Forum » Šport » Izboljšanje fleksibilnosti
Izboljšanje fleksibilnosti
i33a ::
Pozdravljeni, že od otroštva imam slabše fleksibilne sklepe. Stanje ni ravno kritično, saj normalno lahko igram različne športe, a bi vseeno rad izboljšal fleksibilnost.
Začel sem se ukvarjati tudi s treningi z lastno težo, kjer je zelo pomemben "range of motion", da lahko sploh izvajaš(ali pa bolje izvajaš) vaje.
Zanima me, če poznate kakšne dobre vaje, ki bi jih lahko izvajal zunaj (npr. na trim stezi) in tako sčasoma izboljšal gibljivost sklepov?
Lep dan še naprej.
Začel sem se ukvarjati tudi s treningi z lastno težo, kjer je zelo pomemben "range of motion", da lahko sploh izvajaš(ali pa bolje izvajaš) vaje.
Zanima me, če poznate kakšne dobre vaje, ki bi jih lahko izvajal zunaj (npr. na trim stezi) in tako sčasoma izboljšal gibljivost sklepov?
Lep dan še naprej.
jype ::
Strinjam se s Scaramouche. Joga je super za gibljivost, vaje z žogo pa tudi za moč tistih mišic, ki zagotavljajo stabilnost in ravnotežje.
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Bolečine pod kolenomOddelek: Šport | 2904 (2258) | IL_DIAVOLO |
» | PolčepOddelek: Šport | 4652 (3214) | mojster_joni |
» | Muskofibr dober ali slab? (strani: 1 2 )Oddelek: Loža | 10305 (7742) | starboi |
» | Vaje za raztezanjeOddelek: Loža | 1484 (1224) | blackbfm |
» | Odločil sm se da vam rešim življenje!Oddelek: Loža | 12164 (10118) | guest #44 |