Forum » Mobilne tehnologije » HOT - Hofer Telekom
HOT - Hofer Telekom
Temo vidijo: vsi
hojnikb ::
vse bp na tej strani... zgleda bol user error oz. problem z telefonom samim..
#brezpodpisa
hunter01 ::
To da imajo ali nimajo VoLTE ni glih vprašanje ali dela bp ali ne. Če tega sploh nimajo? Razumem pa, da mogoče kakšnemu uporabniku to ni pomembno in mu je npr vseeno, če telefon odklopi internet, ko ima klic.
Da za klice še vedno uporabljajo izključno 2G (ki je pri vseh drugih ponudnikih namenjen emergency klicem) žal ne bi smelo bit več sprejemljivo. Konec koncev gre za 30+ let star protokol z letom primerno enkripcijo.
Na koncu pa za isti denar pri konkurenci to dobiš in za nekoga, ki se odloča kam it, ne vidim prednosti HoT-a. Žal, pa sem kar dolgo pri njih (še vedno sem) ampak ne bom več, ker se zadeve ne premaknejo. VoLTE konkretno sem z njihovim suportom 2 leti nazaj govoril in sem dobil odgovor, da bo v bližnji prihodnosti. Očitno imamo različna pričakovanja kaj je to bližnja prihodnost.
Da za klice še vedno uporabljajo izključno 2G (ki je pri vseh drugih ponudnikih namenjen emergency klicem) žal ne bi smelo bit več sprejemljivo. Konec koncev gre za 30+ let star protokol z letom primerno enkripcijo.
Na koncu pa za isti denar pri konkurenci to dobiš in za nekoga, ki se odloča kam it, ne vidim prednosti HoT-a. Žal, pa sem kar dolgo pri njih (še vedno sem) ampak ne bom več, ker se zadeve ne premaknejo. VoLTE konkretno sem z njihovim suportom 2 leti nazaj govoril in sem dobil odgovor, da bo v bližnji prihodnosti. Očitno imamo različna pričakovanja kaj je to bližnja prihodnost.
starfotr ::
VoLTE morajo plačat. Povečanje količin je pa za njih praktično zastonj. In zato se raje dežijo tega recepta. Da jim ni treba dvignit cen.
Lightning ::
PRIPELJI PRIJATELJA
1 mesec BREZPLAČNO za oba!
Uporabniki HoT lahko pripeljete do 3 prijatelje in vsak prejme HoT paket 1 mesec brezplačno. Če prijatelj prenese na HoT še svojo staro mobilno številko, pa prejme paket kar 2 meseca brezplačno.
Če se bo kdo registirral, moje kode
HOT24vx2rmsx
HOT24latcqt3
HOT24nmqqi6m
evo če bo kdo rabu, so še proste
#brezpodpisa
Bezukhoff ::
Lightning ::
PRIPELJI PRIJATELJA
1 mesec BREZPLAČNO za oba!
Uporabniki HoT lahko pripeljete do 3 prijatelje in vsak prejme HoT paket 1 mesec brezplačno. Če prijatelj prenese na HoT še svojo staro mobilno številko, pa prejme paket kar 2 meseca brezplačno.
Če se bo kdo registirral, moje kode
HOT24vx2rmsx
HOT24latcqt3
HOT24nmqqi6m
evo če bo kdo rabu, so še proste
Evo hojnik sem še eno tvojo uporabil, da oba dobima ugodnost :)
d4vid ::
Moje kode:
Vse še proste :)
HOT24uaebcoz
HOT245hnjobq
HOT24loyhsf4
Vse še proste :)
Main PC: HP Z240 | i5-7400 | 32 GB ram
Homelab: HP DL380g9 | Xeon E5-2680 | 192 GB ram
Homelab: HP DL380g9 | Xeon E5-2680 | 192 GB ram
pygmalion ::
Zanimajo me tri stvari in bi vprašal ostale za pomoč:
1. Od decembra prejšnje leto imam HoT Mini paket. Kaj pomeni "vključena količina"? Namreč, zaračunali so mi vse SMSe in klice, kljub temu, da sem jih vse skupaj imel manj kot 10. Podatkov mi niso zaračunali.
