Forum » Mobilne tehnologije » Android-Icloud mail
Android-Icloud mail
luvex86 ::
Pozdravljeni,
Zanima me kako si v mobilnem telefonu Samsung S8 nastavim Icloud mail? Ki sem ga do sedaj vseskozi uporabljal v ios-u in tudi naprej bi ga rad v androidu če je možno kar vidim po spletu da je, a meni nikakor ne uspe. Največ sem poiskušal v aplikaciji E-pošta ki je bila prvotno nameščena z ročno nastavitvijo in vedno znova mi naiše kot da uporabniško ime ali geslo nebi bilo pravilno, a zagotovo je. Prav tako sem poiskušal z drugimi aplikacijami namenjene prav temu, a žal ni nič obradilo sadov.
Že vnaprej se vam zahvaljujem za odgovore, kako rešiti težavo.
Slavko
Lp
Zanima me kako si v mobilnem telefonu Samsung S8 nastavim Icloud mail? Ki sem ga do sedaj vseskozi uporabljal v ios-u in tudi naprej bi ga rad v androidu če je možno kar vidim po spletu da je, a meni nikakor ne uspe. Največ sem poiskušal v aplikaciji E-pošta ki je bila prvotno nameščena z ročno nastavitvijo in vedno znova mi naiše kot da uporabniško ime ali geslo nebi bilo pravilno, a zagotovo je. Prav tako sem poiskušal z drugimi aplikacijami namenjene prav temu, a žal ni nič obradilo sadov.
Že vnaprej se vam zahvaljujem za odgovore, kako rešiti težavo.
Slavko
Lp
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Pokažite svoje namizje! (strani: 1 2 3 4 … 12 13 14 15 )Oddelek: Loža | 220580 (48899) | nergac |
» | 4G omrežje na Samsungu mi ne dela večOddelek: Mobilne tehnologije | 5072 (4550) | Skyfall |
» | problem pri grafičniOddelek: Pomoč in nasveti | 729 (666) | Istrix |
» | Navijanje Procesorja ( AMD)Oddelek: Pomoč in nasveti | 1797 (1727) | Topix |
» | Template v DreamweaverjuOddelek: Izdelava spletišč | 1569 (989) | gepard69 |