» »

Servis Samsung prenosnih računalnikov

Servis Samsung prenosnih računalnikov

radiergummi ::

Danes zjutraj sem polil čaj čez tipkovnico prenosnega računalnika Samsung Series 9 in je prenehala delovati. Zgleda, da preostalo ni bilo poškodovano.

Zanima me, če kdo pozna kakega serviserja iz okolice Maribora ali Murske Sobote, ki med drugim popravlja tudi prenosne računalnike znamke Samsung? V primeru, da je imel kdo podobne izkušnje me zanima tudi koliko običajno stane tako popravilo?

Najlepša hvala :)

Han ::

Seljak ::

Če misliš,da je samo tipkovnica potem poglej na ebay za ta model pa jo sam menjaš.Na YT pa je ziher kakšen vodič kako se menja.

radiergummi ::

@Han Hvala :D

@Seljak Sem pogledal ja. Stane okoli 35$ pa vodiči za razstavljanje in sestavljanje so tudi na YouTubu. Me pa skrbi ker je stvar zelo na tesno sestavljena saj je ultrabook, pa bom delo verjetno prepustil profesionalcem. Bi še ga rad uporabljal vsaj kako leto. Vseeno hvala za nasvet!

Seljak ::

Torej niti ni tako draga tipkovnica. Sem mislil, da je dražja. Seveda, če dvomiš v svoje sposobnosti je bolje delo prepustiti strokovnjakom.

Vredno ogleda ...

TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
»

Podpore za Windows 10 Mobile bo konec, Microsoft priporoča Android ali iOS (strani: 1 2 3 )

Oddelek: Novice / Windows Mobile
10324015 (18568) cekr
»

Reševanje podatkov; zunanji flash disk 500GB

Oddelek: Pomoč in nasveti
82155 (1983) Megane16
»

Nakup prenosnika v ZDA

Oddelek: Kaj kupiti
264169 (3461) deltacqb
»

Kateri Core 2 Duo se najbolj navija?