2. Poskušal sem aktivirati dvojček, pa ni šlo, kljub temu, da se dvojček nahaja v novem ceniku, je še vedno prisoten na spletni strani HoTa itd. Ali dvojčka več ne bo?
3. Če nekdo potrebuje samo brezžični internet in telefonsko številko, kaj je najboljša alternativa HoTu? (Internet sem imel pri HoT že od prej, tel. številko sem prenesel samo zaradi dvojčka, zdaj pa so me zaj*)
1. Od decembra prejšnje leto imam HoT Mini paket. Kaj pomeni "vključena količina"? Namreč, zaračunali so mi vse SMSe in klice, kljub temu, da sem jih vse skupaj imel manj kot 10. Podatkov mi niso zaračunali.
2. Poskušal sem aktivirati dvojček, pa ni šlo, kljub temu, da se dvojček nahaja v novem ceniku, je še vedno prisoten na spletni strani HoTa itd. Ali dvojčka več ne bo?
3. Če nekdo potrebuje samo brezžični internet in telefonsko številko, kaj je najboljša alternativa HoTu? (Internet sem imel pri HoT že od prej, tel. številko sem prenesel samo zaradi dvojčka, zdaj pa so me zaj*)
Zgodovina sprememb…
- spremenilo: pygmalion ()
Samael ::
Ravnokar sem dobil "Nov MEGA promocijski paket z neomejenimi minutami, SMS-i in neomejenim internetom le za 9,99 EUR." mail in ... a kdo vidi kakšen catch napram paketu HOT MAXI za isto ceno?
Sem kaj spregledal zakaj človek, ki je na HOT MAXI ne bi vklopil raje HOT MEGA?
https://www.hot.si/ponudba/paketi.html?...
&
Ok, MEGA ima še dodatek:
*Zaradi preprečevanja zlorab sistema po porabljenih 150 GB prenosa podatkov nadaljnjo uporabo pri najvišji razpoložljivi hitrosti prenosa podatkov omogočite s poslanim SMS s ključno besedo NEOMEJENI na 696; sicer se hitrost prenosa podatkov zniža na 5/2 Mbit/s.
HoT MAXI
Naročnina € 9,99
Vključene minute v vsa slovenska omrežja ?
Vključeni SMS-i v vsa slovenska omrežja ?
Vključen prenos podatkov 150 GB
Med gostovanjem v EU
Vključene brezplačne minute 200
Izven brezplačnih minut € 0,02318
Vključeni brezplačni SMS-i 200
Izven brezplačnih SMS-ov € 0,00366
Vključen brezplačen prenos podatkov 5 GB
Izven brezplačnega prenosa
podatkov/MB € 0,001586
Obračunski interval za klice 60/60
Obračunski interval za prenos podatkov 1 KB
Hitrost do 150/50 Mbit/s
Cena izven vključenih količin v Sloveniji € 0,039
Cena za MMS € 0,039
Hitrost prenosa do 150/50 Mbit/sekundo
&
HoT MEGA
Naročnina € 9,99
Vključen prenos podatkov neomejeno*
Med gostovanjem v EU
podatkov/MB € 0,001586
Hitrost do 150/50 Mbit/s
Cena za MMS € 0,039
Ok, MEGA ima še dodatek:
*Zaradi preprečevanja zlorab sistema po porabljenih 150 GB prenosa podatkov nadaljnjo uporabo pri najvišji razpoložljivi hitrosti prenosa podatkov omogočite s poslanim SMS s ključno besedo NEOMEJENI na 696; sicer se hitrost prenosa podatkov zniža na 5/2 Mbit/s.
Samael != Samuel
Zgodovina sprememb…
- spremenilo: Samael ()
sj verjetno bo mega ostal, maxi sel pa ven...
In potem otane mini maxi pa giga, s to razliko da je giga pač z večjo hitrostjo in več podatki, predn ti zatezijo z SMSom... Seprav isti hec kot pri telemach, sam da ma slednji mejo tezenja nastavljneno bistveno nizje (10-20GB?)
In potem otane mini maxi pa giga, s to razliko da je giga pač z večjo hitrostjo in več podatki, predn ti zatezijo z SMSom... Seprav isti hec kot pri telemach, sam da ma slednji mejo tezenja nastavljneno bistveno nizje (10-20GB?)
