Forum » Mobilne tehnologije » HOT - Hofer Telekom
HOT - Hofer Telekom
Temo vidijo: vsi
hojnikb ::
vse bp na tej strani... zgleda bol user error oz. problem z telefonom samim..
#brezpodpisa
hunter01 ::
To da imajo ali nimajo VoLTE ni glih vprašanje ali dela bp ali ne. Če tega sploh nimajo? Razumem pa, da mogoče kakšnemu uporabniku to ni pomembno in mu je npr vseeno, če telefon odklopi internet, ko ima klic.
Da za klice še vedno uporabljajo izključno 2G (ki je pri vseh drugih ponudnikih namenjen emergency klicem) žal ne bi smelo bit več sprejemljivo. Konec koncev gre za 30+ let star protokol z letom primerno enkripcijo.
Na koncu pa za isti denar pri konkurenci to dobiš in za nekoga, ki se odloča kam it, ne vidim prednosti HoT-a. Žal, pa sem kar dolgo pri njih (še vedno sem) ampak ne bom več, ker se zadeve ne premaknejo. VoLTE konkretno sem z njihovim suportom 2 leti nazaj govoril in sem dobil odgovor, da bo v bližnji prihodnosti. Očitno imamo različna pričakovanja kaj je to bližnja prihodnost.
Da za klice še vedno uporabljajo izključno 2G (ki je pri vseh drugih ponudnikih namenjen emergency klicem) žal ne bi smelo bit več sprejemljivo. Konec koncev gre za 30+ let star protokol z letom primerno enkripcijo.
Na koncu pa za isti denar pri konkurenci to dobiš in za nekoga, ki se odloča kam it, ne vidim prednosti HoT-a. Žal, pa sem kar dolgo pri njih (še vedno sem) ampak ne bom več, ker se zadeve ne premaknejo. VoLTE konkretno sem z njihovim suportom 2 leti nazaj govoril in sem dobil odgovor, da bo v bližnji prihodnosti. Očitno imamo različna pričakovanja kaj je to bližnja prihodnost.
starfotr ::
VoLTE morajo plačat. Povečanje količin je pa za njih praktično zastonj. In zato se raje dežijo tega recepta. Da jim ni treba dvignit cen.
Lightning ::
hojnikb ::
PRIPELJI PRIJATELJA
1 mesec BREZPLAČNO za oba!
Uporabniki HoT lahko pripeljete do 3 prijatelje in vsak prejme HoT paket 1 mesec brezplačno. Če prijatelj prenese na HoT še svojo staro mobilno številko, pa prejme paket kar 2 meseca brezplačno.
Če se bo kdo registirral, moje kode
HOT24vx2rmsx
HOT24latcqt3
HOT24nmqqi6m
evo če bo kdo rabu, so še proste
#brezpodpisa
Bezukhoff ::
Lightning ::
PRIPELJI PRIJATELJA
1 mesec BREZPLAČNO za oba!
Uporabniki HoT lahko pripeljete do 3 prijatelje in vsak prejme HoT paket 1 mesec brezplačno. Če prijatelj prenese na HoT še svojo staro mobilno številko, pa prejme paket kar 2 meseca brezplačno.
Če se bo kdo registirral, moje kode
HOT24vx2rmsx
HOT24latcqt3
HOT24nmqqi6m
evo če bo kdo rabu, so še proste
Evo hojnik sem še eno tvojo uporabil, da oba dobima ugodnost :)
d4vid ::
Moje kode:
Vse še proste :)
HOT24uaebcoz
HOT245hnjobq
HOT24loyhsf4
Vse še proste :)
Main PC: HP Z240 | i5-7400 | 32 GB ram
Homelab: HP DL380g9 | Xeon E5-2680 | 192 GB ram
Homelab: HP DL380g9 | Xeon E5-2680 | 192 GB ram
pygmalion ::
Zanimajo me tri stvari in bi vprašal ostale za pomoč:
1. Od decembra prejšnje leto imam HoT Mini paket. Kaj pomeni "vključena količina"? Namreč, zaračunali so mi vse SMSe in klice, kljub temu, da sem jih vse skupaj imel manj kot 10. Podatkov mi niso zaračunali.
2. Poskušal sem aktivirati dvojček, pa ni šlo, kljub temu, da se dvojček nahaja v novem ceniku, je še vedno prisoten na spletni strani HoTa itd. Ali dvojčka več ne bo?
3. Če nekdo potrebuje samo brezžični internet in telefonsko številko, kaj je najboljša alternativa HoTu? (Internet sem imel pri HoT že od prej, tel. številko sem prenesel samo zaradi dvojčka, zdaj pa so me zaj*)
1. Od decembra prejšnje leto imam HoT Mini paket. Kaj pomeni "vključena količina"? Namreč, zaračunali so mi vse SMSe in klice, kljub temu, da sem jih vse skupaj imel manj kot 10. Podatkov mi niso zaračunali.
2. Poskušal sem aktivirati dvojček, pa ni šlo, kljub temu, da se dvojček nahaja v novem ceniku, je še vedno prisoten na spletni strani HoTa itd. Ali dvojčka več ne bo?
3. Če nekdo potrebuje samo brezžični internet in telefonsko številko, kaj je najboljša alternativa HoTu? (Internet sem imel pri HoT že od prej, tel. številko sem prenesel samo zaradi dvojčka, zdaj pa so me zaj*)
Zgodovina sprememb…
- spremenilo: pygmalion ()
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Spar mobil (strani: 1 2 3 4 … 7 8 9 10 )Oddelek: Mobilne tehnologije | 160605 (25326) | Steinkauz |
» | HoT, bob, Izi? (strani: 1 2 )Oddelek: Mobilne tehnologije | 10891 (6475) | zobnik |
» | Hot, BOB, Telemach in vse ostalo (strani: 1 2 3 4 )Oddelek: Mobilne tehnologije | 55086 (17414) | V-i-p |
» | kateri predplačniški paket? (strani: 1 2 3 4 )Oddelek: Mobilne tehnologije | 44729 (21075) | VrtniPalcek |
» | Znane cene Hoferjeve mobilne telefonije HoT (strani: 1 2 )Oddelek: Novice / Omrežja / internet | 37948 (26257) | AštiriL |