Forum » Pomoč in nasveti » Vprašanje za DrSegioDJ
Vprašanje za DrSegioDJ
Huey P ::
Videl sem tvojo ohišje na TV pa me zanima par stvari, ker kupujem Big Tower in Durona, ki ga bom poskušal najbolj naviti;
- kolko ventilatorjev maš v ohišju,
- kje jih imaš vgrajene (zelo bi bil hvaležen, če bi mi dal gor sliko ohišja, da bi videl kje so ventilatorji),
- pa še kje si jih kupil (ali obstaja kje slika kakšni so na netu).
To je vse!
Za odgovore se ti vnaprej zahvljujem!
- kolko ventilatorjev maš v ohišju,
- kje jih imaš vgrajene (zelo bi bil hvaležen, če bi mi dal gor sliko ohišja, da bi videl kje so ventilatorji),
- pa še kje si jih kupil (ali obstaja kje slika kakšni so na netu).
To je vse!
Za odgovore se ti vnaprej zahvljujem!
..::DOOM III: The Legacy::..
DrSergioDJ ::
hehe, evo, tkole je to. Notr so bli v Portorožu 4 venti ( prej doma, preden sm spico not ruknu, sta bla se 2 80*80 venta na stranici, sam se je tud brez njiju navil na 1ghz prov lepo.
prov take slike, da bi se vidl, kje so vsi venti nimam, bi ti pa tale slika lahko pomagala
2 80*80 venta sta nad napajalnikom, eden 120*120 je na zgornji stranici ohisja ( sej, se vidi en rumen vogal, če dobro pogledaš ); te trije vn vlečejo zrak, pol je pa še en 120*120mm spredi spodaj, tm k so luknce na ohisju, pod disketnikom, ta pa not vleče zrak.
Kupu jih nism, ker sm jih že dobu zravn ohisja, ker jih je že un pred mano uporablu.
če te še kej zanima, napiš
prov take slike, da bi se vidl, kje so vsi venti nimam, bi ti pa tale slika lahko pomagala
2 80*80 venta sta nad napajalnikom, eden 120*120 je na zgornji stranici ohisja ( sej, se vidi en rumen vogal, če dobro pogledaš ); te trije vn vlečejo zrak, pol je pa še en 120*120mm spredi spodaj, tm k so luknce na ohisju, pod disketnikom, ta pa not vleče zrak.
Kupu jih nism, ker sm jih že dobu zravn ohisja, ker jih je že un pred mano uporablu.
če te še kej zanima, napiš
...
Huey P ::
Najprej najlepše hvala za sliko in opis.
Torej, lepo to zgleda! Zanima pa me, če nebi bilo boljše, če bi dal en 120*120 ventilator tam kje je steklo. Tako da bi pihal zrak direktno na procesor oz. na hladilnik Chrome Orb. Pol bi pa lahko dal še enga 80*80 malo nižje tako, da bi pihal zrak direktno med grafično in TV Tuner (se mi zdi).
Zanima me tudi ali je zadeva hrupna?
Torej, lepo to zgleda! Zanima pa me, če nebi bilo boljše, če bi dal en 120*120 ventilator tam kje je steklo. Tako da bi pihal zrak direktno na procesor oz. na hladilnik Chrome Orb. Pol bi pa lahko dal še enga 80*80 malo nižje tako, da bi pihal zrak direktno med grafično in TV Tuner (se mi zdi).
Zanima me tudi ali je zadeva hrupna?
..::DOOM III: The Legacy::..
DrSergioDJ ::
ja, sej tko sta bla prej dva 80*80 venta postavlena, pol sm jih pa vn vrgu, k mi je grdo, če ni cisto oknce Če imam prižgane le 80*80 vente, je praktično neslišno, če pa prižgem še tavleka dva, pol je pa kr orenk hrupno, sam mene niti ne mot, pa tud doma mi večinoma na 600 laufa ( zdej mora na 600, ker se neki noče na kt7a navit !!! )
...
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Ventilatorji in hladilnik - radiatorOddelek: Hlajenje in modifikacije | 1165 (959) | Tilen |
» | Kam naj piha ventilator na procesorjuOddelek: Hlajenje in modifikacije | 1611 (1431) | Freak |
» | VentiOddelek: Kaj kupiti | 1633 (1549) | Dami |
» | kaksen nasvet za boljse hlajenje?Oddelek: Hlajenje in modifikacije | 2089 (1625) | Binji |
» | kasna lega ventov?Oddelek: Hlajenje in modifikacije | 1057 (932) | msmiha |