#brezpodpisa
Mogoče, ampak glede na to da oba lavfajo vzporedno, je prav mogoče tudi, da gre pri MAXIJU za promo deal in da ne bo ostal del stalne ponudbe, podobno kot tisti paket pred časom pod 5 eur (ne spomnim se mu imena, ki je bil time-limited promo deal) - pa tisti, ki ga bo vklopil ga bo pač imel. Ne vem, ugibam.
Bolj se mi gre, če sem kaj spregledal predno kaj pobiksam z vklopom. Vsaj meni z izjemo prenosa izgleda identičen kot MAXI brez kaksnih catchov.
Bolj se mi gre, če sem kaj spregledal predno kaj pobiksam z vklopom. Vsaj meni z izjemo prenosa izgleda identičen kot MAXI brez kaksnih catchov.
Samael != Samuel
Evo, zdaj sem dobil še njihov sms. Konča se s "pohitite, na voljo zgolj omejeno obdobje" - izgleda da je res podobno kot tisti njihov 3.99 eur al 4.99 eur al koliko je že bil time-limited deal pred kratkim.
Še na eno stvar je okej biti pozoren. Izrecno pod tem paketom piše: "Za uporabo navedenih cen med gostovanjem v EU se je potrebno registrirati in tako dokazati trajne vezi s Slovenijo."
Sicer menda ni nič novega, tudi v ceniku vidim:
*Za uporabo storitev med gostovanjem v EU po navedenih cenah, se morajo uporabniki, aktivirani po 24.5.2018,
registrirati. V nasprotnem primeru se jim storitve zaračunavajo po cenah s pribitki, opisanimi v poglavju 4.2.
(tisti, ki je prenašal cifro na Hot, itd... je tako ali tako že registriran)
Še na eno stvar je okej biti pozoren. Izrecno pod tem paketom piše: "Za uporabo navedenih cen med gostovanjem v EU se je potrebno registrirati in tako dokazati trajne vezi s Slovenijo."
Sicer menda ni nič novega, tudi v ceniku vidim:
*Za uporabo storitev med gostovanjem v EU po navedenih cenah, se morajo uporabniki, aktivirani po 24.5.2018,
registrirati. V nasprotnem primeru se jim storitve zaračunavajo po cenah s pribitki, opisanimi v poglavju 4.2.
(tisti, ki je prenašal cifro na Hot, itd... je tako ali tako že registriran)
Samael != Samuel
bosmla ::
Je pa sedaj neumno uporabljat GIGA neomejen, ker moras placat +50% za manj - ni klicev, SMSjev ter tujine.
Pomoje je čist lepo balanciran in spodobn odgovor na konkurenco; itk verjetno največ ljudi vzame ta sredn paket za 10€ in to so pač prvo probal potargetirat. Sj verjetn bojo drugi paketi tut dobl upgrade... Mogoče tut neomejena hitrost pa 1Gbit prenosa z 300GB capa pred SMSom?
Bi blo pa fajn da bi pršl enkrat v 2020s in ponudl eSIM
#brezpodpisa
Zgodovina sprememb…
- spremenil: hojnikb ()
d4vid ::
Pomoje je čist lepo balanciran in spodobn odgovor na konkurenco; itk verjetno največ ljudi vzame ta sredn paket za 10€ in to so pač prvo probal potargetirat. Sj verjetn bojo drugi paketi tut dobl upgrade... Mogoče tut neomejena hitrost pa 1Gbit prenosa z 300GB capa pred SMSom?
Kako je lepo balansirano? A ne slediš debati? :) S samim paketom ni nič narobe, je pa precej nebalansiran glede na ostale, obstoječe pakete. Kontekst, beri kontekst, brez ugibanja kaj bo enkrat mogoče prišlo ali ne bo prišlo.
Mimogrede, saj si ujel ane, da je ta paket time-limited promo, a? (kot so že imeli paket)
Glede večine, pa veš kako je... paket boš zamenjal ti, pa jaz... medtem, ko večina splošne populacije ne bo prav nič menjala paketov, bo šlo mimo, tako kot gre vedno, razen če so v to prisiljeni.
Samael != Samuel
Kot sem reku; tole je pač tizer da malo ujamejo nove uporabnike. "Hitro pridite, da ne zamudite te akcije!!!".
