Forum » Pomoč in nasveti » ADSL na mrežni + mrežna za povezavo s komp.
ADSL na mrežni + mrežna za povezavo s komp.
simonchelo ::
Lep pozdrav!
Nedolgo nazaj sem tudi jaz pristal na ADSL, sedaj imam na mrežni, ki je na mamaplati ADSL, kupil sem pa še eno mrežno na PCI za povezavo 2 komp! Zdej pa ko pridem v winse mi napiše Cmdninst je povzročil napako v neznano. Stisnem vredu in računalnik zamrzne!
Kaj naj naredim?
integrirana mrežna je realtekova, ta pa geniusova!
Nedolgo nazaj sem tudi jaz pristal na ADSL, sedaj imam na mrežni, ki je na mamaplati ADSL, kupil sem pa še eno mrežno na PCI za povezavo 2 komp! Zdej pa ko pridem v winse mi napiše Cmdninst je povzročil napako v neznano. Stisnem vredu in računalnik zamrzne!
Kaj naj naredim?
integrirana mrežna je realtekova, ta pa geniusova!
Cokolesnik ::
Na takšno vprašanje je težko odgovoriti, saj ne vemo niti, kakšno matično ploščo imaš, kater OS, katere gonilnike ipd. Posploševati je sila nehvaležno. Predvsem v rač. svetu.
Uporabniki naj pred pisanjem sporočil uporabljajo iskalnik www.google.com.
Čokolešnik ne vsebuje nobenih aditivov, konzervansov ali umetnih barvil.
Čokolešnik ne vsebuje nobenih aditivov, konzervansov ali umetnih barvil.
simonchelo ::
OK!
Mam win ME! Matična je Gigabytova va7xp, zdejle sm probu še drugo mrežno, pa nardi isto!
Mam win ME! Matična je Gigabytova va7xp, zdejle sm probu še drugo mrežno, pa nardi isto!
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Problem z namestitvijo mrezne karticeOddelek: Strojna oprema | 3348 (3169) | Jakka |
» | Zakaj ne dela mrezna karticaOddelek: Strojna oprema | 2767 (2560) | Baja |
» | Mrežna povezava med XP in Win ME preko hubaOddelek: Pomoč in nasveti | 953 (829) | ToniT |
» | mrežna pa klicajOddelek: Pomoč in nasveti | 1081 (968) | SpiDEr8 |
» | Mrezna karticaOddelek: Pomoč in nasveti | 1008 (857) | YouR MaMa |