Forum » Pomoč in nasveti » tipkovnice v W2000
tipkovnice v W2000
nemesis ::
Zivjo!
A mogoce kdo ve kako lahko v WIN2000 dodam slovensko rayporeditev tipk na tipkovnici? V Control Panel pod keyboard, input locales namrec nimam na voljo slovenske.
A se da to s kaksnim programom popravit al pa dodat. Poskusil sem ze tako, da sem rocno dodal gonilnik ya tipkovnico, ki sem ga prestavil y WIN98...
v glavnem --> kaksna ideja???
lp,
taos
A mogoce kdo ve kako lahko v WIN2000 dodam slovensko rayporeditev tipk na tipkovnici? V Control Panel pod keyboard, input locales namrec nimam na voljo slovenske.
A se da to s kaksnim programom popravit al pa dodat. Poskusil sem ze tako, da sem rocno dodal gonilnik ya tipkovnico, ki sem ga prestavil y WIN98...
v glavnem --> kaksna ideja???
lp,
taos
Matty ::
Hmmm... npr. da vse to imas. Potem pa zazenes Outlook iz Offica 2000 pa ti avtomaticno presalta na EN, ce hoces spremeniti v SL moras to narediti rocno (in ob vsakem naslednjem zagonu spet). Da ne bo nesporazuma, SL je pod default. EN sem tudi ze pobrisal, vendar mi ob zagonu Outlooka se vedno noce avtomaticno uporabljati SL tipkovnice. V Wordu, Excelu in FP ni problemov.
p.s.: sam se to resil tako, da sem tudi pod EN dal slovensko razporeditev tipk... in je kao OK. Sam to verjetno ni tista "prava" resitev
p.s.: sam se to resil tako, da sem tudi pod EN dal slovensko razporeditev tipk... in je kao OK. Sam to verjetno ni tista "prava" resitev
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | ElektronikaOddelek: Pomoč in nasveti | 1187 (1068) | KamikazA |
» | namesto filma samo sivoOddelek: Pomoč in nasveti | 935 (848) | Binji |
» | HELP!Oddelek: Pomoč in nasveti | 859 (762) | sifu |
» | w2kOddelek: Pomoč in nasveti | 916 (806) | nemesis |
» | vec graficnih v isti masiniOddelek: Zvok in slika | 1648 (1498) | kockish |