Sj isto foro so mel z podatkovnim paketom; najprej time limited zadeva, zdej je pa ratala standard in celo cenej kot od začetka.
Več kot očitno je, da največ folka vzame paket za 10EUR in tle pač hočejo ujet se več uporabnikov. Sj v resnic pa paket spet ni nwm kaj upgrejdan, ker je se vedno omejen s hitrostjo in se vedno mas "soft cap" na 150GB. Torej dejansk 99.9% uporabnikov nebo preseglo niti 150GB, kaj sele več. Seprav za hot praktično nič vlozka razn marketing, gain pa verjetno bo, če ne nebi tega delal.
Tko da giga paket spet ni tako hudo out of place, čeprav bo več kot očitno tut ta verjetno upgrejdan.
Sj isto foro so mel z podatkovnim paketom; najprej time limited zadeva, zdej je pa ratala standard in celo cenej kot od začetka.
Več kot očitno je, da največ folka vzame paket za 10EUR in tle pač hočejo ujet se več uporabnikov. Sj v resnic pa paket spet ni nwm kaj upgrejdan, ker je se vedno omejen s hitrostjo in se vedno mas "soft cap" na 150GB. Torej dejansk 99.9% uporabnikov nebo preseglo niti 150GB, kaj sele več. Seprav za hot praktično nič vlozka razn marketing, gain pa verjetno bo, če ne nebi tega delal.
Tko da giga paket spet ni tako hudo out of place, čeprav bo več kot očitno tut ta verjetno upgrejdan.
#brezpodpisa
Zgodovina sprememb…
- spremenil: hojnikb ()
Anney ::
Še vedno gostujejo preko A1?
Obstajata samo dva načina kako živeti svoje življenje:
Prvi pravi, da nič ni čudež, drugi pa, da vse je čudež.
Prvi pravi, da nič ni čudež, drugi pa, da vse je čudež.
mtosev ::
Da.
Core i9 10900X, ASUS Prime X299 Edition 30, 32GB 4x8 3600Mhz G.skill, CM H500M,
ASUS ROG Strix RTX 2080 Super, Samsung 970 PRO, UltraSharp UP3017, Win 11 Pro,
Enermax Platimax 1700W | moj oče darko 1960-2016, moj labradorec max 2002-2013
ASUS ROG Strix RTX 2080 Super, Samsung 970 PRO, UltraSharp UP3017, Win 11 Pro,
Enermax Platimax 1700W | moj oče darko 1960-2016, moj labradorec max 2002-2013
Technics ::
Ravnokar sem dobil "Nov MEGA promocijski paket z neomejenimi minutami, SMS-i in neomejenim internetom le za 9,99 EUR." mail in ... a kdo vidi kakšen catch napram paketu HOT MAXI za isto ceno?
HoT MAXI
Naročnina € 9,99
Vključen prenos podatkov 150 GB
Med gostovanjem v EU
podatkov/MB € 0,001586
Hitrost do 150/50 Mbit/s
Cena za MMS € 0,039
&
HoT MEGA
Naročnina € 9,99
Vključen prenos podatkov neomejeno*
Med gostovanjem v EU
podatkov/MB € 0,001586
Hitrost do 150/50 Mbit/s
Cena za MMS € 0,039
Ok, MEGA ima še dodatek:
Torej če pošlješ NEOMEJENI na 696 maš skoz pol neomejeno na Max hitrosti?? Če je tak bo to super, bomo torrente in ostalo dol vlekli na polno in odjavli hišni net pri t-2.:}
ali3n ::
Piše še:
. Prav tako si HoT mobil pridržuje pravico omejiti Uporabnike, ki dosežejo 2 TB (2048 GB) v obračunskem obdobju zaradi vpliva na mobilno omrežje.
- "Rozi vidm." "S psom!"
- "A vidš, to je pa že delirij... preveč piješ! Dec nemarn..."
- "A vidš, to je pa že delirij... preveč piješ! Dec nemarn..."
bosmla ::
V pogoje so zapisali, da HoT MEGA ne smes uporabljati v modemu (sano v telefonu)! To pa ni ravno FER kot se oglasujejo. Grozijo celo, da bodo prekinli ce zaznajo modem... Kako pa sploh vedo v kaksni napravi je SIM?
