveniji vec ne iscemo toliko izraz bitcoin, ker ze bolj ali manj vemo kaj to je. Zdaj iscemo bolj specificne izraze.

dronyx ::

Sem hotel pogledat kam je šel Bytecoin po včerajšnji fantastični rasti več kot 100% pa ga sploh ni več na seznamu. Na twitterju so napisali, če poenostavim, da jim nič več ne deluje kot bi moralo in da trdo delajo na odpravljanju težav. Torej srečneži, ki so imeli Bytecoin (byte je 8 krat več kot bit če se ne motim) se lahko zaenkrat obrišejo pod nosom in prekličejo vplačila za vile na Krku? Ali pa je bilo po tolikšni rasti preveč hkratnih zahtevkov za prodajo in so preprosto iztaknili kable...

Zgodovina sprememb…

• spremenil: dronyx ()

slotechar ::

SuperKripto je izjavil:

Pundi X (NPXS)

Podcenjen nov altcoin, ki hitro raste. Vsak mesec holderji dobijo 7% airdrop. Pundi X se je zavezal odkupiti po ceni 0.003-0.0036 usd za 1 token.

https://coinmarketcap.com/currencies/pu...

najlazje ga dobite na bankor.network

Vceraj gor 50%, danes 30%. Aidrop snapshot vsak mesec na konc meseca. Airdrop na zacetku meseca.

podvojen dobicek v 20 dneh

lol

Aquafriend je izjavil:

cezplotnik je izjavil:

Tilen je izjavil:

Smo izgubili prvo mesto?

V sloveniji vec ne iscemo toliko izraz bitcoin, ker ze bolj ali manj vemo kaj to je. Zdaj iscemo bolj specificne izraze.

Good, torej glede kripto zanimanja se vedno vodimo pred Juzno Afriko 8-)

_IKE_ ::

Account1: Sem slišal, da Account2 točno zadane kam gre kateri kakeckojn.
Account2: To sem jaz!!!
Account1: Sem si nakazal 30$ za namige. Mislim, sem ti nakazal.
Account2: OK, hvala.

PrihajaNodi, kej novega o Bankeri?

profdoktor je izjavil:

Account1: Sem slišal, da Account2 točno zadane kam gre kateri kakeckojn.
Account2: To sem jaz!!!
Account1: Sem si nakazal 30$ za namige. Mislim, sem ti nakazal.
Account2: OK, hvala.

kje mas to? resnica pomesana z neresnico je najbolj skodljiva, ceprav je misljen kot sala

Drugac skupina je zaprta za nove, nic vec novih ne bo

Zgodovina sprememb…

slotechar je izjavil:

SuperKripto je izjavil:

Pundi X (NPXS)

Podcenjen nov altcoin, ki hitro raste. Vsak mesec holderji dobijo 7% airdrop. Pundi X se je zavezal odkupiti po ceni 0.003-0.0036 usd za 1 token.

https://coinmarketcap.com/currencies/pu...

najlazje ga dobite na bankor.network

Vceraj gor 50%, danes 30%. Aidrop snapshot vsak mesec na konc meseca. Airdrop na zacetku meseca.

podvojen dobicek v 20 dneh

Zdaj pa naj vsak od vaju nakaže Aquafriendu po 20$, ker sta dobila namige od njega.

Da še jaz malo zatrolam. Nemorem verjet, da majo eni po 2-3-4 račune v tej temi in sami sebi odgovarjajo, se citirajo, debatirajo sami s seboj.

Zgodovina sprememb…

Ne debatiram sam s seboj, ne da se mi vedno preklopit racuna, pac citiral sem svoj namig na katerega sem dobil nekaj hejt komentarjev. Zelel sem samo pokazat hejterjem ta citat.

Razkrivam uporabnike z več alter egi:
[1] Aquafriend: slotechar
[2] Mato: yusef, nodi, jype
[3] Perci: Vazelin, kamiKaZaA
[4] nodi: mato
:D

Zgodovina sprememb…

• spremenilo: Vazelin ()

Vazelin je izjavil:

Na niti enem forumu nisem registriran z več kot enim račun, ker mi je to idiotizem. Debilnost prve klase.

mater smo resni:)

Vazelin = šparovček.

Amdforce ::

Jaz sem tudi vlozil v pundija nekaj casa nazaj. Kar lepo raste plus airdrop vsak maesec 7.3%.

PersonaRuda je izjavil:

Vazelin je izjavil:

Na niti enem forumu nisem registriran z več kot enim račun, ker mi je to idiotizem. Debilnost prve klase.

sem razlozil, zakaj sem naredu nov account. Zarad hejterjev. Ti jih pac nimas in ti ni potrebno. Happy hating se naprej!

Grdi, grdi buliji. Kako mora biti tebi hudo pri srcu. Bošček.

profdoktor je izjavil:

:)):):))

profdoktor je izjavil:

:)):):))

Nodi, kej novega z bankero, ki si mi jo priporocal?

kript ::

@slotechar, @AMDforce
Na kateren exchangu sta kupila Pundix (Coinrail, CoinBene)? Kje moraš držati NPXS, da dobiš airdrop - MEW? Airdrop je verjetno avtomatski vsak mesec?

Sem ze napisal uspod da se ga najlazje dobi na bankor.network. Ja, prenesi na kak eth wallet, npr. mew (vcasih ni ravno najbolj varen), metamask. Dobis avtomatsko v prvem tednu meseca. Trenutno je ze 40% gor danes. Ne vem kje se bo danes ustavilo, je ze kar ogromen procent.

kript ::

Hvala.

slotechar je izjavil:

Ja tokeni so preverjeni na EM pa ERC20 platformi in bo vse skupaj kmalu splavljeno.

https://blog.bankera.com/2018/05/07/why...

Tud men gre že na kurac to čakanje. Kaj dejansko bo pa nevem:)

Zgodovina sprememb…

Baja ::

btc se je lepo odbijo. na bitmexu likvidiranih za $5+m shortov v zadnje po ure. upam ke jih še malo stisnejo

Neon87 ::

PrihajaNodi je izjavil:

slotechar je izjavil:

Ja tokeni so preverjeni na EM pa ERC20 platformi in bo vse skupaj kmalu splavljeno.

https://blog.bankera.com/2018/05/07/why...

Tud men gre že na kurac to čakanje. Kaj dejansko bo pa nevem:)

Boste holdali, ko pride na exchange, prodali ali še kaj dodatno nakupili?

Pojma nimam kaj je za narest. Navadno se vedno dumpa, gledaš pa krivulje ala:

mith, pundi, ontology ti pa ni nič več jasno. Vprašanje je samo kako veliki bodo, kako velika bo borza, če bo vse ok, lahko pride bnk tudi na 1€.

HODL! Da prodas in pocuknes dva jurja je brezveze. Pocakaj, da bo market cap $10T.
««
756 / 976
»»