Forum » Pomoč in nasveti » nekdo je komentiral na youtubeu z mojim računom. Hacked?
nekdo je komentiral na youtubeu z mojim računom. Hacked?
shintaro ::
Ko sem spal je nekdo komentiral pod kr en video na youtubeu. Sm opazu ko je uploader odgovoru
Sm pogledal google sign in activity in nič ne kaže sumljivega.
Pod komentarjem piše 6 hours ago, kar je blo ko sem jaz spal. Komentar nism jaz napisal
Wtf je to??? Bom dal log off pa zamenjal geslo.
Sm pogledal google sign in activity in nič ne kaže sumljivega.
Pod komentarjem piše 6 hours ago, kar je blo ko sem jaz spal. Komentar nism jaz napisal
Wtf je to??? Bom dal log off pa zamenjal geslo.
Vzdevek ::
Preveri aktivnosti na računu, če je kaj čudnega:
https://myactivity.google.com/myactivity
Lahko pa še v Google računu pod varnost zaženeš varnostni pregled, spremeniš geslo in omogočiš 2 stopenjsko preverjanje.
https://myactivity.google.com/myactivity
Lahko pa še v Google računu pod varnost zaženeš varnostni pregled, spremeniš geslo in omogočiš 2 stopenjsko preverjanje.
shintaro ::
se opravičujem.
dal sem en računalnik bratu in je blo na rač. logged in moj google račun, in ko je komentiral z mojim sm mislu da mi je kdo vdru
Torej rešeno. Je bil brat in sem sam kriv da nism dal log off povsod. On pa tudi smešen da komentira z mojim računom. lol
dal sem en računalnik bratu in je blo na rač. logged in moj google račun, in ko je komentiral z mojim sm mislu da mi je kdo vdru
Torej rešeno. Je bil brat in sem sam kriv da nism dal log off povsod. On pa tudi smešen da komentira z mojim računom. lol
Zgodovina sprememb…
- spremenilo: shintaro ()
imagodei ::
Možno, da te je nosila Luna.
Lahko pa, da gre za kakšno škodljivo bot kodo.
Al pa, če bi v kratki temi, ki obsega vsega 4 sporočila, poskusil napeti vse moči in zbrano prebrati teh nekaj sporočil, preden pritiskaš gumb za odgovor?
- Hoc est qui sumus -
sesobebo ::
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | zaspanost?Oddelek: Loža | 3309 (2178) | gregor_m |
» | symbian to androidOddelek: Pomoč in nasveti | 2422 (2151) | dejanslo |
» | Oprostilna sodba, kerOddelek: Loža | 2123 (1269) | St235 |
» | Me je nosila luna?Oddelek: Loža | 2147 (1510) | Uranij |
» | UserLinux izdal prvo javno različicoOddelek: Novice / Ostala programska oprema | 2031 (2031) | Yohan del Sud |