Torej če pošlješ NEOMEJENI na 696 maš skoz pol neomejeno na Max hitrosti?? Če je tak bo to super, bomo torrente in ostalo dol vlekli na polno in odjavli hišni net pri t-2.:}
Kar sanjaj :)
Ta sms moraš verjetno poslati v vsakem računskem obdobju, ko greš preko 150GB, posebej :)
Glede drugega, pa nič ni zares omejeno. Tako ali drugače te, če "pretiravaš" zašijejo preko kakšne "fair use" klavzule ali česa podobnega. @ali3n pravi, da je limit 2TB, potem te do konca obračunskega obdobja omejijo na nižjo hitorst, kar je imho za to ceno še vedno dober deal.
V pogoje so zapisali, da HoT MEGA ne smes uporabljati v modemu (sano v telefonu)! To pa ni ravno FER kot se oglasujejo. Grozijo celo, da bodo prekinli ce zaznajo modem... Kako pa sploh vedo v kaksni napravi je SIM?
Zanimivo. Ni mi všeč. Pa ne zato, ker bi res rabil imeti sim v modemu, ampak ker mi je odvzeta opcija potencialne backup linije v primeru izpada primarnega ISP-ja.
No, še vedno lahko kakšen stari telefon uporabim za hotspot, ampak modem je pač modem.
Samael != Samuel
kixs ::
Preverjajo TTL. Ce imajo paketi razlicen TTL, se verjetno uporablja kot modem - razlicni uporabniki. Ne vem kako je, ce naredis na telefonu Hotspot. Ker bi moral biti TTL spet razlicen.
Ja, @bosmla ima prav - v ceniku je.
In pa, kot sem že omenil, je paket MEGA time-limited deal. To pomeni, da moraš paziti, da bo za avtomatsko podaljšanje dovolj sredstev na računu ali pa avtomatsko plačilo. Če se ta paket izklopi ali presedlaš začasno na katerega drugega, le tega ne bo več, da bi ga lahko ponovno vklopil.
In pa, kot sem že omenil, je paket MEGA time-limited deal. To pomeni, da moraš paziti, da bo za avtomatsko podaljšanje dovolj sredstev na računu ali pa avtomatsko plačilo. Če se ta paket izklopi ali presedlaš začasno na katerega drugega, le tega ne bo več, da bi ga lahko ponovno vklopil.
Za uporabo vključenih količin storitev med gostovanjem v EU je potrebna registracija Uporabnika. V nasprotnem primeru se storitve zaračunavajo po cenah s pribitki, opisanimi v poglavju 4.2.
Paket velja 30 dni in se po preteku veljavnosti obnovi, v kolikor je na vašem HoT računu dovolj sredstev, oz. imate aktivno samodejno polnjenje.
Paket HoT MEGA je namenjen najzahtevnejšim uporabnikom za uporabo v mobilnih telefonih, ki želijo brezskrbno uporabo prenosa podatkov. Ni namenjen uporabi v modemih. HoT mobil si pridržuje onemogočiti paket HoT MEGA Uporabnikom, ki bi paket HoT MEGA uporabljali v modemih. Prav tako si HoT mobil pridržuje pravico omejiti Uporabnike, ki dosežejo 2 TB (2048 GB) v obračunskem obdobju zaradi vpliva na mobilno omrežje.
Uporabniki, ki bodo aktivirali paket HoT MEGA, lahko le tega uporabljajo seveda tudi po koncu promocijskega obdobja. V kolikor Uporabnik paketa HoT MEGA le-tega ni podaljšal več kot 30 dni od konca veljavnosti paketa HoT MEGA, le tega ne bo mogel več aktivirati.
To pomeni, da če je Uporabnik paket HoT MEGA nazadnje obnovil npr. 1. 5. 2025, je le-ta veljaven do 31. 5. 2025 (veljavnost paketa je 30 dni). Uporabnik lahko ponovno aktivira oz. podaljša paket HoT MEGA vse do 30. 6. 2025. V kolikor tega ne stori, ponovna aktivacija oz. podaljšanje paketa HoT MEGA ni več mogoča. Za obnovitev paketa HoT MEGA je potrebno le zagotoviti vsaj 9,99 € na vašem HoT računu.
Vir: https://www.hot.si/Cenik_-_veljaven_od_...
Samael != Samuel
pixelzgaming ::
Zanimivo, da je "blokada" pri 2TB. Na A1 je pri 10TB.
Unlimited***
Unlimited***
PC: Ryzen 7 3700X | 32GB DDR4 | 500GB NVMe | 10TB HDD | RX 6800 XT | W10
Server: i5 6500 | 32GB DDR4 | 256GB SSD | 50TB HDD | Proxmox VE
Telefon: Samsung S23 Ultra | iPhone 16 Pro Avto: Megane MK4 GTLine
Server: i5 6500 | 32GB DDR4 | 256GB SSD | 50TB HDD | Proxmox VE
Telefon: Samsung S23 Ultra | iPhone 16 Pro Avto: Megane MK4 GTLine
Zgodovina sprememb…
- spremenil: pixelzgaming ()
hunter01 ::
dev ::
VoLTE je ena od storitev, ki je težko pogrešljiva danes, zato bi se namesto novih paketov morali osredotočiti predvsem na to.
All we have to decide is what to do with the time that is given to us.
recmajkemi ::
Malo gledam in ne dojamem razlike med mega in maxi razren, da je mega z navidezno neomejeno porabo podatkov? Še kaj drugega? Potem se verjetno takoj splača presedlati na mega ali kaj zamujam?
V tej državi vsi vedo za vse svinjarije, ki se dogajajo.
Ko pa vprašaš, kdaj so prijavili kako stvar pa črički.
Če veš, obišči & prijavi na; e-uprava.gov.si/podrocja/vloge/vloga.html?id=2377
Ko pa vprašaš, kdaj so prijavili kako stvar pa črički.
Če veš, obišči & prijavi na; e-uprava.gov.si/podrocja/vloge/vloga.html?id=2377
SambaShare ::
Hm, so končno vklopili VoLTE? Imam desno zgoraj VoLTE znak, pa ob klicu me ne rukne iz LTE.
jarre ::
SambaShare je izjavil:
Hm, so končno vklopili VoLTE? Imam desno zgoraj VoLTE znak, pa ob klicu me ne rukne iz LTE.
Pravkar sem preveril na hot.at in takole imajo napisano: "Höchste Sprachqualität mit HoT und VoLTE. Ab sofort können Sie mit HoT über VoLTE und VoWifi in höchster Sprachqualität telefonieren" (Najvišja kakovost zvoka (med pogovori) s HoT in VoLTE. Odslej lahko kličete s HoT prek VoLTE in VoWifi v najvišji zvočni kakovosti). Mogoče pa so to "odprli" tudi vsem slovenskim HOT uporabnikom.
V Avstriji je že dlje časa (leto?). Nihče drug z androidom ne opazi VoLTE znaka zgoraj desno?
KTr1sk ::
A je ori Volte normalno, ko koga kličeš, da nič ne "zvoni" in se potem kar naekrat oglasi?
i5-14500k,32gb ddr5,6700xt,nvme2x,hdd4x, Dell G3223Q
recmajkemi je izjavil:
Malo gledam in ne dojamem razlike med mega in maxi razren, da je mega z navidezno neomejeno porabo podatkov? Še kaj drugega? Potem se verjetno takoj splača presedlati na mega ali kaj zamujam?
Več ali manj je to to. Jaz sem presedlal.
Ampak (razlika):
- Novega Mega ne smeš uporabiti v modemu, striktno za telefon.
- Mega nima opcije nekaterih doplačil (v omrežju A1 Srbija).
- Za uporabo navedenih cen med gostovanjem v EU se je potrebno registrirati in tako dokazati trajne vezi s Slovenijo (če si prenašal cifro iz drugega omrežja, si verjetno že registriran) - te zahteve pri Maxiju do nekega določenega datuma (24.5.2018) ni bilo
- Če se ti paket "po nesreči" izklopi ker nimaš dovolj sredstev za podaljšanje oz. avtomatsko plačevanje, tega paketa ne bo več na voljo za vklop, boš šel pač nazaj na Maxi.
Če boš šel pri Mega kateri mesec oz. obračunsko obdobje čez 150GB (ki jih ponuja stari paket Maxi) boš moral poslati SMS s ključno besedo NEOMEJENI na 696, sicer se hitrost prenosa podatkov zniža na 5/2 Mbit/s.
To je pa po mojem to.
Samael != Samuel
Zgodovina sprememb…
GrimReaper3 ::
Glede drugega, pa nič ni zares omejeno. Tako ali drugače te, če "pretiravaš" zašijejo preko kakšne "fair use" klavzule ali česa podobnega. @ali3n pravi, da je limit 2TB, potem te do konca obračunskega obdobja omejijo na nižjo hitorst, kar je imho za to ceno še vedno dober deal.
To je dobro. Da si približno predstavljate koliko je to 2TB, jaz downloadam na veliko, ampak vseeno v meji normale, pač praktično vsak film ter sem pa tja kakšno igro. Trenutno imam v uTorrent 250 torrentov. Pa sem prenesel v zadnjih 31 dneh komaj 807 GB.
Tako da če bi kdo hotel prišparat, zakaj pa ne.
To verjetno na mobitelu vključiš hot spot in se povežeš z Wi-Fi routerjem? Zdaj pač od Telemacha, če bi bil brez, bi pač kupil enega svojega.
Zgodovina sprememb…
- spremenilo: GrimReaper3 ()
Pa zatipkal sem se zgoraj. Mislim sem rečti, da ni nič zares neomejeno :)
Samael != Samuel
Bezukhoff ::
Sam ostajam na Hot Extra, ravno zaradi večje nazivne hitrosti downloada/uploada, in kaj je zdaj z VoLTE, že deluje pri nas ali ne, to možnost sicer imam omogočeno, a se mi ne pokaže nobena ikona glede tega, verjetno samo takrat ko imaš aktiven klic?
Od danes delujeta VoLTE in VoWifi. Indikacijo za oboje imaš zgoraj desno, ves čas. Je pa izgleda precej odvisno od telefona, na Samsung A53 deluje, na novejši Motoroli (ne vem iz glave kateri model, nek podoben rang) pa ne.
Sam ostajam na Hot Extra, ravno zaradi večje nazivne hitrosti downloada/uploada
Pri doplačilu 2€ jo imaš tudi na ostalih paketih. Mega je tako kljub doplačilu dva eur cenejši.
Samael != Samuel
dev ::
Na Pixel8a še ni videti VoLTE trenutno.
All we have to decide is what to do with the time that is given to us.
Na mojem Xiaomiju te opcije ni... dokler nisem odtipkal:
*#*#86583#*#* da izpiše "VoLTE carrier check was disabled" in se "Use VoLTE" opcija pokaže pod SIM kartico (v nastavitvah).
Ter podobno *#*#869434#*#* za VoWiFi oz. da se prikaže še "Make calls using WI-FI" opcija.
HyperOS (na MIUI je najbrž podobno).
*#*#86583#*#* da izpiše "VoLTE carrier check was disabled" in se "Use VoLTE" opcija pokaže pod SIM kartico (v nastavitvah).
Ter podobno *#*#869434#*#* za VoWiFi oz. da se prikaže še "Make calls using WI-FI" opcija.
HyperOS (na MIUI je najbrž podobno).
Samael != Samuel
Zgodovina sprememb…
NuMaN ::
Zgleda da bom šel s Hota kar na telekom, ker mi je Volte preveč pomemben (šahiranje brez prekinitve podatkov).
Predplačniški paket Mobi B je 9,99e, 100 G mesečno imam vrh glave ...
Če želi biti HoT konkurenčen, bo moral vklopiti volte. In to čimprej.
Sicer bom za tri mesece sprobal to njihovo akcijo za mega, potem pa bom šel ali na telekom (Mobi B) ali na internetni hot paket 30 G za 6,99e + hot start (mi zadošča), da ne matram telefončka s hotspotom ...
Predplačniški paket Mobi B je 9,99e, 100 G mesečno imam vrh glave ...
Če želi biti HoT konkurenčen, bo moral vklopiti volte. In to čimprej.
Sicer bom za tri mesece sprobal to njihovo akcijo za mega, potem pa bom šel ali na telekom (Mobi B) ali na internetni hot paket 30 G za 6,99e + hot start (mi zadošča), da ne matram telefončka s hotspotom ...
V-i-p ::
@NuMaN: mobi B (noben mobi) nima VoLTE.
Kar lahko storiš danes, ne odlašaj na jutri. Raje reci, da si naredil že včeraj!